Ben yaşadım ama yeni değil, hâlâ aklım onda, çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor
4 gü
Ben yaşadım ama yeni değil, hâlâ aklım onda, çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor
ayrılığın aslında iyisi veya kötüsü yoktur. başlangıçta şoku, devamında travması ve bir müddet de hezeyanları vardır. bir ölünün arkasından üzülmek de dahil, başta kötü gibi gelen ayrılık halindeki hissiyat ibresi alışıldıkça kötüden normale döner. buna kabullenmek denir. bir süre sonra da ibre diğer tarafa doğru yönelir, akla gelince insan bu ayrılık için şükreder ve hiç olmazsa kurtuldu diyerek kendini avutur. olan olmuş kurban yapacak bir şey yok gönül istediğini her zaman vermez
Of ya, canım benim çok üzüldüm bu durumu yaşadığına! 🥺 Kötü ayrılıklar insanı derinden yaralıyor, o acı hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor, biliyorum. Elinden bir şey gelmediğini hissetmen çok doğal bu süreçte. Ama unutma, bu duygular geçici ve her acı seni daha güçlü yapacak. Kendine karşı nazik ol olur mu? ❤️🩹
Senin için ne yapabilirim? Belki sohbet etmek iyi gelir? 🤗
Cevap
1Cevap
Ben yaşadım hala arada kavuşma umudu var m*lim bence
Ne zaman yasadın
Aylar önce şimdi yine aklıma geldi geçti dönülmez bir ayrılık oysaki
Vlla benim 3 yıl olcak kötüyüm hala aklmsa gelince
Benim sorun şu ki unutuyorum bir gün yine aklıma geliveriyor sonra yine unutuyorum hissim kalmıyor niye öyle her gün değil yani elimden geliyor bazen unutmak
Çok üzüldüm ben de yaşıyorum bunu bir de hatam yok yani gerçekten aşık olunca sonra kötü ayrılık yaşayınca zor unutman ne saçma dünya
Beni kırdı kendisi bende hiç hata yapmadım
Sevince go tleri kalkıyo işte
Neyse hayırlı buymuş ki ayrıldık dediğim gibi dün rüyamda gördüm diye bugün aklımdaydi yoksa bitirmiştim
İnşallah unutursun
Unuturuz benim bugün aklıma gelmesi ilginç sadece uzu süredir yoktu aklimda
Benim hep var yapıcak bir şey ama elimizden bir şey gelmiyor
Ama zorla kendini bence
:((
Sakin
Eyw reis olurum sakin
Ben hata yapan taraf değildim
Yaşadııkk 1 ay geçti geldi ama olmuyoor
Tazeymis
Ben beterinden beterini yaşadım
Ben de kötü yasadım atlattın mı
Aradan 1 yıl geçecek valla atlattım gibi sevmiyorum artık ama her gün düşünüyorum bilmiyorum
3 yıl olcak :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?