1 ayBarışmak istemen normal ama iletişim yoksa bunu tek başına gerçekleştiremezsin. Karşı tarafın da aynı şeyi istemesi gerekir. Ayrıca ikinizin de evli olması durumu çok daha karmaşık hale getiriyor. Bu yüzden önce “Onu gerçekten özlüyor muyum, yoksa ilişkinin bıraktığı boşluğu mu özlüyorum?” sorusunu kendine sormak önemli.
12 Yorumla
Soran1 ayOnu özlüyorum ben bunu çok düşündüm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 ayGerçekte arayışının ve isteğinin ne olduğunu kendine itiraf edersen, asıl istediğinin ne olduğunu anlar ve o yönde çaba sarf edebilirsin. Yargı dağıtmak doğru değil, o yüzden bir yargıyla konuşmuyorum.
07 Yorumla
Soran1 ayFarkındayım ama ondan kopamıyorum unutmayı çok istedim denedim ama olmuyor neden bilmiyorum
Cevap sahibi1 ayHayatında bir eksiği tamamlıyorsun. Bu eksik ne?
Soran1 aySevilmek değer görmek istedim birisi benim için bişeyler yapsın istedim, kadın oldgumu güzel olduğumu hissetmek istedim , bilmiyorum 🤷♀️ ama bu duygular beni çok büyük bir yanlışın içine düşürdü
Cevap sahibi1 ayBu eksikliği hissetmen çok anlaşılır. Var olan ilişkinde bu değeri göremiyorsan karşılıklı konuşup gerekirse evliliği sonlandırmayı denemedin mi?
Soran1 ayEvliliği bitirmeyi düşünüyorum biraz zaman lazım bana
Cevap sahibi1 ayMutlu olmanı dilerim
Cevap sahibi1 ayArayışın son bulmayacak
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten de çok zorlayıcı ve içinden çıkılmaz hissettiriyor olmalı, seni anlıyorum. 😔 Birini bu kadar çok isterken arada iletişim olmaması da ayrı bir kafa karışıklığı yaratır. Kalbinin sesini dinlemek istemen çok doğal ama bazen durup düşünmek, kendi mutluluğun ve huzurun için en doğru kararın ne olduğunu tartmak da önemli olabiliyor. ✨ Sence bu süreçte kendi iç sesin sana ne fısıldıyor? 🤔
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayYanlış yapıyprsun bence odağını başka şeylere yönwlt. Hepsi aynı ya boşversene😅
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u 1 aykendine saygın olsun ne işin var evliyle.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı.
1 ayOlabilir bende evliyim evlide bekarda partnerim oluyo arada duygusallık varsa uzak durmalısın ama diğer türlü amaç cinsellikse tekrar yazabilirsin ama nşyetinide yaz çünkü duygusallıktan kaçabilir
02 Yorumla
Soran1 ayBilmiyorum belki de ondan kaçtı
- 1 ay
Senin bilmen lazım ama bu gibi durumlarda erkek duygusallık istemez
iletişim yoksa geri alamazsın hele evli erkeği iletişim yoksa asla getiremezsin.. cinsellik olmuşmuydu
03 Yorumla
Soran1 ayOlmuştu cinsellik
Soran1 ayEvdekiyle mutlu arası iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayyani sizden o uzaklaştıysa bence çokta zorlamaman gerek.. bir nedeni kendince yeterli sebepleri vardır..
04 Yorumla
Soran1 ayBilmiyorum 🤷♀️ o kadar zaman geçirip hiçbir şey yapamamış gibi bitirdi bu yüzden çok üzüldüm
- 1 ay
kolay dğeildir elbette en azından insanda bir boşluk kalıyor.. ancak hayatına alacağın başka insanlar da olbilir..
