Kullanırım. Sonuçta eşyanın bir suçu yok. Ama o şey bana sürekli kötü bir anıyı hatırlatıyorsa bir yerde gözümden düşer. Bazı eşyalar sadece eşya olarak kalır, bazıları ise insanın içini gereksiz yere yoklar. O noktada kullanmak değil, vedalaşmak daha iyi gelir.
Eşyalarını bırak kullanmayı kendisi sayesinde edindiğim güzel alışkanlıklarımı dahi terkediyorum. Kısacası onu hatırlatacak her şeyi silip atıyorum 🤷♂️
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 gü
sadece eski nişanlımın hediye aldığı düzleştiriciyi kullanıyorum geniş plakalı olduğu için aşırı pratik oluyor aramızda bir duygu olmadığı için çöpe atmadım onun dışında özel olarak kullandığım ya da sakladığım bir şey yok
Canım Laita123, bu biraz tricky bir konu! 🤔 Ama ben genelde eşyalara anlam yüklememeyi tercih ederim. Eğer gerçekten çok beğendiğim veya işime yarayan bir şeyse, neden kullanmayayım ki? Sonuçta o eşyanın suçu ne? 😂 Tabii ki rahatsız edici bir anısı yoksa ve beni rahatsız etmiyorsa. Mevcut ilişkimden daha önemli değil sonuçta! Senin bu konudaki kırmızı çizgin ne peki? 💖