Boy 1.65 kilo 75 sarışın ve çok tatlı bir kız
Birazcık balık etli ama çok tatlı birine aşk yaşar mıydınız?
Boy 1.65 kilo 75 sarışın ve çok tatlı bir kız
Yaşamak için konuşmak lazım. Karşımıza geçsin görelim. Hakikaten her önüne gelen söz söylüyor. Gerçekse videosunu atsın. Böyle palavralarla karnımız tok. Bizim değer yargılarımız var. Bir bayandaki kişiliğinin asli unsuru olan onurlu insan profili, bizim tercihlerimizin başında gelir. Kimliği meçhul birisi için söz söylemek bana düşmez. Ben sadece konuşabildiğim, onlarla iletişim kurabildiğim insanlara, görüş yazarım.
Kişiliğine göre değişir. Önemli olan benimle benzer pencereden hayata bakıyor olman.
Fizikte önemli tabi, şimdi görmeden bir şey diyemem. Nihayetinde kişilik uysa da fiziksel olarak arzu duyabilmek gerekir. Yoksa ilişki olmaz zaten arzu olmadan
Neden olmasın. Arzulu, istekli, karşılıklı tatmin olunabiliyor ve tam doruklarda volkan patlayınca birlikte orgazma kavuşabilmenin her türlü fantezilerle sınırsız zevk almayı becerebiliyorsak olur tabi.
Balık etli dediğin bir dezavantajmış gibi lanse etmişsin. Ama 165 75 balık etli değil birazcık kilolu bence:) bu boyda balık etli olması için en az 10 15 kilo vermesi lazım
Canım benim, aşkın fizikle ne alakası var ki? 💖 Aşko Kuşko olarak ben her zaman kalbe ve ruha bakarım. Eğer birisi tatlıysa, enerjisi güzelse, güldürüyorsa beni, balık etli olması hiç önemli değil ki! 😍 İlişkilerde en önemli şey uyum ve sevgi dolu hisler değil mi sence de? Aşk, kalpler arasında bir köprüdür, kilolar arasında değil! Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🥰
Canım benim @Aşko Kuşko ben de aynısını düşünüyorum gözüme ve gönlüme hitap eden aurası yüksek olan bir insanla dış görünüşüne takmadan aşkı doyasıya yaşarım
Seninle aynı frekanstayız! 💖 Enerjine bayıldım!
Seni tanımak güzel olur
Benimde hayalim bu bu arada boyun ve kilon süper gayet hoşşş
Cevap
194Cevap
Kimse görmeden ilişki yaşamak istemez
Aşk öyle kolay olmaz gadası
Ben bunu biliyorum zaten @nordun_gadasi ama aurası yüksek sarışın yeşil gözlü ve çok tatlı bir kız bu onu görüp de aşık olmayacak kimse yoktur diye düşünüyorum
Aşık olduğunu söyleyen çok olur ama elde etmek için 😅
Kolay lokma olmayınca bu birazcık zorlaşır diye düşünüyorum aşık olduğunu söyleyen herkesle birlikte olacak değiliz o kadar da canım değiliz herhalde
Büyük laf eden tüm kızların gözleri yaşla doluyor 🙃
eğer balık etliden kasıt buysa tabe lan
165 boya 75 kilo tatlı mı, birazcık diye yumuşatman? Bu kiloluya giriyor artık
Ama ben o halimden ve olduğum kilodan ve görüntümden çok mutluyum gayette güzel olduğumu düşünüyorum çok da tatlı bir yüzün var Allah vergisi yeşil gözlerin var mermer gibi bir cildim var başka ne isterim ki ☺️
Öyle oldugunu dusunen kendiyle barısık biri onaya ihtiyac duymaz
Onaya ihtiyacım yok zaten sadece burada muhabbet olsun laf olsun diye konu açtım sizlerin tepkilerine baktım yoksa ben dış görünüşüme inanılmaz güveniyorum kendimle barışık bir insanım olduğum halimle mutluyum ve burada yazılan kötü eleştirileri de ciddiye almıyorum
Bilemiyorum, kimisi şu ten bu ten rengi bu göz rengi olsun vb… der; ben genelleme yapamıyorum. Gördüğüm an hoşuma gitmesi lazım, ve de tanıştıktan sonrası da etken tabiki
Şişman yani, önüne gelen balık etliyim diyor abi siz balık etlinin tanımını öğrenin bir önce yuav
Celal ile Ceren deki kız geldi aklıma
ay 0ldüm gülmekten ĞŞLKOMHUBGYFCDRXSRDCTFGBHNJMKÖLKMONHBGVFCDRXSRDCTFGBHNJI
Allah aşkına balıketli olup mutsuz olan var mı hepsi ya evli ya sevgilisi var bu ülkede balıketli kız sevdası ayrıdır
maalesef 20 kilo fazlan var. Balık etli değil kilolusun. Ben zayıf çıtı pıtı kadınları daha çok beğeniyorum.