Soran1 ayKimseyi istemedim
- 1 ay
önyargılı olmadan tanımak dialog kurmak gerek.. zaten öyle istenmez.. akışında olur
Yorumları okudum. En azından bı defa zarflamadikca bı şey elde etmeyi çok bekleme
074 Yorumla
Soran1 ayNasıl anlamadım
Soran1 ayWhatsap durumlarıma bakıyor ama yazmadı hiç
Soran1 ayBilmiyorum belki de rastgele bakıyordur yani
Soran1 ayİstese kendi yazardı ama
Soran1 ayBen kim benim durumumu bakmış bakıyordum ona da şey dedim niye durumlara bakmıyorsun diye alışkanlık yok demişti o zaman aramızda hiçbir şey yoktu
- 1 ay
Neden yazmıyor bilemem. Onu sen daha iyi bilirsin. Bence konuşmak istiyorsan yaz. Ama yorumlarda ilişkinin boyutunu değiştirmek istediğini falan söylemiştin. Ondan bitirdiyse seni sadece cinselliğe çekmeye çalışıyor olabilir haberin olsun. Yani tabiki neyi nasıl yaşayacağını sen bilirsin. Ben soyluyorum sadece
Soran1 ayOna karşı duygum var , belki bu yüzden bitirdi cinsellik yaşadık çoğu kez cinsellik için gelir mi geri bilmiyorum kaç aydır iletişim yok
Soran1 ayHayır ikimiz de evliyiz sonuçta ayrılsın derdinde değildim, hayatında olmak istedim o uzaklaştı benden yaptıklarımdan dolayı pişman oluyorum dedi kararsızım Araf’ta kaldım dedi bu şekilde bitti
Soran1 ayBilmiyorum 2,3 aydır konuşmuyoruz, hiç umudum yok dönmesini isterdim , bu kadar uzak nasıl kalabiliyor bilmiyorum hiç aklına gelmiyor muyum ne bilim hiç arzusu isteği olmuyor mu
Soran1 ayEvet bende bunu düşünüyorum eğer biraz ilgisi duygusu olsa yazardı arardı o kadar uzak kalamazdı , her şey cinsellik gibi geliyor o yüzden bende yazmadım kendi yazar mı bilmiyorum bakalım o yüzden hiç umudum kalmadı, keşke birazcık duygusu olsaydı bana karşı belki hiç ayrılık olmazdı aramızda
- 1 ay
Aynı fikirdeyim. Hani belki bosanamaz onu anlarım çocuğu vardır, toplum baskisidir veya kendi zevki yüzünden birini boşamak bile kolay diildir vicdani olarak da duygun varsa dayanamaz konuşursun. Hayır neyine bakıyorsun öyleyse durumunun. Ne olmasını bekliyorsun. Ayrıca sen hayatında olmak isteyince araftayim falan demesi de emin ol yalan. Yeni mi aklın başına geldi derler insana.
Soran1 ayBende öyle söyledim bu güne kadar pişman olmadın şimdi mi oldun dedim, benim yuvasında gözüm yok zaten, en başta söyledim bunu da eşiyle arası bozulsa git gönlünü al o kadını üzme derdim , o yükü ben alamam zaten boşanma lafı bile açmadım hiç yuvanı bozma dedim ama bende hayatında olayım dedim
Soran1 ayO onu d istemiyor sanırım sadece cinsellik olsun da değil konu bu ya biri öğrenirse korkusu var ya eşim öğrenirse dedi kaybedeceğim şeyler daha fazla dedi , sonrada yaptıklarımdan dolayı pişman oluyorum dedi bitirdi uzaklaştı benden
Soran1 ayYalvar yakara hiçbir zaman girmedim cok özlesem de sevsemde çok acı da çeksem uzak durdum o durduğu sürece bende uzak durdum , kimseye zorla bişey yaptıramazsın için içinden gelmesi lazım, bilmiyorum beklemekten başka elimden gelen hiçbir şey yok biraz duygusu olsa bi bahane bulur yazardı arardı , bu kadar uzak kalmazdı kalamazdı , o kadar ay beraberdik hiç mi içinde bişeyler olmadı bu durum beni çok üzüyor
