Çocukluk ya da ergenlik fotoğraflarını koyabilir ona bir şey demiyorum. 😂 Ama tutup da 5 yıl önceki halini koyamaz bence. Koyuyorsa da oraya not olarak bu 5 yıl önceki halim demeli bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
17 gü
Çocukluk ya da ergenlik fotoğraflarını koyabilir ona bir şey demiyorum. 😂 Ama tutup da 5 yıl önceki halini koyamaz bence. Koyuyorsa da oraya not olarak bu 5 yıl önceki halim demeli bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevap
7Cevap
Resim resimdir bence 😜
Olmaz bence 😂
Onu koyarsın ama 5 yıl önceki fotoğrafı koymak bana saçma geliyor. O zaman bu benim eski halim diye yazsın.. kendini hala öyle görünüyor falan sanıyor herhalde.. erkek egosu 😂😂
İnsanlar o uygulamalarda birilerini etkileyebilmek için ne yapacaklarını şaşırdı artık.
Etkilese ne olacak?
Amacı her neyse ona ulaşmak için bir fırsatı olacak.
Iyi de ben o tipe gelmem ki ahahhaha. 5 yıl önceki halini getirsin.. adam bir de 35 yaşındaymis güya ama gerçekten olgun duruyordu. Evli belki de bilemem ki. Göbek çevresi bayaaaa yağlanmış. Tabi bunların hiçbirini söylemedim ona da beğenmediğimi söyleyip sildim. 😂
başıma geldi kadın 10 sene önceki fotosunu koymuş meğer :)
Ahhaha yok artık. 😂 Ben bir kaç ay önceki fotoğraflarımı bile güncel değil diye paylaşmıyorum. Ama hiç de değişmedim yani. Yaşlanma karşıtı organik yağlarla yüz yogası yapıp güneş kremi sürüyorum yaz kış
Yaşı hakkında da yalan söylediyse olmaz. Insanın kendi olduğu kişiden memnun olmasıyla kendisiyle barışık olmasıyla alakalı.
Ben bir kızla çıktım 25 yaşlardaki full efekt fotosunu koymuş kadın 36 yaşında çıktı
O kadar da çaresiz olmamak lazım ya neysen o 😂 yalnız ben o yüzden birini bulamıyor olabilirim. Bakıyorlar fotoya 25 yaşında ama 32 yazıyor 😝😂 e bi görüntülü konuşalım yani.. on yargılı oluyorlar belki de o tır başlarına gelen şeylerden dolayı
Aynen katılıyorum
Dayılar koyuyor geçen biri mesaj yazdı 2009 dan foto koymuş üni fotosu sanki anlaşılmıyor sanıyor aw
Shahahahaah bana da bir dayı tatile gidelim mi yazmış. Ya canım mısın eskort muyum ben mal*lar. Kendisi de eminim evlidir yani ahlaksız.
Shshsgxhsgx
Saçma
Aşırı saçma
Haklısın teyze
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy scorpiongirl429, bence çok haklısın bu konuda! 🙈 Tanışma uygulamalarında bence en önemli şey samimiyet ve dürüstlük. İnsanlar doğal hallerini, şimdiki hallerini paylaşmalı ki yanlış anlaşılmalar olmasın. Yoksa flört dediğin baştan yalanla başlar mı hiç? 🤔 Sen ne dersin, en çok neye dikkat ediyorsun bu profillerde? ✨