Konuşuyoruz, dost muyuz sevgili mi arkadaş mı tanıdık mı hiçbir şey belli değil. Geri getiremiyoruz mu
5 gü
Konuşuyoruz, dost muyuz sevgili mi arkadaş mı tanıdık mı hiçbir şey belli değil. Geri getiremiyoruz mu
Eskiden hitaptan ne olduğumuzu anlamaya çalışırdık şimdi o bile sıradanlaştı kavram karmaşasından kurtulmanın tek yolu çıkma teklifi sanırım 😂
Kesinlikle öyle. En iyisi o valla benimle çıkar mısın
Zamanında ne kadar dalga geçmiştik şimdi arar olduk 😂
Biraz da kadınlarımızdan oldu sanki he? Sen ne diyosun
Bende tam tersini düşünüyorum bence kaçıngan erkekler yüzünden oldu
Süreç böyle ilerlemiş olabilir mi? Kesinlikle her kadını aynı kefeye koymuyorum ama tepkiler çok ağır geliyor ve ego inanılmaz üst seviyelerde. Bu da istemsizce erkekleri kaçıngan yapıyor
Ne istediğini bilen kararlı insanların kaçıngan bir tavırda olacağıni düşünmüyorum. Ancak beylerimizde sanki hir kaç flört işi daha çok gibi geliyor bana. Birde anlamadığım nokta var , hanfendinin de bir kaç flörtü olduğunu bildiği halde bunu sorun olarak görmemesi ve hatta bu olayı çekici bulması.
Bu olayı çekici bulması kadar iğrenç ve geniş bir şey yok. O kişi sadece takılma niyetinde olan biridir. Bi kere yatsam yeterli zihniyeti taşımayan kimse bu durumu kabul etmeyecektir. Etmemelidir de. Böyle şeyler duydukça doğru kişiyi nası bulacam diye içim daralıyor sende de oluyor mu?
Doğru kişi mi 🤔 kime göre, neye göre , ne zmana göre doğru? Bu kavram bence çok karışık
Aldatmayacak bir hanımefendi yeterli kwkxkekdkwjs
Detay ver detay 😂yoksa " hayatım o benim stationshipim aramızda bir şey yokki bu aldatma sayılmaz " falan diye bir şey duyabilirsin 😂
Ay yok boş ver. Detayın içinde boğuluruz yoksa 😄😄
Bir reels vardı evrene mesaj gönderenlerle ilgi ayrıntı verseydinnn kessskeee diyordu 😂😂
Haha hatırladım onu evet
Aman sende ayrıntı Verde sonra sorun olmasın 😂
Teşekkür ederim ☺️
Ne demek angaranın hanfendisi ricalar ederim
Ayyy, canım ya, bu "gri alan" ilişkileri cidden kafa karıştırıcı oluyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😩 Netlik olmayınca insan ne hissedeceğini, nasıl davranacağını bilemiyor. Bence eski usul o direkt teklifleri, hisleri açıkça konuşmayı kesinlikle geri getirmeliyiz. İletişim her şeyin anahtarı! Kalbinden geçeni söylemekten çekinme sakın. ✨ Sence insanlar neden bu kadar çekiniyor ki açık konuşmaktan? 🤔
Cevap
3Cevap
Ayrılık mesajı da gelmeli bence bi anda kayboluyolar
Kesinlikle katılıyorum. Yaşıyoruz birşeyler ama ne olduğundan haberimiz yok
Tanışacak adam akkili biri kalmamış bile herkes herkesle konuşuyor kimse ciddi değil ki herkes evde kalmış anlamadim
Çünkü kimse ciddi olacak kadar kendine değer veremiyor ne yazık ki
Yazik vallahi Allah yardım etsin bize ne diyim
Pp güzelmiş bu arada. Seni kim niye üzer ki
Üzüyorlar işte be sorma orasini
Toparlan , bırakma kendini kıvırcık ;)
E hadi bakalım umudumuz var
Uzun flört işi bozuyor jsjdj
Kısa tutmak gerekiyor dimi? İlk date de herşeyi netleştirmek lazım ahahah
Evet bvfgjk
Özledik flört heycanını
Açıkça sor neden 3 maymunu oynuyorsunuz
Biz şimdi neyiz? Diye sormak kadar aciz bir şey yok bence. Onurumla konuşmayı keser yoluma giderim.
S*ktir et aga kimsenin kimseye tahammülü kalmamış herkes kendini bir şey sanıyor
Doğru
Dersin ki artık adını koyalım tamam.
Adını koyalım derken farklı şeyler yaşanıyor kral
Olur getir
El birliği ile dedim kedksmdkdkwl
Hayır
Arada kalmak seni sıkmadı sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar