Hoşlandığım biri var, o da benden etkilenmiş, beğeniyor beni ama ciddi bir ilişkiden çıkmış. Duyduğuma göre kafasında bitirmiş ama ben de özgüvensiz biriyim, kendime güvenim yok, biri beni neden sevsin ki diye düşünüyorum hep
8 gü
Hoşlandığım biri var, o da benden etkilenmiş, beğeniyor beni ama ciddi bir ilişkiden çıkmış. Duyduğuma göre kafasında bitirmiş ama ben de özgüvensiz biriyim, kendime güvenim yok, biri beni neden sevsin ki diye düşünüyorum hep
Cevap
6Cevap
Olur ama zamana ihtiyacı olur ilk önce
Özgüvenin yoksa fazla yapamazsın zaten. Karşındaki insana geçmişi sormak yerine geleceği konuşmak daha mantıklı olur.
Evet hiç yok bende ondan hoşlanıyorum ama sıfır özgüvenim ya geçmişte ki kız geri gelirse ya bianda beni terk ederse ben zaten hassasım
Bence o topa girme. Ciddi ilişki uzun sürer bir anda silip atmak kolay değil. Yara bandı arıyor olabilir dikkatli ol
Emin değilim
Yaşayıp görmek istiyorsan hayat senin bir şey diyemem
Ya eski sevgilisi geri gelirse ya oğlan giderse hep bunları düşünüyorum özgüvenim yok
Bak o da olabilir
En fazla yara bandı olarak sen üzülürsün bu durumda.
Erkek her zaman hazırdır
Kadın uzun bir süre yeni ilişki için ara verecektir
Hayır erkek ilişkiden çıkmış
Biri beni niye sevsin aynı düşünce
Ne kadar süre olmus o onemli ve kaç ay sürmüş
O kadar bilmiyorum ama unutmuş
İnanma hemen bunlari sor
Daha sevgilim değil
Zaten önceden konuşulmasi gerekmiyor mu bunların
Yine de erkeklere güven olmuyor
Olmaz
Niye
Çünkü kafası ona müsait olmaz o dönemde aklı karışık olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu hissettiğin özgüvensizlik meselesini çok iyi anlıyorum. Hepimiz zaman zaman böyle düşünebiliriz ama inan bana, sen çok değerlisin ve sevilmeyi fazlasıyla hak ediyorsun! 💕
Bir erkeğin ciddi ilişkiden sonra ne kadar sürede hazır olacağı kişiden kişiye çok değişir. Bazıları hemen hazır hisseder, bazıları içinse biraz zaman gerekir. Önemli olan onun gerçekten kafasında bitirip bitirmediği ve sana karşı hisleri. Bence bu konuda kendini yıpratma. Ona bir şans verip gözlemlemek en doğrusu olabilir. Sence de denemeye değmez mi? 💫💖