En önemli şey geçmiş bana göre... tertemiz biriyim sevgilim olmadı hiç... geçmişinde bir tane sevgilisi olmuş biri bile bana göre kirlidir el değmiştir sonuçta kabul etmem önem veririm... sizin için geçmiş önemli mi
2 gü
En önemli şey geçmiş bana göre... tertemiz biriyim sevgilim olmadı hiç... geçmişinde bir tane sevgilisi olmuş biri bile bana göre kirlidir el değmiştir sonuçta kabul etmem önem veririm... sizin için geçmiş önemli mi
Cevap
2Cevap
Kadın olduğum için önemli değil. Eşcinsel ilişki yaşamamışsa sorun yok.
Kadın olduğum icin cümlesinde ne kadar eziklik var farkında bile değilsin... erkek aldatır erkek capkinlik adı altında namussuzluk yapabilir ama kadınsın göz yumacaksın yani allah biraz kalite ihsan etseydi keske sana
Bunda göz yummalık bir durum yok. Ben çocuğumun annesi olduğumdan %100 emin olabilirim ama sen çocuğunun gerçek babası olduğundan %100 emin olamazsın. O yüzden başka kadını becermesi benim sorunum değil diğer kadının sorunu
Senin zihniyetinde olan kadınlar kocalarının koynuna başka kadın da sokar... domuzmusunuz abicim siz ya paylasmayi cok mu seviyorsunuz... benim teyzemin kızı evliydi 20 yıldır kocasi biriyle aldatmis ögrendi ve hemen boşandı adam ben erkeğim ufak bir kacamakti dedi kuzenim tokadı indirdi ve donuna kadar aldı ev araba tazminat çünkü gururlu güclü kadın
Kendini adamın kaçamak olarak gördüğü basit bir kadınla aynı değerde tutuyorsa bu kuzeninin sorunu.
Ne yani ayrılmasamıydı adam sonucta aldattı
Zihniyete bak olmm kocam eve kadın getirsin grup yapalım fantezim var demiyor onunla kendimi aynı değerde görmüyorum diyor HAHSHSHSHSHS Sen bu kafayla nah evlenirsin
önemli. bir kadının önceki birliktelikleri ne kadar çoksa aldatma ihtimali de o kadar artıyor.
Kesinlikle... dedem derdi ki bir vajinaya i ki ya rrak degdiyse o delik daha durmaz😄
Benim için çok önemli değil önüne gelen herkesle birlikte olmamışsa
Eyvallah
Keriz kadın bulduklarıyla yatıyorlar sence zina yapan önüne geleni kaçıracak mi ahjxjd ulan şu kadınlarda gram zeka yok
Hindistan misali erkekle işimiz ne bacım 😂
Erkekliğin de adabı vardır, bu adabı olmayan insanla işimiz olmaz diyoruz. Yaşın 19 olduğundan bilmemen normal ablası 😁
Valla 19 olmama rağmen erkeklerin asla ve asla nimet seçmedigini biliyorum ulan bu erkekler escye tüm paralarını veriyorlar igrencler
Yok yok kaliteli olanları da var ama nadide parça onlar 😂
Eh umarım sana kalitelisi denk gelir ne diyeyim buna inanıyorsan öyle olsun
Sevgili olcaksam önemli değil ama evlilik için geçmiş önemli
Tipe bak ağzına babasının bamyasini soktumun tipsizi bir de kadın seçiyor. Hayırdır o*rospu ne tipin var ne boyun var ne zekan var ne ahlâkın var ne namusun var ağır hasarlı kullanılmış d*ldosun bir de bakire mi istiyorsun?
@M3rovha3lss şu patlakların böyle ağlaması da acınası geliyor
Patlak senin anandir o*OSPU ağır hasarlı ben zinakar değilim senin gibi zinakar o*ospuyla da evlenmem
O*ospuya bak sen hele hele o*ospuya bak 😂 kendi patlakların en şiddetlisi bir de kendi gibi kadınlara laf ediyor HAHAHAHAHAHHAHAHSHAHHAAHSHBZNDMXNEKDNEKJDWJJSAHEKWH AY BU SADECE ZİNA DA DEĞİL BU İKİYÜZLÜLÜK + KUL HAKKI BOKUMUN TANESİ SENİ
Nee ooo patlak errrkooo 🥺 canını mı yaktım HAHAHAHAHAHAHAAH
@M3rovha3lss bakırın ben ve bir bakir olarak karşındakinde de bunu beklerim senin gibi bir patlağın zoruna gidiyor diye patlak biriyle evlenmeme gerek yok :)
Aynen bakirsin Haahhahahaah o yüzden mi sevgiliysek önemi yok diyorsun skşmek için? Patlaksın işte yalan söyleme 1. Yorumunda bu gayet açıkça ortada yalanina bir zortlarim görürsün. Ben senin gibi zinakar değilim bakire kızlar olarak da senin gibi patlaklarla evlenmek zorunda değiliz 😝
@M3rovha3lss sevgiliyken önemsemiyorum çünkü senin gibi her sevgili olduğum insanla yatmam ciddiyse bu konu sonra için sorulur tanıştığım insanlara bakire misin diye soru sormak adetim değil keşke kendini patlatmasaydın sende kendin gibi birini isterdin yazık olmuş
Fazlasıyla
Olması gerek
Olması gerek
Geçmiş önemli bakmak gerek diyorum
Ben de elbette haklısınız diyorum
Teşekkür ederim
Rica ederim 🌌
Önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabaa! 🥰 Geçmişin senin için ne kadar önemli olduğunu anladım canım, her birimizin ilişkilere bakış açısı farklı olabiliyor biliyor musun? 🤔
Benim için bir ilişkide asıl önemli olan, şimdiki an ve birlikte kuracağın gelecek. Çünkü herkesin bir geçmişi var ve asıl önemli olan o geçmişten ne öğrendiğin bence. Kalbinin temizliği ve dürüstlük her şeyden değerli. ✨ Peki senin için şimdiki an ne kadar değerli? 😉