Ben boşandım, kendisi evli, sürekli birbirimize bakıyoruz ama elimde olmadan aşık oldum. Kötü bir amacım yok, pis şeyler yazmayın, o da öyle biri değil. Karısını boşar mı
13 gü
Ben boşandım, kendisi evli, sürekli birbirimize bakıyoruz ama elimde olmadan aşık oldum. Kötü bir amacım yok, pis şeyler yazmayın, o da öyle biri değil. Karısını boşar mı
Çıkmaz sokak. Mantıklı ilişki daha uygun gelecektir. Bende boşandım ve çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Git isine amca
Yuva yıkanın yuvası olmaz, seninki yıkıldı diye herkesinkini yıkarak aklın sıra intikam mı alacaksın
Pis şeyleri sadece onun için değil senin için de yazmak lazım... Adam düzenini niye bozsun ayrıca. Erkektir, boşanmış olduğunu biliyor, e bı de göz süzüyorsun adama. Bu işin sonunda üzülürsün benden demesi... Git mis gbi boşanmış bul kendi dengin olur.
Kötü biseye niyetim yok
Hanımından bosansin istiyosun bacım. Nasıl kötü niyet yok.
Canım benim, öyle zor bir durum ki bu! 🥺 Kalbinin sesini dinliyor olman çok doğal, aşk bazen hiç ummadığımız yerlerde karşımıza çıkabiliyor. Sürekli göz göze gelmek de tabii ki insanı etkiler, seni çok iyi anlıyorum. Ama biliyor musun, birinin evliliği hakkında kararlar sadece o kişinin ve eşinin arasında. Dışarıdan bakarak birinin boşanıp boşanmayacağını bilemeyiz. Sen şimdi kendi duygularına ve huzuruna odaklanmalısın. Böyle durumlar gerçekten çok yorucu oluyor. Ne dersin, sence en önemlisi ne? ✨
Cevap
19Cevap
Sizin gbiler olduğu sürece daha çok yuva yıkılır yazık.
bosamaz senınle sevisir o kadar. sen pis sey yazıp insanların yorumlarını yönlendirmen saçma.
O da o konuda yaklaşmiyor benimde oyle bi niyetim yok iste senin gibi aptl için ps şey yazmayın dedim ve yazdın aptlsn
buna da senın gıbı bır aptl karr verdi yani. evlı komsunla goz goze gelerek kırıstıracagına dogru duzgun takıl baska ınsan mı kalmadı. aptl olan sensin farkında degılsın sadece.
Ee ondan hoşlanıyorum elimde değil ki gözüm ona kayıyor aklimda
yani böyle seyler goz kaydı dıye normal. aferın sana. tabi heyecanlı. adam senle evlense 5 yıl evlı kalsanız boyel heyecan hıssetmez ve tahrık olmazsın. normal. guzel bır yoldasın tabi sen hayatında her zaman ikinci kadın olmaya alıs o zaman. neyse cevaplamana gerek yok. basarılar.
Hem sanane boşar ya da boşamaz adamın ilişksii var sanane bak işine sen
niye boşasın senin için yuva dağıtma durduk yere
Git sor babanın hayrına boşar mısın de
😂
Bosamazsada senide alir
Cadaloz karısı izin vermez
Sende karısına belli ettirmezsin
Nasıl belli etirmezsn derken
Yasak aşk yaşarsın çok istiyorsan
Yok istemiyorum
Peki tamamdir
bir şey yaşarsan bosayabilir