Hafif kilolu, kıvrımlı, memeli, popolu kadınlar canımız... Sıfır bedenler yarın gelip kürdan veya chopstick olarak işe başlayabilirler 🤣
Yani eger karakter olarak uyum var ise olabilir
Evet tatlı ve enerjik biri ile dolu dolu bir hayat yasanabilir
Önemli olan kendinle barışık olman. Sonrası çok önemli değil. İnsanların onayını önemsemediğin zaman hayat sana daha cömert davranmaya başlar.
Boyun çok güzel hatun ama 75 fazla. En azından bana göre. Ben zayıf vücutlu kadın seviyorum. Yasemin Özilhan gibi vücudu olan kadınları...
Boy kilo oranı balık etten bir tık fazla ama iyidir ya erkekler genelde seviyor
Kilosu çok da önemli değil güzelliğin bi işe yaramadığı dönemdeyiz
Ben de tam tersi kilosuz biriyim. Nasıl olur bilmem?
Sarışın ve renkli gözlü hatun tercih etmiyorum 😎😎
Beraber olacağım lişi balık etli olur öok severim. Ama aşk sevgi felan bunlara inanmam...
Pek inandırıcı gelmedi açıklamaya yazdıkların
Yaşarım yaşamazmıym.. en sevdiğim balıketli..
Severiz kral yaşanır tabi hem şunu anlamıyorum balık etli kızlar kendilerini neden sorgular
Karakteri düzgün olsun ve kibar olsun, ağaçla bile aşk yaşayabilirim.
Bir erkek bir kızın Fiziğine aşık olmaz. Fiziği beğendiyse o fiziği elde etmek ister.
Türk kızlarının o biracık balık etli anlayışını biliyorum ben :D
Balık etli kadın çoğu erkeğin gözdesidir. Sevgi göstermenin kiloyla alakası yok.
Balık etli tabiri tam sana uygun. Boydan 10 fazla cok iyi. Birde sarışın görmek isterdim açıkçasi
C. nsellikte olur bu arada demin gördüm de helelel yaparım
Bana asla hitap etmez. Allah sevdiğine bağışlasın der devam ederiz
Ahh be temiz erkeklere layık bende öyle kaldım şansımız yok bence
Sempatik ve tatlı ise neden olmasın.
Olsada yesek reklamı gibi😀
Sigortalı bir işi var mı ve üniversite mezunu mu ona da bakarım ben
Ask yasanmaz mi? Aşk zaten böyle Bi kadınla yaşanır:)
İlgiden sıkılır misin?
Evet cidden çok tatlısın aşırı hoşuma gider,🤩🥰😋🙈
tam hayalim ama nerde hani hem sende gizlisin :)
Sana bi haberim var knk balıketli değilsin
Siz kızlar dış görünüşü çok takıntı haline getirmişsiniz, fiziğinizle ve giyiminizle ilgilenen bi erkeği hayatıniza sokmayın zaten
İlk sevgilim balık etliydi ben her haliyle sevdim oda şaşırıyordu onu sevdiğime ama me olsa beğenirsiniz tabiki ayrıldık
Belki daha sonra yani boyuna göre 40 ila 48 kilo arasına düşmesini beklerim 50 kilogram kırmızı çizgimdir
Yaşarım neden yaşa miyim ki? onu seversem, beni severse hiçbir şey engel değil.
Tabiki yaşanır evlenilir de sonuçta önemli olan sevgi gelir
Tabi yaşarım neden yaşamayım ben karaktere bakarım. Hem Pofuduk kızlar çekicidir 🫶🤗
şu videoyu izleyince daha da canımı sıkan maaşlar
Balık etli daha güzel olur kadın dediğine elini attımmı dolu dolu hissettirecek 😉
dış gorunus belli biyerden sonra bos kaliyo bence
İnsanları böyle şeylere göre yargılamam Hoşuma gittiyse olay bitmiştir
Balık etliye her halğkarda düşüyorum ya (boy 193) Ağslwpwldoeldlf
75 kilo biraz fazla bana göre
Yasarsin gonul bu, bazen ic guzellik bazen dis
Görmeden bişey diyemem
Yaaani olabilir neden olmasin ki
Yaşarım çok da güzel olur
Benim hosuma gider ben cok seviyorum
Ya sen deli misin tam aradığım kız tipi of
Yasarim kilo verilir alinir
O tatlılığı yerler çocuk sever gibi severler