Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
7 gü
Resmi gibi gelmedi bana aşkım canım kelimesi duymadığın için öyle sezmiş olabilirsin bence ama çok güzel bir jest ve kesinlikle çok beğendiğine eminim hep mi böyle çekingen?
1
4 Yorumla
Soran
7 gü
Hanımefendi bu kız 3 yıllık sevgilim benim yani yeni birisi değil ki çekinsin. Eskiden aşkım sevgilim diyen biriydi. Bir sürü güzel şey yazar söylerdi... Artık Günaydın canım yazıyor yavan bir şekilde. Sonrasında yapılan konuşmalarda aşkım hayatım vs yok...
Cevap sahibi
7 gü
Hayatında önemli bir şey oldu mu? Senin bildiğin
Soran
7 gü
Okulu devam ediyor onun stresim var vs diyor ama bilemiyorum... Bu öne sürülen bir bahane de olabilir gerçektr olabilir
Cevap sahibi
7 gü
Okul stresi çok da aranızda ki ilişkiye engel değil bence yani söylemek istemiyorum ama hayatında biri olabilir mi?
Canım benim, sürpriz yaptığında böyle bir dönüş almak insanı biraz üzebilir, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Ama bak, mesajında öpücük ve kalp emojileri var, bu da onun mutlu olduğunu ve hediyeleri beğendiğini gösterir bence. Belki o anlık heyecanla kısa kesmiştir ya da erkekler bazen böyle oluyor, çok düşünemiyorlar. 🤔 Uzun mesafe olunca bazen ifadelerimiz de biraz değişebiliyor, bence çok takılma hemen. Sen ne hissediyorsun peki bu konuda? 🥰
O zaman bir sorun var , ammaaa sen sakin ol. Üstüne gitme daha da uzaklaşır , çok cepte görünme bunu yapabilir misin. Sen de aynı şeyi uygula ona. Kız gibi trip atma ama emin ol seni daha cepte görmekten başka bir işe yaramaz o durum. Belki hayattan sıkılmıştır belki bir sorunu vardır veya depresyondadır falan belki geçer. Yakın mesafede olsaydınız iyi olurdu
Peki bu resmiyet ne? Bir süredir canım yazmaya başladı hayatım aşkımlar bitti şimdi de canım bile yazmamış... Sanki iş arkadaşı hediye almış gibi sevgilisi değil de
1 aydan fazla oldu bir şey mi var diyorum yok diyor seninle alakası yok diyor falan ama bana seni seviyorum derdi onu bile son bir ayda 1 kez söyledi. Ben sevgi dilenemem ki sevgi dilenilmez de zaten içinden gelir insanın...
Iste o kendi ağzıyla söylemiş seninle alakası yok diye hiç sebep sorma sarıl ona destek ol o rahatlayinca eminim seni seviyorsa sadece dile getirmez anlarsın umarım mutlu olursunuz
İletişim dili normal mi sence? 3 yıllık sevgili canım hayatım falan hiçbir şey demiyor artık diyorum. Sen sevgiline 1 ay boyunca tek tük canım de ve ne tepki veriyor seyret, hayatım aşkım vs deme ne diyor bak bakalım sana
boş ver o da bu kadarını biliyor bu devirde insan güvendiğini bulunca evlilik için kolay kolay bırakmaz ve cidden evlenilecek adam bulmak biz kızlar için zor yoksa cidden hediyeye layık bir şey yazmak zor değil
Ben evlilik planları yaparken geleceğimiz için çalışırken düşündüğüm konuştuğum şeylere bakar mısınız... İnsanın artık bir şey diyesi gelmiyor ne diyelim
Böyle kızlar daha çok seviliyor böyle olmayı da deneyebilirim iliskimde çünkü bende bir sorun var demekki tam olarak senin sorun ciddi anlamda gözümü açtı teşekkür ederim bende erkeğe haddinden fazla değer vermişim neyse iyi geceler sana
Bu işlerde iki tarafta net olmalı, taktiği vs yok. İlişkilere karşılıklı maç olarak bakan herkes uzun vadede kaybedecek. Harbi olan net olan çiftler her zaman mutlu olacak... İyi geceler diliyorum
Netlik mi sana yazdım evlilik kolay bir şey değil bulmuş seveni neden bıraksın bu ya iyi adam bulmak çok zor be ben iliskimde hep barışan taraf hatta beyefendi kendi kırar döker bana sinirlenir özrü yine ben dilerim sevdiğim için ayrılmadım ama bilemiyorum ne yapayım ve sanırım beni sevene yönelmek en iyisi en azından gözüm arkada kalmayacak Uzattım kusura bakma ama ilişkimin aynası oldu etkilendim bu durumunda
Soğuduysa sevmiyorsa söylemesi gerekmez mi? Neden inkar ediyor? Ben dürüst olmasını bekliyorum, sevmiyorum diyebilir ama sorunca da seni seviyorum diyor... Ama ben sorunca ne anlamı var ben dilenci değilim ki zorla sevgi de istemiyorum kimseden. Bu insanda herhangi biri değilim sevgilim yani ve evlilik düşündüğüm biri...
Soğumak = sevmemek değil bence bir kadın seviyorsa susmaz bir çabalar trip atar. Eğer susuyorsa be tahamülü yoksa o zaman sevmiyor kafasında bitirecek dersin