- 1 ay
Seni anlıyorum. Bu mevzularda niyet çok önemli. Sonuçta kimse çocuk diil. Karşı taraf en başından bu en sonda kaybedeceğim çok şey var tarzında soylediklerini biliyordu. Bende en başından zaten kötü niyetle yaklaştığı fikrini oluşturdu. İnsanlar her konuda olduğu gibi duygu konusunda da çok rahat yalan söyleyebiliyor. Yani ben ne yaşadığınızı tabiki bilmiyorum. Tanımadan neler yaşandığını bilmeden konuşuyorum. Ayrıca senin duygusal bakmış olman da onu korkutmuş olabilir bunu da unutmadan soyleyeyim
Soran1 ayAnlatmam bu riske giremem sonuçta ikimizde evliyiz, bunu anlatmayacağımı biliyor , ilk başta gittiği yere kadar gitsin diyordu, sonradan da bitisn dedi işte ayrıldı uzaklaştı benden , dönmesini çok isterdim ama en başından beri söylediği şeyler yalanmış demekki beni bıraktı uzaklaştı benden , ne yapacağım bilmiyorum sadece bekliyorum dönse bile yine cinsellik olup geri gider mi? Yoksa değişir mi fikri bana karşı ilgisi duygusu olur mu
- 1 ay
Ha evet pardon ben senin de evli olduğunu unutmuştum. O zaman bence işi cakalliga vuruyor. Yani bence bı kere kaybedecek çok şeyim var diyor olması kesin yalan. Erkek milleti korkmaz böyle şeylerden. Bence olayı "ben istemiyorum ama senin isteğimle oluyor"a çekerek tamamen cinsellik boyutunda tutmaya çalışıyor. Hayır kaybedeceğin çok şey varsa hala neden takip ediyorsun. Bu direk yemelemektir. Senin kafanı bulanık tutmaya çalışıyor ki başarılı da oluyor. Sen durumunu kapatmayarak hala istediğini göstermiş oluyorsun. Senle oynuyor gibi geliyor bana. Bu tanıdığınız biri mi? Yani şeyden soruyorum, karısı whatsappina girse senin durumları gorcek. Çekinmiyor mu bundan. Bu arada istersen dm at dedim sistem sildi.
Soran1 ayEvet tanıdığımız biri iş ortamında tanışmıştık , o yüzden karısı görse de sorun etmez ben komple iletişim kessem, numarasını silsem işe yarar mı bana da yalan gibi geliyor, cinsellik odaklı her şey ben yuvasının bozulmasını istemem o niyetle başlamadım zaten ama sonradan sonraya duygum oldu onda da var sandım yanılmışım
Soran1 ayEvet var geliyoruz görüyorum onu hep , zaten görmesem belki bu kadar düşünmezdim
Soran1 ayMutlu gibi gözüküyorum gülüyorum eğleniyorum geziyorum hep fotoğraflar paylaşıyorum, mutlu oldgumu anlıyordur , ama işte yine de bakıyor sadece ne yazıyor ne arıyor
Soran1 ayEvliyim ya başkasına gideceğimi düşünmez düşünse belki geri döner ya da gerçekten istemiyorsa ne yaparsam yapim dönmez
Soran1 ayHiç ümidim kalmadı hayatında bana iyi geliyorsun seninle mutluyum diyordu sonra da yaptıklarımdan dolayı pişmanım dedi sonra
- 1 ay
Ya bı kere ayak yapmış onu geç o kesin. Hiç bı erkek yakalanacam mi acaba demez. Yakalanmam ya der. Sen bı şeyler hissettigini belli etmeseydin bu mevzu sürer giderdi. Bence aklını kullan. Seni onda çeken karisinda olmayan bı sürü şey var. Beni dinle kendine bakımını arttır. Varsa kilon ver. Biri varmış gibi davran mesela. Mesajlasiyor gibi falan ya.. biriyle konuşuyormuş gibi falan yap. İnan senin yerinde kim olsaydı onu parmağında oynatirdi.
