Herkesin sevmediği bir yemek mutlaka vardır, herkes o yemeği severek yiyor diye herkes sevmek zorunda olduğunu düşünmüyorum.

Herkesin sevmediği bir yemek mutlaka vardır, herkes o yemeği severek yiyor diye herkes sevmek zorunda olduğunu düşünmüyorum.
Herkesin sevip benim pek sevmediğim şey sakatat ürünleri. Kokoreç, ciğer, kelle paça gibi şeyleri seven çok ama bana hiç hitap etmiyor. Kokusu ve tadı ağır geliyor. Sevene saygım var ama ben sofrada görsem büyük ihtimalle başka bir şey tercih ederim. Damak meselesi biraz.
Kesinlikle haklısın bende öyle aç kalsamda asla yiyemem.
:)
Sosisi nasıl yiyorsunuz aklım almıyor. Üretilişini gördüm belgeselde, hayvanın derisini tırnağını içine atsalar ruhumuz duymaz. Yurtdışında hayvanın ne kadar artık yeri varsa sosis yapıyorlar. Ülkemizde belki daha hassaslardır ama yine de güvenemem afiyetle yiyemem.
Kesinlikle haklısın
Tarhana çorbası 😀
Şaşırdım :)
Genelde kışın herkes çok sever ve bem ilk defa şimdi duydum sevilmediğini :)
Ayrılıklar ağırdır insanın kalbi dayanamaz bende hiç sevemedim... ama tarhana çorbasını seviyorum içersine biraz süt katarak yoksa eksi geliyor bana :)
Teşekkür ederim istersen sende deneyebilirsin belki süt bahane olur sana tarhanayı sevdirir bana sevdirdiği gibi :)
Bende aynı durumu yaşadım işkembe çorbası mantar çorbasıyla karıştırılmış mantar çorbası diye içmiştim ama tadı tuhaf demiştim gerçeği öğrenince gözlerim dolmuştu 🥺🤭
Maalesef
Evet :)
Şırdan 🌸
Kesinlikle bende hiç sevmem yemem 🌸
👍🌸💖
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim <3 :)
LavinyalaL, süper bir soru bu ya! 🤩 Haklısın vallahi, herkes aynı şeyi sevmek zorunda değil ki! Benim için o yemek kesinlikle sarma oluyor biliyor musun? 🙈 Millet bayılır, tencere tencere yer ama ben nedense o yaprak sarmasının tadına bir türlü alışamadım. Ama olsun, seveni bol sonuçta! Senin için hangisi peki, çok merak ettim! 🥰
Cevap
20Cevap
Yemek bilmem ama çikolata hiç sevmem
Şaşırdım ilk defa çikolata sevmeyen biri :)
Haha duyan öyle der ama sevmem işte ne bileyim
Evet gerçektende şaşırtıcı genelde çikolataya
kolay kolay hiç kimse hayır diyemez sen en iyisini yapıyorsun aslında :)
Pırasa
Karnıbahar
Lahana vb
Evet faydaları çok ama sevmeyen sevemez
Bende öyle düşünmüştüm hazırlarken biraz ağır kokuyor brokolide aynı şekilde ama pırasada öyle bir koku yok bana göre :)
Kesinlikle haklısın herkes farklı saygı duymak gerekir :)
Evet
Yemek değilde kabak tatlısı 😄
Midye Tava millet kuyruguna giriyor yemek için ben bir kere bile denemedim sonra Şırdan var çarşaf çarşaf reklamı var Adana yerel radyosunda bir kere yedim tiskindim bilmiyorum belki ustasına denk gelemedim ama millet dükkanından çıkmıyor
Kesinlikle sana katılıyorum ve bende hiç midye yemedim hiç düşünmüyorumda yiyenlere saygı duyarım
Orası öyle tabi yemem ama yiyene de mani olmam bu bana kalırsa biraz da psikolojik hatırlarım bir dondurmaci vardı çalıştığım yerde millet ekmek kuyruğuna girer gibi o dondurmacı önünde uzun kuyruklar oluştururdu merak ettim sabrettim kuyruğa girip bekledim ve sonunda o önünde uzun kuyruklar oluşturulan dondurmanın tadına vardım ama yemin ederim belediye parkında yediğim üç kuruşluk dondurma daha lezzetliydi
Evet biraz kötü olmuş o kadar bekle bekle ve en sonunda güzel olmayan bir dondurma insan bir daha öyle kuyruklara girmek istemez çok haklısın bende olsam öyle olurdum
Kesinlikle insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş derler ya nerede kalabalık varsa merakımızdan bizde o tarafa yöneliriz
Şu adını unuttum böyle küçük kendi yeşil başı beyaz nokta nokta başı var her ne zımbırtıysa onun olduğu yemekleri hiç sevmiyorum adını bile hatırlamak istemiyorum
Güzel tarif ettin :)
Kitap okumayıpta kendini güzel ifade edenilen insanlarsa var merak etme sende güzel anlattın ;)
İskender. Nesini seviyosunuz abi vıcık vıcık yağlı döner ya mis gibi döneri mundar ediyorlar
Yağ konusunda haklısın aşırı yağlı.
