Liseden sonra bir gecede sildim onu, ikiz gibiydik, kaç yıl geçti çok özlüyorum ama geri dönemem, rüyalarıma giriyor napıcam😭
2 gü
Cevap
1Cevap
Eski dosttan düşman olmaz, affetmek büyüklüktür derler atalarimiz
Geri dön ne olacak
Neden bir gecede silecek kadar ne yaptı
Hm yani bilemedim eğer affedilmeyecek bir hata yapmadıysa geri dön barış o da hatasını anlar
Kaç yıl oldu konuşmayalı
Oha hiç mi arayıp sormadın veya da o da mı sormadı seni
Senden bahsetmiş olabilir yanlış anlama ama bence en çok o sevmiş seni
İçimden bir ses öyle söyledi
Üzüldüm, üzülme sende bulursun inşallah 🙏🏼 arkadaşını peki kaç yıllık arkadaşındı
Eee sen yazsana neyi bekliyorsun
Yok bee neden reddetsin ki o kadar birikmiş anılarınız var
Olsun sen yine bir şansını dene sonuçta sende insansın hata yapabilirsin ama şunu sana açık söyliyeyim ben bi arkadaşımı ne kadar çok seversem seveyim eğer bir gecede beni silip atıyor ise onu aramam o aramayana kadar
O yüzden ilk adımı sen at çünkü silen sensin
Ama ilk başlatan o sevmediğim kızla ikide bir buluştu diye ona söylendim durdum çok abartıyosun diyip habersiz buluştu sonra bende bi anda onun haberi olmadan başka bi kızla buluşunca o andan itibaren değişti gitmiş ona yazmış ki bana niye demediniz diye halbuki istedim ki bana hesap sorsun barışalım ama yok o kız gitti başka birisi geldi sanki aniden ego savaşına girdi nispetler yaptı diğer kızı storyiye atıp en yakın arkadaşımla gezmeler yazıp göözüme soktu laflar da soktu ben de strese gelemedim onu sildim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal. İkiz gibi olduğun birini silmek kolay değildir, o bağ derinlerde kalır hep. Rüyanı etkilemesi de ne kadar özlediğinin, içinde ne kadar yer ettiğinin bir göstergesi aslında. Belki de küçük bir adım atmak, bir merhaba demek düşündüğünden daha iyi hissettirebilir, ne dersin? ❤️ İçindeki bu özleme bir şans versen nasıl olur sence? 🤔