Sevgilimin WhatsApp ve Instagram’dan başka biriyle konuşup konuşmadığını nasıl anlarım?

çocuk ben dahil soyismiyle aynı 4 5 kuzenini falan takip ediyor geçen bu kim diye bir kız profili attım eski arkadaşım istersen çıkarayım dedi çıkardı hemen ama aynı zamanda şüpheleneceğim şeyler yapıyor ya da ben çok şüpheciyim bilmiyorum en basit dün saat 10 da duşa gireceğim dedi gitti bir 22.10 gibi tekrar çevrimiçi oldu 5 dakika falan çevrimiçi kaldı sonra bir anda yazdı kime çevrimiçisin falan seni takip ediyordum vs ama inanmadım sanki başkasıyla konuşuyor da bunu gizlemek amaçlı yazmış gibi geldi bilmiyorum sonrasında açıkladım gitti yarım saat geçti duştan çıktı bana yeniden yazmadı ama wpde çevrimiçiydi yine bu kez ben sordum kime çevrimiçisin diye ss attı sohbetlerini arşivlerini falan iphonelarda okunmamış mesaj sol üstte görünür 8 yazıyordu bunu sordum 8 okunmamış mesaj var falan diye birkaç açıklama yaptı ama yaptığı açıklamalar bana mantıklı gelmedi direkt aklımla oynar gibi manipüle eder gibi bu nasıl mantık falan demeye başladı tartışma çıkınca tamam haklısın iyi geceler deyip gitti ve sonuç takipten çıkarmış :Dd ertesi sabahı yeniden konuşmaya başladık falan bilmiyorum sordum nedenini ben tartışmayı uzatma taraftarı değilim falan diyor her tartışmada biraz tartışıp tamam haklısın sensin deyip gidiyor çözemedim çocuğu bir türlü başka birisiyle daha konuştuğu şüphesi var içimde instagramından bir şey yakalayamadım wpden de nasıl anlarım bilmiyorum az önce arayayım mı dedim yoğun bir işi var çalışıyor müsait değilim dedi tamam o zaman kolay gelsin görüşürüz dedim görüşürüzzzz yazdı mesajını beğendim tekrar yazmayı düşünmüyorum ama çocuğun başka birisiyle konuşup konuşmadığını da anlamam lazım ne yazmalıyım nasıl anlaşılır

Sevgilimin WhatsApp ve Instagram’dan başka biriyle konuşup konuşmadığını nasıl anlarım?