Soran1 ayBen duygularımı belli ettim için belkide benden uzaklaştı, ben ilk defa böyle bir ilişki yaşadım o yüzden hep onunla ilgilendim, ama ulaşıllaz olsaydım ne zaman glemek istese geri çevirmedim , yanlış yapmışım , o zaman daha değerli olurdum ona inandım ben , ne derse doğru dedim yalan söylemez dedim sonradan da işte istemediği için uzaklaştı benden iyice zaten izne ayrılacağım belki biraz iyi gelir bu süreç bana
Soran1 ayBen duygularımı belli ettim için belkide benden uzaklaştı, ben ilk defa böyle bir ilişki yaşadım o yüzden hep onunla ilgilendim, ama ulaşıllaz olsaydım ne zaman glemek istese geri çevirmedim , yanlış yapmışım , o zaman daha değerli olurdum ona inandım ben , ne derse doğru dedim yalan söylemez dedim sonradan da işte istemediği için uzaklaştı benden iyice zaten izne ayrılacağım belki biraz iyi gelir bu süreç bana ben onu istiyorum ama ben istedikçe o istemez oldu
Soran1 ayKilolı değilim -160 boyum Çar var 53,54 kiloyum fiziğim iyi yani
- 1 ay
Fiziğin iyiymiş gerçekten öncelikle onu diyim. Valla bence yanlış olan sen diilsin. Yani bahsediyorsun ya böyle davrandım keşke öyle davranmasaydim falan diye. Bence doğrusu o. Yani açıkçası ben de oyleyimdir. Yapıcı olmak, iletişimi olumluya akıtmak, karşıdakinin hayatında olumlu bı unsur olmak bence daha doğru. Arızaya çekmeyi, karşıdakine çaba sarf ettirmeyi sevmem. Mesaja geç dönme huyum bile yoktur. Ama işte maalesef bazı insanların beyni cidden küçük. Olumluyu kiymetsiz algiliyolar. Bu yüzden ilişkide kaybediyor muyum ediyorum ama bence kaybederken kazanıyorum. Bunun kıymetini anlamayan insanlar defolup gidiyolar hayatımdan. Senin için de bence daha iyisi olmuş. Kendini yasamadigin bı ilişki olmasın zaten. Evet izin almak, uzaklaşmak bence de iyi gelecektir sana. Bu arada evliliğine şans verme durumun yok mu? Yorumları okudum kocam uzakta demişsin de evliliğin hakkında bilgi göremedim.
Soran1 ayŞans verme durumum yok , normalde kafamı kaldırıp erkeklere bile bakmazdım evliyim diye ama bilmiyorum buna kalbim farklı attı , karşı koyamadım hislerime cok uğraştım uzak kalayım diye de keşke uzak kalsaydım bu şekilde çok acı çekiyorum, ben elimden gelenin fazlasını yaptım o kadar uğraştım ki mutlu olsun diye ama o bi anda uzaklaştı benden, o kadar şeyler yaşadık yok saydı , hep bi bahanesi oldu, bi beklenti içinde de değildim hayatında olayım arada yanıma gelsin yazsın arasın istedim 5 dk olsa zaman ayırsın istedim para pul lafı bile etmedim, onunla olayım yeter dedim hangi ara bu kadar kendimi kaptırdım farkında bile değilim sadece durumlara bakıyor o kadar, o kadar da güzel fotoğraflar paylaşıyorum yine de yazmıyor
Soran1 ayŞans verme durumum yok , normalde kafamı kaldırıp erkeklere bile bakmazdım evliyim diye ama bilmiyorum buna kalbim farklı attı , karşı koyamadım hislerime cok uğraştım uzak kalayım diye de keşke uzak kalsaydım bu şekilde çok acı çekiyorum, ben elimden gelenin fazlasını yaptım o kadar uğraştım ki mutlu olsun diye ama o bi anda uzaklaştı benden, o kadar şeyler yaşadık yok saydı , hep bi bahanesi oldu, bi beklenti içinde de değildim hayatında olayım arada yanıma gelsin yazsın arasın istedim 5 dk olsa zaman ayırsın istedim para pul lafı bile etmedim, onunla olayım yeter dedim hangi ara bu kadar kendimi kaptırdım farkında bile değilim sadece durumlara bakıyor o kadar, o kadar da güzel fotoğraflar paylaşıyorum yine de yazmıyor hiç mi aklına gelmiyorum
- 1 ay
Hım anlıyorum seni. Bilmiyorum keşke bu kadar kaptirmasaydin demekten başka bı şey gelmiyor maalesef elimden. Giyim tarzın nasıl. Kapalı biri misin acik mi? Yani yanlış anlama libidoya oynamak kazandırır. Benim aklıma bi tek bu yöntem geliyor. Bı de o kaç yaşında sen kaç yaşındasın.
