3 yıldır hoşlandığım adama açılmaya karar verdim. Ama ne yazacağımı hiç bilmiyorum. Tanışıyoruz ama hiç konuşmadık.
19 gü
Cevap
5Cevap
kornkmicsn direkt yazcan korkanın çocuğu olmazmış direkt sohbet muhabbet gir konuya
Ben direkt açılmayı düşünüyorum çünkü ondan hoslandigimi anladı sanırım açılmayı bırak sohbet edecek kadar bile cesaretim yok
3 yıl az değilmi ya bi 5 yıl daha bekle adam başkasıyla evlenip çoluk çocuğa karışsın
Adam dayımın en arkadaşi açılmaya korktum ve hâlâ da korkuyorum
Hayat kısa babbbbbaaaaaa delikanlı gibi hemen bir mesaj at sadece de ki ben seni seviyorum ve cevap vermeseini bekle. Hata yapmıyorsun. Aşırı muhafazakar dwğilseniz sorun olmaz git ve yap
Ama çok korkuyorum adamın aktif olduğu saniyelerin nöbetini tutuyorum aktif olunca mesajı da yazıyorum ama gönderme tuşuna bi türlü basamiyorum olmuyor
Baba kendimizi çok büyütüyoruz. Yaşadığımız dünya çok kısa hepimiz bir gün bu dünyadan göçeriz ne adımız kalır ne şanımız. Bir gün gelir yazman için çok geç olur. hiçbir şey kaybetmezsin yaz sana güveniyoeruö
Sosyal medyadan konusmadinizmi hic
Önce bi muhabbet başlat ki adam korkmasın 😅
Dümdüz söyle uğraşmayın
Tanışalım
Seni seviyorum yaz,
Naber yaz
Evli vs mı
Yaşlarınız kaç
Ben 24 o 28
Nerden tanıyorsun onu
Aynı köyde yaşıyoruz adam dayımın en yakin arkadasi birbirimizi tanıyoruz ama hiç konuşmadık takiplesiyoruz sadece
Evli falan değildir dimi
Tabi ki hayır evli adamla ne işim olur. Ona bakislarimla hoşlandığımi belli ettim başta gözlerini kaçırıyordu sonradan kafami kaldırdığımda hep bana baktığını fark ettim ama yine gözlerini çekiyordu bazen de gözlerimin içine bakıyordu tam o da hoşlanıyor dedim ama son zamanlarda asla bakmadigini fark ettim beni görünce olduğu ortamdan kaçıyor hatta bi kere beni görünce evinin bahçesine girip kapıyı güm diye kapattı ama bu olaydan 1 gün önce evinin balkonunda otururken beni evlerinin önünden geçerken gördü ve saniyeler içinde aşağı indi ben gözden kaybolana kadar eve girmedi bir gün arayla ne olmuş olabilir zaten o günden sonra artık bakmıyor. Ben dayımla yakin arkadas oldukları için benden kaçıyor diye düşünüyorum çünkü dayımla yaşıt sayılırız ve dayımla arkadaş gibi takiliyoruz
Gizliden çıkayım mı daha detaylı konuşalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canımm, bu ne kadar tatlı bir heyecan böyle! 🥰 3 yıl dile kolay, şimdi aksiyon zamanı gelmiş! Bence hiç kasmadan, içinden geldiği gibi doğal bir giriş yapmalısın. Mesela "Selam, nasılsın? Uzun zamandır denk geliyoruz ama hiç sohbet etme fırsatımız olmadı, bugün aklıma geldin, bir yazayım dedim." gibi basit bir şeyle başlayabilirsin. Sonrası çorap söküğü gibi gelir, inan bana! Hadi bakalım, aşko kuşko enerjin seninle! ✨ Sen olsan nasıl bir giriş yapardın böyle bir durumda? 🤔