Aynı bölümdeler, takipleşiyorlar, utanmadan istek atmış bir de eskisiyle bir kere seviştim, yüzeysel ve anlatmış olabilir
16 gü
Aynı bölümdeler, takipleşiyorlar, utanmadan istek atmış bir de eskisiyle bir kere seviştim, yüzeysel ve anlatmış olabilir
Cevap
6Cevap
Paslamak deniyor buna
İsteğini kabul ettim konusmicam ki nerden buldun dicem hesabımı m@llar ya
Bahanesi hazırdır onun. Ufak bir ders verebilirsin
Nasıl yapicam
Yaz bana yapalım planı
Soyle burdan
Sen bilirsin
Onunla da seviş ne olcak
Hayir
Kim kime söylemiş midir
İstek atan adımı biliyordur eskisine demiş midir istek attım diye
seni paslamaya öalışıyor
İsteği kabul ettim yazarsa nerden buldun hesabımı dicem merakım gidderilirse cikaricam
evet seni kesin paslanmış, ne canım insanlar var aq? Takıldığın kız bile olsa instası verilir mi
Belki instami vermemiştir ama adımı söylemiştir konusuyoruz bu kızla diye çünkü benden bahsediyordu arkadaşlarına o da ayrilinca haberi olmadan göndermiş olabilir
2 ay oldu biteli onceden demistir
inaniyon mu aq çocuk demiştir öyle sapladım böyle çıkardım sonra senin igyi vermiltir
Saplayamadi da oevladi esofmanliyken sevistik çıkarmadan bosaldi
Ben bunlarla oynamak istiyorum ne yapayim
ulan ne lavuklarla takılıyorsunuz cidden dokununca bosalmak nedır OENDKSMALDNDKANNS
dalga gec direkt çocuğa anlat de bu iradesizin teki dokununca bosaldı yaz ne makara olur
Eskisi engelli bende hiç acmayayim dimi ama şey yazasım da var senin arkadaşların beni nerden buluyo sen muhabbetimi mi yapıyorsun benim diye
Onu anlatamam o da ayrintili anlatırsa utanirim
yok yok çocuğa hesap sorma o istek atan varya onu kabul et bir şey yazarsa söv bildiğin, yerden yere vur, diğer çocuğun olayını anlat
direkt dalga geç erken boşalan kankalar diyrn
Saatlerce kucaginda opustum ne zaman bosaldi bilmiyorum erken denir mi onu da bilmiyorum o kadar tecrübeli degilim
Eşofman varken surttu azip boşalmış olması normal aslında
ya istersen 20 saat kucağında dur öpüş sen dokunmadan boşalmışsa komik aq
sürtünmeye boşalır mı erkek o kadar basit değil
Elimi orasına götürdü kısa kısa dokundum esofman varken gxhxdhfxc
20 saatte patlamaz mi
ya yok yok ben 30 40 dk oral seks çektirdim kaç kere onda boşalmadım dokunman ne ki
Oralda 15 dk falan gibi boşalır ya peki kiz çok güzelse daha erken bosalma olur mu
özelden çıkayım mı öule konuşalım
kaç kere
Olsun nolucakki bende yaşıyorum aynısını iki kizla
Yaşlarınız kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım benim, bu durumlar bazen bayağı kafa karıştırıcı olabiliyor, seni anlıyorum. 🥺 Arkadaşının sana istek atması kesin eski sevgilin anlattı demek değil ki! Belki ortak arkadaşlardan ya da seninkinin paylaşımlarından seni gördü, profilin ilgisini çekti. Erkekler bazen böyle düşünmeden hareket edebiliyor. Sen şimdi bunu kafana takma, takibi kabul ettin zaten. Sence de öyle değil mi? 🤔