Soran1 ayAçık biriyim, ben 28 yaşındayım oda 40 yaşlarında işte mini beyaz elbiseli bir foto paylaştım, ama bakar mı bilmiyorum önceki durumuma bakmış o durumdan sonra paylaştım bilmiyorum ona rağmen yazmıyorsa artık gerçekten de istemiyordur galiba, ne yapacağım bende bilmiyorum keşke kaptırmasaydım ama çoktan oldu bile
Soran1 ayDeneyeceğim bilmiyorum etkilense yazar diye düşünüyorum ama , yazmadı öayolı fotoğraf da paylaşım yapmıştım
Soran1 ayEtkilensin diye her şey yaptım ama yine de bıraktı beni
Soran1 ayAçık şortlu etekli fotoğraflar paylaşıyorum genelde
Soran1 ayBilmiyorum yazmıyor işte bugünki paylaşım yaptığım fotoğrafı görecek mi bilmiyorum, görünce de yazdığı yok işte ben çabalıyorum ama isteyen erkek bi yolunu bulur yazar arar bi bahanesi olurdu içinden gelmiyor galiba
Soran1 ayBen mi yazayım ona ne diyim ki yazıp
Soran1 ayFiziğim iyi gerçekten kilolu değilim orantılı vücudum var kalçam güzel beğendiğini söylerdi yani
Soran1 ayNe diyeyim peki , ne yazacağım bilmiyorum kaç aydır iletişim de yok
Soran1 ayYarın yazsam mı bilmiyorum ayın 20 sine izne ayrılacağım burada olmayacağım hiç yazmasam mı
Soran1 ayBende İzne kadar bekleyeceğim, belki de bu bana iyi gelecek aklıma bile gelmeyecek keşke unutabilsem önüme bakabilsem keşke
Soran1 ayher şey yanlış ama bu yanlıştan dönemiyorum neden bilmiyorum 🤷♀️, hem canımı acıtıyor hem mutsuz ediyor
Soran1 ayAçık fotoğraf paylaştım elbiseli ama gördüğü halde yazmadı
Soran1 ayBende kendimi anlamıyorum neden bu kadar taktım bilmiyorum 🤷♀️ cinsellik yaşadım ikinci kişi kendisi bide duygum var
- 1 ay
E tamam. Dünyadaki tek erkek o mu. En mükemmeli o mu. Senin sevebileceğin bı şey gissedebilecegin tek kişi o mu. Yanlış anlama farkındaysam seni bı damla bile yargilamadim. Evlisin su bu hiç bı ssey demedim. Kendinin bı sürü ahlaki mevzusu varken kimseye ahlak satmam. Herkesin benim kadar aklı var. Allah bilir bilmediğim kaç şey var. Saygı duyarım, varsa insan olarak yardım edebileceğim bı şey söylerim. Ama bu kısımda yanlissin cidden. Neyin takıntısı bu
Soran1 ayYanlış olduğunu biliyorum, belki benim için doğrusu olmamasıdırda , bende neyi yargıladıysam yaşadım , unutmak için çok çabaladım belki uzak kalmak benim için çok iyi olacak
kaç yıl daha yaşayacaksınız, dünyada zillet yaşarsınız, ahirette haliniz ne olacak, tabi inancınız var mı bilmem ama çekeceksiniz emin olun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 ayNe güzelmiş 👍 kocan furur seni yaa. 👍 kocandan farkı ne adamın? O düşündüğümüz şey mi sadece?😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
m 1 ayBöyle birinin çocuğu olduğunuzu düşünün fıkra bu kadar..
