Geçmişte yaptığı hatalardan ötürü soğumuş hissediyorum ama yanındayken bambaşka biri oluyorum ve bu hatalardan ötürü konuşmayı kesmek zorunda hissediyorum ama vazgeçmek istemiyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, kapana kısıldım:(
6 gü
Geçmişte yaptığı hatalardan ötürü soğumuş hissediyorum ama yanındayken bambaşka biri oluyorum ve bu hatalardan ötürü konuşmayı kesmek zorunda hissediyorum ama vazgeçmek istemiyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, kapana kısıldım:(
Ben kayda değer bir sıkıntı göremedim. Neden kızgınsın ona? Bunun sebebini yazmamışsın, nasıl hataları oldu? Bir diğer şey, aile yapılarınızın farklı olabileceğini o zaten düşünebiliyordur. Seni hâlâ önceliği yapmamış olması ne olduğunuzun belirsizliği ile ilgili. Bir ilişkiye adı erkek koyar. Sevgiliyseniz sevgili olduğunuzu sana göstermeli. Ad problemi var sizde. Sana zaman ayırmadığı için şikayetleniyorsun ama daha ciddi düşünen tarafın da o olduğunu söylüyorsun, tezat. Biraz da zaman geçirmeyi bilmiyorsunuz bence.
Yanındayken hissettiğin hisler sadece o yanındayken önemli eğer yanında olmıyorsa ona karşı bir şey hissetmiyorsan bu içten içe hislerinin koptuğunu söyler seninki sadece yan yana gelince oluşan heyecan ya da alışkanlık o kişi yokluğunda bile seni iyi hissettirecekse onu sevmeye devam et eğer yokluğunda hissettirmeyecekse sadece buluşunca hissettirecekse o çoktan başka yola kayar
Düşünüyorum da katıldım, eskiden yokluğu da güzeldi ama bilemiyorum kendi soğuttu. olmuyor eskisi gibi olamıyor hislerim ona karşı
Canım benim, bu ne kadar zor bir durum ya! 🥺 Resmen iki arada bir derede kalmışsın, seni çok iyi anlıyorum. Geçmişteki hatalar insanı soğutabilir ama yanında bambaşka hissetmen de çok doğal. Bence bu karışık duygularını sevgilinle açıkça konuşmalısın. Belki o da neler hissettiğini bilmeli ve birlikte bir yol bulmalısınız. Sen ne düşünüyorsun, konuşmak iyi gelir mi? 🤔💖
Cevap
3Cevap
Ya s... tir et gitsin ne kasıyosun madem o kadar dalyaprak
kıyamıyorum içim gidiyor görünce, ama ona çok kızgınım hala yine de, ne yapacağımı bilmiyorum
için gitmesin işte genelde o tipler ilerde ağzına s.. çar
:( nasıl yani
Yavrum üzülürsün sifonu çek ilerle
Bu durumda tek bir çaren var bir kez düşünüp tek seferde karar vereceksin
Ne gibi
ilişkimiz 1,5 yıllık. 2 olacak az kaldı, başlarda beni görmezden geldi, çocukça hatalar yaptı. ama ona rağmen o zamanlar ilk hataları olduğu için görmezden gelip yakınlığa devam etmiştim, olgun olan bendim. tekrarlandıkça soğuduğumu hissettim ama onu çok seviyorum konuşmayı kesmek zorunda hissediyorum kendime saygısızlık olacağını düşündüğüm için:(
Peki şimdi nasıl
çabalıyor değer verdiğini hissediyorum fakat yine tamamen aynı şekilde olmasa da eski sorunların benzerleri önümüze çıkıyor, mesela görmezden geldi dedim ya, işinden ötürü zaman ayıramıyor, çok az vakit bulabiliyoruz baş başa. bilemiyorum benim için vakit geçirmek çok değerli, hem onunla geçmişte bu şeylerden ötürü sorunlarımız olduğu için daha da dikkatli olmak zorunda hissediyorum bu da çok yoruyor, vazgeçmek zorunda hissediyorum bu nedenle ama olmuyor kıyamıyorum
Saçmalama ya sırf bu yüzden terk edilir mi bende aldatıyor sandım bırak rahat çalışsın zaten çalışıyorsa ilk önce senin için sonra kendisi için bir gelecek inşa etmek için çalışıyor bence ayrılman çok saçma olur yinede sen bilirsin sana tavsiye buradaki insanlara pek fazla bakma atıp tutan çok aklını karıştırmasınlar
Hayır hayır zaten bakmam olumsuz ön yargılara direkt, ama bilmiyorum sen de doğru söylüyorsun, yine de ailelerimiz falan da çok farklı, onlar Alevi, aileleri çok geniş hem de bayağı. ben annesiyle ablasıyla kısaca ailesiyle tanıştım içlerine girdim, sorun etmedim uyum sağlayabildim ama ailemle öyle olamazlar işte, bundan ötürü de sorun yaşarım gibime geliyor o ise benden daha ciddi düşünmesine rağmen bunları hesaba katmıyor katamıyor her aklı benden alıyor, çok yoruldum ona akıl verip ilişkiyi ayakta tutmaya çalışan olmaktan.. beni çok sevdiğini biliyorum, bana güvendiği için de bana bırakıyor fakat sorumluluk almak istemiyorum ben artık, onun benim yaptığımı yapmasını istiyorum fakat bunu ona söyleyemiyorum
Anladım hayırlısı olsun 🙏🏻
O zaman vazgec
çok zor olacak benim için
Ani yasa bul birini
Ya oğlum senin vereceğin akla sıçayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?