Benim için önemli konu, kıymayın, yaşıyorsunuz, ben onu hayatımda geri istiyorum ama aramızda iletişim hiç yok
2 gü
Benim için önemli konu, kıymayın, yaşıyorsunuz, ben onu hayatımda geri istiyorum ama aramızda iletişim hiç yok
Cevap
64Cevap
Yanlış yapıyprsun bence odağını başka şeylere yönwlt. Hepsi aynı ya boşversene😅
kendine saygın olsun ne işin var evliyle.
Barışmak istemen normal ama iletişim yoksa bunu tek başına gerçekleştiremezsin. Karşı tarafın da aynı şeyi istemesi gerekir. Ayrıca ikinizin de evli olması durumu çok daha karmaşık hale getiriyor. Bu yüzden önce “Onu gerçekten özlüyor muyum, yoksa ilişkinin bıraktığı boşluğu mu özlüyorum?” sorusunu kendine sormak önemli.
Onu özlüyorum ben bunu çok düşündüm
Olabilir bende evliyim evlide bekarda partnerim oluyo arada duygusallık varsa uzak durmalısın ama diğer türlü amaç cinsellikse tekrar yazabilirsin ama nşyetinide yaz çünkü duygusallıktan kaçabilir
Bilmiyorum belki de ondan kaçtı
Senin bilmen lazım ama bu gibi durumlarda erkek duygusallık istemez
iletişim yoksa geri alamazsın hele evli erkeği iletişim yoksa asla getiremezsin.. cinsellik olmuşmuydu
Olmuştu cinsellik
yani sizden o uzaklaştıysa bence çokta zorlamaman gerek.. bir nedeni kendince yeterli sebepleri vardır..
Bilmiyorum 🤷♀️ o kadar zaman geçirip hiçbir şey yapamamış gibi bitirdi bu yüzden çok üzüldüm
kolay dğeildir elbette en azından insanda bir boşluk kalıyor.. ancak hayatına alacağın başka insanlar da olbilir..
Kimseyi istemedim
önyargılı olmadan tanımak dialog kurmak gerek.. zaten öyle istenmez.. akışında olur
Yorumları okudum. En azından bı defa zarflamadikca bı şey elde etmeyi çok bekleme
Nasıl anlamadım
Whatsap durumlarıma bakıyor ama yazmadı hiç
Bilmiyorum belki de rastgele bakıyordur yani
İstese kendi yazardı ama
Ben kim benim durumumu bakmış bakıyordum ona da şey dedim niye durumlara bakmıyorsun diye alışkanlık yok demişti o zaman aramızda hiçbir şey yoktu
Neden yazmıyor bilemem. Onu sen daha iyi bilirsin. Bence konuşmak istiyorsan yaz. Ama yorumlarda ilişkinin boyutunu değiştirmek istediğini falan söylemiştin. Ondan bitirdiyse seni sadece cinselliğe çekmeye çalışıyor olabilir haberin olsun. Yani tabiki neyi nasıl yaşayacağını sen bilirsin. Ben soyluyorum sadece
Ona karşı duygum var , belki bu yüzden bitirdi cinsellik yaşadık çoğu kez cinsellik için gelir mi geri bilmiyorum kaç aydır iletişim yok
Hayır ikimiz de evliyiz sonuçta ayrılsın derdinde değildim, hayatında olmak istedim o uzaklaştı benden yaptıklarımdan dolayı pişman oluyorum dedi kararsızım Araf’ta kaldım dedi bu şekilde bitti
Bilmiyorum 2,3 aydır konuşmuyoruz, hiç umudum yok dönmesini isterdim , bu kadar uzak nasıl kalabiliyor bilmiyorum hiç aklına gelmiyor muyum ne bilim hiç arzusu isteği olmuyor mu
Evet bende bunu düşünüyorum eğer biraz ilgisi duygusu olsa yazardı arardı o kadar uzak kalamazdı , her şey cinsellik gibi geliyor o yüzden bende yazmadım kendi yazar mı bilmiyorum bakalım o yüzden hiç umudum kalmadı, keşke birazcık duygusu olsaydı bana karşı belki hiç ayrılık olmazdı aramızda
Aynı fikirdeyim. Hani belki bosanamaz onu anlarım çocuğu vardır, toplum baskisidir veya kendi zevki yüzünden birini boşamak bile kolay diildir vicdani olarak da duygun varsa dayanamaz konuşursun. Hayır neyine bakıyorsun öyleyse durumunun. Ne olmasını bekliyorsun. Ayrıca sen hayatında olmak isteyince araftayim falan demesi de emin ol yalan. Yeni mi aklın başına geldi derler insana.