10 Yorumla
1 ayİstenmiyorsan düşüne düşüne kendini üzmeye devam etmeye gerek var mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 ayDerdiniz ne arkadaş ne diye macera ararsınız ki 🙄🙄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 1 ayBaska seyle meşgul ol bu yolun sonu felaket kendine gel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 aySizi çok iyi anlıyorum. Eşimin de ilişkisi olmuştu baya detaylı konuştuk, empati kurdum. Bazen insan arada değişiklik isteyebilir. Peki neden görsmüyorsunuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 ayEvli adamdan duygusallık bekleyin sonra da neden kaçtı diye ağlayın. Komik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 aySenin gibilerin haysiyetini zürüyetini varoluş amacını her şeyini taaaaaaaa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Benim bekar ilişkim bilr olamıyor millet evli evli takılıyor ya helal olsun nasıl başarıyorsunuz
00 Yorumla
1 ayBaşkasını bulmuştur duygusal düsünceler icinde olduğunu anlamıştır
01 Yorumla
Soran1 ayEvet anladı
1 ayçakma sosyal medya vsden yaz dönerse devam dönmezse zorlama başka birini bul
01 Yorumla
Soran1 ayNumarası var bende hâlâ bilmiyorum döner mi
1 ayEvli olarak ilişkiye devam etmek istiyorsun. O da ister mi? Eşinle iyi değil misin
04 Yorumla
Soran1 ayBilmiyorum istese bitirmezdi
- 1 ay
Çok mu sürdü ilişkiniz
Soran1 ay4,5 ay sürdü
- 1 ay
Anladım. Eşinle ayrı mısın
Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Benimde deneyimim olmuştu burdan geçen sene zor devam ettirmek
11 Yorumla
1 ayÜlkedeki kadın cinayetlerinin sorumlusu kanunlar değil sen ve senin gibi insanlardır
00 Yorumla
1 ayBarışmaya gerek yok adam evli sen evlisin görüşmen etik değil
00 Yorumla
1 ayOlsun abla tövbe edin bir daha buluşmanın eslerinize yazık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evli adamdan hayır gelmez
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayİletişim dene belki eskiler hatrı geri gelebilir.
13 Yorumla
Soran1 ayBe diyeceğim ki konuşmuyoruz hiç
- 1 ay
Hsyırladınmı diye mesajla başka
Soran1 ayNasıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 ay😂 daha Dönmez ayrıldığına göre doymuş
12 Yorumla
Soran1 ayNasıl doyabiliyor anlamıyorum ya hayatında yaşamadığı şeyleri yaşattım ona
- 1 ay
Oluyor demekki tadında bitirmiş
Gizli Üye(36-45)1 ayaynı şeyi bende yaşadım. ve çok kötü. srekli aklıma geliyor.
10 Yorumla
1 ayTekrar açıl duygularını söyle kimse çok şanslı
010 Yorumla
Soran1 ayİstemiyor ki beni ne desem boş
- 1 ay
Kıymetini bilemiyor inan çok şanslı ama farkında değil
Soran1 ayOnun için çok şeyler yaptım ama olmadı
- 1 ay
Ahhh ahhh diyorum onun yerinde olmayı çok isterdim o kıymetini bilmiyor
Soran1 ayBilmiyorum 🤷♀️ ama istemiyor beni eminim artık
- 1 ay
Neden ayrıldınız sence neden istemiyor?
