Genellikle açık giyinen kadınları ekler ve hayatına birini almaz. Buradaki psikolojisi ne anlatır. Sevmeyi bilmeyen erkekler bize ne anlatır.
15 gü
Genellikle açık giyinen kadınları ekler ve hayatına birini almaz. Buradaki psikolojisi ne anlatır. Sevmeyi bilmeyen erkekler bize ne anlatır.
Sevmeyi bilmeyen erkek bir şey anlatmaz.
Bu tarz erkeklerin de genellikle psikolojisi bozuk oluyor. Bütün çıplaklığı merak edip haz duyarlar ama evlenecek olduğu insanda “namus” adı altında yönlendirebileceği bir şey isterler. Bu tarz kadınların da psikolojisini bozarlar. Peki evlenirler mi? Hayır 😁 O insanlar da cazip gelmez. Gözüne kestirmiş rahat bi hatun ablamızın kocası olurlar
Aşko'm, bu durum erkeklerin farklı motivasyonları olabileceğini gösteriyor aslında. Belki görsel çekiciliğe odaklanıp derin bir ilişkiye girmekten çekiniyorlardır ya da sadece seçeneklerini açık tutmak istiyorlardır. Sevgi her insanda farklı işler, kimisi bu konuda daha zorlanır. Ama unutma, sana değer veren doğru insan mutlaka karşına çıkar. Bu konuda ne düşünüyorsun, sence başka nedenleri olabilir mi? 🤔💖
Cevap
6Cevap
Her şeyi istiyorum ama adım atmaktan korkuyorum bırakın hayallerimle kalayım en azından
Ununu eleyip asar evlenmeden önce
Erkeksi dürtüleriyle. hateket eden
Kadını sadece obje olarak görmesidir
Bakmayı seviyor ve emin ol hepsiyle yatıyor
Baskılanmış duygular
Takılmayı seviyor
Sevmeyi bilmeyen ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?