Bende öyle söyledim bu güne kadar pişman olmadın şimdi mi oldun dedim, benim yuvasında gözüm yok zaten, en başta söyledim bunu da eşiyle arası bozulsa git gönlünü al o kadını üzme derdim , o yükü ben alamam zaten boşanma lafı bile açmadım hiç yuvanı bozma dedim ama bende hayatında olayım dedim
kaç yıl daha yaşayacaksınız, dünyada zillet yaşarsınız, ahirette haliniz ne olacak, tabi inancınız var mı bilmem ama çekeceksiniz emin olun
Ne güzelmiş 👍 kocan furur seni yaa. 👍 kocandan farkı ne adamın? O düşündüğümüz şey mi sadece?😅
Böyle birinin çocuğu olduğunuzu düşünün fıkra bu kadar..
Derdiniz ne arkadaş ne diye macera ararsınız ki 🙄🙄
Baska seyle meşgul ol bu yolun sonu felaket kendine gel
Sizi çok iyi anlıyorum. Eşimin de ilişkisi olmuştu baya detaylı konuştuk, empati kurdum. Bazen insan arada değişiklik isteyebilir. Peki neden görsmüyorsunuz?
Evli adamdan duygusallık bekleyin sonra da neden kaçtı diye ağlayın. Komik.
Senin gibilerin haysiyetini zürüyetini varoluş amacını her şeyini taaaaaaaa
Gerçekte arayışının ve isteğinin ne olduğunu kendine itiraf edersen, asıl istediğinin ne olduğunu anlar ve o yönde çaba sarf edebilirsin. Yargı dağıtmak doğru değil, o yüzden bir yargıyla konuşmuyorum.
Farkındayım ama ondan kopamıyorum unutmayı çok istedim denedim ama olmuyor neden bilmiyorum
Hayatında bir eksiği tamamlıyorsun. Bu eksik ne?
Sevilmek değer görmek istedim birisi benim için bişeyler yapsın istedim, kadın oldgumu güzel olduğumu hissetmek istedim , bilmiyorum 🤷♀️ ama bu duygular beni çok büyük bir yanlışın içine düşürdü
Bu eksikliği hissetmen çok anlaşılır. Var olan ilişkinde bu değeri göremiyorsan karşılıklı konuşup gerekirse evliliği sonlandırmayı denemedin mi?
Evliliği bitirmeyi düşünüyorum biraz zaman lazım bana
Mutlu olmanı dilerim
Benim bekar ilişkim bilr olamıyor millet evli evli takılıyor ya helal olsun nasıl başarıyorsunuz
Başkasını bulmuştur duygusal düsünceler icinde olduğunu anlamıştır
Evet anladı
çakma sosyal medya vsden yaz dönerse devam dönmezse zorlama başka birini bul
Numarası var bende hâlâ bilmiyorum döner mi
Evli olarak ilişkiye devam etmek istiyorsun. O da ister mi? Eşinle iyi değil misin
Bilmiyorum istese bitirmezdi
Çok mu sürdü ilişkiniz
4,5 ay sürdü
Anladım. Eşinle ayrı mısın
Benimde deneyimim olmuştu burdan geçen sene zor devam ettirmek
Ülkedeki kadın cinayetlerinin sorumlusu kanunlar değil sen ve senin gibi insanlardır
Barışmaya gerek yok adam evli sen evlisin görüşmen etik değil
Olsun abla tövbe edin bir daha buluşmanın eslerinize yazık
Evli adamdan hayır gelmez
İletişim dene belki eskiler hatrı geri gelebilir.
Be diyeceğim ki konuşmuyoruz hiç
Hsyırladınmı diye mesajla başka
Nasıl
😂 daha Dönmez ayrıldığına göre doymuş
Nasıl doyabiliyor anlamıyorum ya hayatında yaşamadığı şeyleri yaşattım ona
Oluyor demekki tadında bitirmiş
aynı şeyi bende yaşadım. ve çok kötü. srekli aklıma geliyor.
Tekrar açıl duygularını söyle kimse çok şanslı
İstemiyor ki beni ne desem boş
Kıymetini bilemiyor inan çok şanslı ama farkında değil
Onun için çok şeyler yaptım ama olmadı
Ahhh ahhh diyorum onun yerinde olmayı çok isterdim o kıymetini bilmiyor
Bilmiyorum 🤷♀️ ama istemiyor beni eminim artık
Neden ayrıldınız sence neden istemiyor?
