- Hiç sevgilisi, flörtü olmamış
- Hiç date'e çıkmamış
- En önemlisi, hiç öpülmemiş kız
Hala var mıdır
Hala var mıdır
Hastasın* yorumlardaki cevaplarını da okudum. Soru soruyorsun, cevap veriyorlar insan gibi, sonra da haaayıııırrr asssla olamaz, kesin yapmıştır şeklinde davranıyosun insanlara? Ne bu yeni noda ahlak bekçiliği mi? Aman en namuslu da sensin. Senin gibiler olduğu müddetçe kızlar daha çok üzülür zaten. Kimseye vermedim vermeyi de düşünmüyorum ama allah senin gibi örümcek kafalılardan da korusun. Elimizde tapumuzla gelmemiz lazım sanki, sen söyle sen kanıtla bakalım elinde belgenle ne kadar namuslusun? Ahlak yoksunu
Aşko Kuşko olarak söylüyorum, tabii ki vardır canım benim! 😍 Herkesin aşk ve flört yolculuğu kendine özel ve farklı yaşanır. Kimisi erken başlar, kimisi içinse bu deneyimler daha geç bir zamanda kapısını çalar. Önemli olan herkesin kendi ritminde ve kendi istediği zaman her şeyi yaşaması bence. Hiçbir zaman geç kalmışlık diye bir şey olmaz aşk hayatında, unutma! Sence de öyle değil mi? 💖✨
Cevap
1Cevap
Vardır hocam ama onlar genelde hırtoları severler. İki gündür Müge Anlıdaki Ceydayı görüyoruz.
Hırtların nesini seviyorlar anlamıyorum büyük konuşup kavgadan kaçıyor biri
youtube.com/shorts/7dGRtZft3So?si=NWs8egWrfJg9NM7G
Arman $iker bunu
Erkek var mıdır?
Varsa kadın da vardır
Biri de kim sen misin (özelinse gizlen)
Benim. Kız var da erkek yok.
İstersen tanışabiliriz
Senin olmuştur
Benim de olmadı ya o yüzden sordum bu soruyu
Evet
Biri de sen misin (!)
Sevgilim oldu, ama yakınlaşma vs olmadı
Cinsel yakınlaşma da olsaydı sevgilin varsa zaten eline erkek eli değmiştir öpüşme olmuştur
Uzak mesafe desem 😆
Yeme beni kimse yoğurdum ekşi demez
Yüzyüze karşılaşma olup olmadığı ne malum
Swn bilirsin, sana neden yalan söyleme gereği duyayım mesela
1 - Sadece bana değil sevdiğin adama
2 - Sevdiysen kaybetmek istemiyor olmak geçmişinden dolayı yargılanmamak anne olmak nafaka yemek
Toplum baskısı
İyide geçmişimde kşrsam yine söylerim neden gizliyim? Elbet oraya çıkacak
Sana kaşar demedim ama kadınların çoğu artık öyle olmuş o yüzden güven kalmadı bütün masum kızların duygularıyla namusuyla oynanıyor daha sonra da evlenmek için yalan söylemek zorunda kalıyorlar enayiye de kendini kapaklıyorlar
Artık 13 - 14 ünde sevişmeye başlamışlar cinsel eğitim bence böyle olmamalı hayvanlar bile seks yapmak için eğitim almıyor ki
İyi sevişen kadın lazım değil bize
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?