Soran1 ayBilmiyorum 🤷♀️ uzaklaştı benden pişmanlık duyuyorum yaşadıklarımızdan dolayı dedi bitirdi bide birisi öğrenirse çok şeyler kaybederiz dedi
- 1 ay
Evet doğru söylemiş birinin öğrenmesi durumunda kesinlikle çok şey kaybedebilirsiniz bu büyük bir risk
Soran1 ayEvet o şekilde bitirdi işte
- 1 ay
Ne düşünüyorsun bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun
İstersen diğer taraftan cevapla buradan çok üst üste yorumlar oldu
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. tanışma nsldi
017 Yorumla
Soran1 ayArkadaş ortamında
Soran1 ayBen memnundum oda memnun sandı. Öyle diyorsu
Soran1 ayBen 28 oda 41
Soran1 ayOna karşı ilgim duygum vardı kendiside bunu biliyordu
Soran1 ayHayır onun yanında mutluydum kendimi iyi hissediyordum
Soran1 ayYz
Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı. Neden ayrıldınız
015 Yorumla
Soran1 ayO istedi ayrılmayı, uzaklaştı brnden
Soran1 ayKonu bu da bunu neden kabullenmiyorum bilmiyorum
Soran1 ayReel
Soran1 ayOldu
Soran1 ayEvet oda bağlanır sanıyordum
Soran1 ayArkadaş ortamında
Soran1 ayEşim başka şehirde benim
Gizli Üye(30-35)1 ayAynı durum bende de vardı korktuğu için artık görüşmüyoruz 😏😏
09 Yorumla
Soran1 ayOda korktu istemedi beni hayatında
Cevap sahibi1 ayÜzücü durum
Cevap sahibi1 ayKorkanlarla yürümüyor ya Ben de ilk başlarda çok üzülmüştüm ama daha sonra alıştık
Soran1 ayAlışmayı çok isterdim
Cevap sahibi1 aySizin bayağı yakınlığınız vardı o zaman
Soran1 ayEvet çok zaman geçirdik özlüyorum onu
Cevap sahibi1 ayKaç senelik evlisin sevgilinle kaç zamandır berabersiniz
Soran1 ay8 yıl evliyim onunla da4,5 ay beraberdik
Cevap sahibi1 ayMaşallah olsun be yenisini bulursun
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. o zaman güzel seks yapıyordu eşin sana yetemiyormu
04 Yorumla
Soran1 ayEşim başka şehirde
Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı. Bu konu kolay yani yapman gereken
04 Yorumla
Soran1 ayNe mesela
Soran1 ayTamam
Soran1 ayOk
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. O zaman eşinizden ayrılın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 ayBoşanmayı bekleyin ya çok zor olmasa gerek
10 Yorumla adam iyi dememekki seni doyurmuş
02 Yorumla
Soran1 ayEvet
Gizli Üye(25-29)1 ayeşinle durum nasıl ki
26 Yorumla
Soran1 ayEşimle ayrıyız o başka şehirde
Cevap sahibi1 aykağıt üzerinde evlisin yani
Soran1 ayEvet
Cevap sahibi1 ayanlıyorum
Boşandıktan sonra olsa daha güzel olurdu
Soran1 ayBoşanacam biraz cesaret edebilsem
Cevap sahibi1 ayneden ki
Hangi kaşar markasın knk söyle de almayalım onu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden koptu iletişim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 ayE git barış mk, bize ne anlatıyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 ayBence riskli ama sen bilirsin gene de
00 Yorumla Bize den gelmez şöyle flört :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşadım benzerini knslm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. En çok neyini özledin ki bu kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 aykocana söyle o ulaşır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayEe ne oldu sonra burdami takiliyorsunuz
15 Yorumla
Soran1 ayBunun için buraya kaydoldum burada kimseyle takılma niyetim yok
Cevap sahibi1 ayAnladım seni de burdami o kişi peki onu soruyorum
Soran1 ayHayır soru sormak için girdim
Cevap sahibi1 ayAnlıyorum canim benim seni senin soru sorduğunu diyorumki o kişide burada mı evli olan kişiyi diyorum
Soran1 ayHayır burada değil
Gizli Üye(25-29)1 ayEşinde olmayıp onda olan ne
111 Yorumla
Soran1 ayEşim başka şehirde
Cevap sahibi1 ayNe zamandır evlisin sen
Soran1 ay8 yıl
Cevap sahibi1 ayÇocuk yok mu
Soran1 ayYok
Cevap sahibi1 ayKaç yaşındasın sen
Soran1 ay28
Cevap sahibi1 ayAdam kaç yaşında
Soran1 ay41 yaşında
Cevap sahibi1 ayOhaa iyi mi basıyor
Gizli Üye(18-24)1 aySana kocan aynısını yapsa ne hissederdin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBenimde öyle bir ilişkim oldu duygu karmaşası.