tanışma nsldi
Arkadaş ortamında
Ben memnundum oda memnun sandı. Öyle diyorsu
Ben 28 oda 41
Ona karşı ilgim duygum vardı kendiside bunu biliyordu
Hayır onun yanında mutluydum kendimi iyi hissediyordum
Yz
Neden ayrıldınız
O istedi ayrılmayı, uzaklaştı brnden
Konu bu da bunu neden kabullenmiyorum bilmiyorum
Reel
Oldu
Evet oda bağlanır sanıyordum
Arkadaş ortamında
Eşim başka şehirde benim
Aynı durum bende de vardı korktuğu için artık görüşmüyoruz 😏😏
Oda korktu istemedi beni hayatında
Üzücü durum
Korkanlarla yürümüyor ya Ben de ilk başlarda çok üzülmüştüm ama daha sonra alıştık
Alışmayı çok isterdim
Sizin bayağı yakınlığınız vardı o zaman
Evet çok zaman geçirdik özlüyorum onu
Kaç senelik evlisin sevgilinle kaç zamandır berabersiniz
8 yıl evliyim onunla da4,5 ay beraberdik
Maşallah olsun be yenisini bulursun
o zaman güzel seks yapıyordu eşin sana yetemiyormu
Eşim başka şehirde
Bu konu kolay yani yapman gereken
Ne mesela
Tamam
Ok
O zaman eşinizden ayrılın
Boşanmayı bekleyin ya çok zor olmasa gerek
eşinle durum nasıl ki
Eşimle ayrıyız o başka şehirde
kağıt üzerinde evlisin yani
Evet
anlıyorum
Boşandıktan sonra olsa daha güzel olurdu
Boşanacam biraz cesaret edebilsem
neden ki
Neden koptu iletişim
E git barış mk, bize ne anlatıyorsun
Bence riskli ama sen bilirsin gene de
Bize den gelmez şöyle flört :)
Yaşadım benzerini knslm
adam iyi dememekki seni doyurmuş
Evet
En çok neyini özledin ki bu kadar
kocana söyle o ulaşır
Ee ne oldu sonra burdami takiliyorsunuz
Bunun için buraya kaydoldum burada kimseyle takılma niyetim yok
Anladım seni de burdami o kişi peki onu soruyorum
Hayır soru sormak için girdim
Anlıyorum canim benim seni senin soru sorduğunu diyorumki o kişide burada mı evli olan kişiyi diyorum
Hayır burada değil
Benimde öyle bir ilişkim oldu duygu karmaşası.
Döner mi ya
Yani dönmese daha iyi değilmi
Cinsellik mi oldu sadece
Cinsellik de yaşadık
Hastasın, gerçekten.
Cinsellik yaşıyor musunuz?
Barış öyleyse biz nasıl yardımcı olacaz?
Çok mu seviyorsun onu
Evet
Seviyorsan pes etme. Tekrar ara onu konuş
Ne deyip arayacağım o istemiyor
Çok seviyorum hep seni düşünüyorum falan de
Diğer yerden bir şey sorabilir miyim
Barış seni tutanmı car
O istemiyor nasıl barışayım
O zaman başkasını bul
İstenmedik yerde neden duracaksın
Barıştirim seni:))
Nasıl peki kaç aydır konuşmuyoruz
Ay oraya gelebilsem o hiç gelmez zaten
E direk söyle
Reddilirsem diye korkuyorum
Bence red edemez ya neden ayrılmıştınız
O ayrıldı benden
Bilmiyorum uzaklaştı zamanla
Kendisi söylemiyormu neden uzaklaştı sorun neyd
Pişmanlık duymuş o yüzden bitirdi
Pişmanlık duymuş o yüzden bitirdi bende ne dediysem fikri değişmedi
Bence onum zayıf noktası vardır
Vaktiniz var mı
Sizi dinliyorum yazın
Hanfendi arkadaşın nasıl biri olduğunu falan anlatmanız gerekiyor ilişkinizin boyutu falan eklerseniz daha iyi olur ya da buradan yazın
Cinsellik yaşadık onu çok tanımıyorum ki konuşkan şakacı biriydi
O kısmı sizde kalsın karekreri hakkında daha fazla detay verebilir misiniz
Kankam vaktin varsa ekle yorumda sohbet edilmiyor 😅
Anladım o yardımsever birisi düşünür insanlara yardımcı olur kimseyi kormamaya çalışır, herkesle oturur muhabbet eder, sevilen saygı duyulan birisi
Doğru kelime şefkat. Burdan yürümemiz lazım
Ok dm yaz
Yazdım
engellemediyse ara
Sorosbu
Kocandan daha mı iyi
Barışma uzak durrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten de çok zorlayıcı ve içinden çıkılmaz hissettiriyor olmalı, seni anlıyorum. 😔 Birini bu kadar çok isterken arada iletişim olmaması da ayrı bir kafa karışıklığı yaratır. Kalbinin sesini dinlemek istemen çok doğal ama bazen durup düşünmek, kendi mutluluğun ve huzurun için en doğru kararın ne olduğunu tartmak da önemli olabiliyor. ✨ Sence bu süreçte kendi iç sesin sana ne fısıldıyor? 🤔