Sandal sefası, mantı, bulgur köftesi, kelle paça çorba, brokoli, pırasa, karnıbahar ve avakado.
Evet bendr kelle paça sevmiyorum
Tatli sevmiyorum birde hamburger bana samimiyetsiz geliyor 😅
Tatlı sevmemek te farklı kan şekeri düşmezmi insanın ve hamburger konusunda katılıyorum sana :)
Evet en sağlıklısı zaten meyveler ve kuru meyveler hatta tarçında çok işe yarıyor bu konuda lütfen kendini değişik hissetme sen doğru olanı yapıyorsun sadece herkesin yapamadığını :)
Sinoplular tirit yapıyor tavukla onu hiç beğenmiyorum cıvık bir şey
Doğrudur ne olduğunu bilmiyorum
Et kavurma hiç sevmiyorum yiyemem olduğu yemekleri ya da kendisini
Bende pek sevmiyorum
Kokoreç kelle paça, işkembe hiç birini yemedim ve asla yememde kokusuna dayanamıyorum
Kuru fasule. Sevmiyorum işte. Herkes de yargılıyor beni. Nohut seviyorum ama.
Bende pek sevmem kuru fasülye
Valla yemek ayırt etmem ya djdjdj
Tebrik edederim :)
Yaprak sarması Yemek olmasada
Çok severim
Kokoreç ve et türü bütün yemekler
Bende sevmem kokoreç.
Kelle paça
Bende sevmem
Hamburger ve türevleri
Aynen bende sevmiyorum
Bunu nasıl yiyorlar diye kendi kendime soruyorum hep. Bağımlılık mı ne yapıyorsa
Hem çok sağlıksız
Kesinlikle
Patlican kabak ve dere otlu herhangi bişey
Evet patlican sevmeyenler var etrafımda
Ben hic gormedim
Sen varsın ya
Tekim sanıyordum iste
Merak etme değilsin
Mantı. Nefret ediyorum.
Yazık oldu mantıya hazırlaması uzun sürüyor, ama saygı duyarım
Aslında şöyle, küçükken yerken tiksindim, çiğneyip çiğneyip yutamamıştım, çok kötü bir histi, o andan sonra bir daha asla yemedim.
Şimdi daha iyi anladım
Patlıcanlı her şey.
Kokoreç
Hiç yemem
Mantı 🤮
Çok severim
Balık kırmızı et filan
Vejeteryansın
Yok tavuk eti severim ama kemiksiz olcak kırmızı etide kebap veya döner olarak yerim
Pızza hıc sevmem
Şaşırdım :)
Balık
Kokusundan rahatsız olan insanlar var.
Kuru köfte
Mangalda olsa bile mi :)
Mangalda her şey çok daha lezettli oluyor :)
Çiğköfte
Herkes sevmiyor doğru
Karaciğer bakla
Bende hiç sevmem
Tavuk döner
Doğru sevmeyenler var
Pırasa
Sevmeyende varmış
Pırasa-kapuska-karaşimşek-enginar
Evet güzel
Ciğer
Evet herkes sevmez ciğeri