02 Yorumla
Soran1 ayDöner mi ya
Cevap sahibi1 ayYani dönmese daha iyi değilmi
Gizli Üye(18-24)1 ayCinsellik mi oldu sadece
01 Yorumla
Soran1 ayCinsellik de yaşadık
Gizli Üye(25-29)1 ayHastasın, gerçekten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayCinsellik yaşıyor musunuz?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Barış öyleyse biz nasıl yardımcı olacaz?
00 Yorumla
1 ayÇok mu seviyorsun onu
05 Yorumla
Soran1 ayEvet
- 1 ay
Seviyorsan pes etme. Tekrar ara onu konuş
Soran1 ayNe deyip arayacağım o istemiyor
- 1 ay
Çok seviyorum hep seni düşünüyorum falan de
- 1 ay
Diğer yerden bir şey sorabilir miyim
1 ayBarış seni tutanmı car
03 Yorumla
Soran1 ayO istemiyor nasıl barışayım
- 1 ay
O zaman başkasını bul
- 1 ay
İstenmedik yerde neden duracaksın
- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
1 aySebep
06 Yorumla
Soran1 ayO istemedi ayrıldı
- 1 ay
Cinsellik yasadiniz mi
Soran1 ayEvet
- 1 ay
Pismanlik oldu mu peki
- 1 ay
Barıştirim seni:))
04 Yorumla
Soran1 ayNasıl peki kaç aydır konuşmuyoruz
Soran1 ayAy oraya gelebilsem o hiç gelmez zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayE direk söyle
08 Yorumla
Soran1 ayReddilirsem diye korkuyorum
- 1 ay
Bence red edemez ya neden ayrılmıştınız
Soran1 ayO ayrıldı benden
Soran1 ayBilmiyorum uzaklaştı zamanla
- 1 ay
Kendisi söylemiyormu neden uzaklaştı sorun neyd
Soran1 ayPişmanlık duymuş o yüzden bitirdi
Soran1 ayPişmanlık duymuş o yüzden bitirdi bende ne dediysem fikri değişmedi
- 1 ay
Bence onum zayıf noktası vardır
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 ayVaktiniz var mı
09 Yorumla
Soran1 aySizi dinliyorum yazın
- 1 ay
Hanfendi arkadaşın nasıl biri olduğunu falan anlatmanız gerekiyor ilişkinizin boyutu falan eklerseniz daha iyi olur ya da buradan yazın
Soran1 ayCinsellik yaşadık onu çok tanımıyorum ki konuşkan şakacı biriydi
- 1 ay
O kısmı sizde kalsın karekreri hakkında daha fazla detay verebilir misiniz
- 1 ay
Kankam vaktin varsa ekle yorumda sohbet edilmiyor 😅
Soran1 ayAnladım o yardımsever birisi düşünür insanlara yardımcı olur kimseyi kormamaya çalışır, herkesle oturur muhabbet eder, sevilen saygı duyulan birisi
- 1 ay
Doğru kelime şefkat. Burdan yürümemiz lazım
Soran1 ayOk dm yaz
- 1 ay
Yazdım
1 ayiyi halt yediniz
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı