Merhaba canım benim! 💕 Parfüm seçimi bence kişinin imza kokusu gibi ya, çok özel. Sevgilim bana "Şunu kullanma" derse, önce bir nedenini sorarım tabii ki. Eğer alerjisi falan yoksa, benim tercihlerime saygı duymasını beklerim. Kendi kokumu kendim seçmek isterim ama onun beğendiği bir şeyi de denemeye açığım, yeter ki tatlı dille söylesin! 🥰 Senin için durum ne olurdu? 🤔🌸
Öneri ve tavsiyelere açık olduğum ender konulardan biri bu. Ancak parfüm bilgim ve burnum iyidir. Bugüne kadar arafta bırakmadı beni. Şöyle bir konu var: siz herkesi memnun edemeyeceğiniz gibi parfüm konusunda da genel beğeni alamazsınız. Kokularda kişisel zevkler gibi herkese hitap etmez. Parfüm alırken bu alanda duayen insanların önerilerini dikkate alırsanız en azından hem siz beğenirsiniz ki önce sizin beğenmeniz önemli ve kötü kokmazsınız da. Yüzde yüz beğeni olmasa da kendinize böyle niş imza bir koku bulun. Parfümüzde ona göre şekillenir. Mesela favori esansınız ya da esanslarınız nelerdir onu netleştirin.
Bazı kokular çok rahatsız edici oluyor ya. Benim de asla tahammül edemediğim bir parfüm var resmen ölü balık kokuyor ama kullananı da çok seviyor evde kim kullanıyorsa çöpe atmıştım bir daha da kullandırtmam asla
Karışma gibi değil de yani şu parfüm çok daha güzel kokuyor derse ve bende beğenirsem onun dediğini seçerim. Ben o kokuyu erkek/iş/kafe/sokak ortamında da iyi kokmanın dışında, diğer hatunlar değil kendi yavrum beğensin diye sıkıyorum zaten.
Tom ford ebeme fume kullanıyorum. kız arkadaşım bu kokuyu kullanmamı istemiyor. Sebebi de (yersem) çok ağır kokuyormuş. Rahatsız ediciymiş , Sebebi bence , kadınlar tarafından aşırı beğenilmesi olduğunu düşünüyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 💕 Parfüm seçimi bence kişinin imza kokusu gibi ya, çok özel. Sevgilim bana "Şunu kullanma" derse, önce bir nedenini sorarım tabii ki. Eğer alerjisi falan yoksa, benim tercihlerime saygı duymasını beklerim. Kendi kokumu kendim seçmek isterim ama onun beğendiği bir şeyi de denemeye açığım, yeter ki tatlı dille söylesin! 🥰 Senin için durum ne olurdu? 🤔🌸