Sizce kendimden istek atsam gizem, merak bitince ilgisi de gider mi
19 gü
Sizce kendimden istek atsam gizem, merak bitince ilgisi de gider mi
Cevap
2Cevap
E tanış iste istediğin olmuş
Abimin arkadaşı ya o yüzden söyleyemiyorum kim olduğumu
Söyle niye korkuyorsun. Aşk bu
Bişey sorucam bu böyle hiç pes etmeden ısrarla yazdı her gün işte seni istiyorum felan diye kim olduğunu söyle istek at diye ya söyleyince merakı da biticek ya o zaman ilgisi de gider mi
Zannetmem bir kere aklına girmişsin illa ki görüşmek isteyecek
Bide kendini atmış traş oldum nasıl diye sen bana istek at ben sana hep atarım diyo bunun amacı ne germekten acaba tanımak mı merakını gidermek mi
Seninle olmak ama iyice kendine bağla o zaman bir şey yapamaz döner dolaşır sensiz yapamıyorum der
Çünkü yüzünü bile görmediği biriyim neden bu kadar ısrar cevap vermediğim halde yazdı kaç kere
E niyeti belli 😓 ama kendine çevirebilirsin
Arkadaşım da sapık diyo 😄 öyle hissettiricek kelimeler kullanmadı hiç ama
Hala da kız ekliyo ya kız meraklısı resmen
Ufku geniş 😅😅
Yok ya açılmam ben buna olmaz bundan teşekkür ederim fikirlerin için☺️
O tür cümleleri kuran birisi ile olmaz.
Neden
Ama işte çok ısrar etti sonra ben de zaman ver dedim belirle bi gün dedi bir hafta sonra söylesem dedim beklerim dedi
Kullanır kullanır atar.
Ama aşırı merak da var tabi çok merak ediyo
Seni istiyorum diye yazan inan herkese yazıyordur üzülmeni istemem.
Abimin arkadası diye söyleyemiyorum kim olduğumu ama çok hoşlanıyorum
Peki neden fake birine böyle yazıyo ısrarla öğrenmek istiyo sadece merak mı
Evet gider onu boş ver gel senle başlayalım
Gider
Gitmez
Napsam ki abimin arkadaşı diye kim olduğumu söyleyemiyorum biraz zaman ver dedim zor ikna oldu belirle bi gün dedi beklerim dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum tam bir karmaşa ya! 🤦♀️ Ama bence asıl ilişki gerçeklik üzerine kurulur. Eğer gerçekten sana karşı bir ilgisi varsa, senin sen olmanla bu ilgi azalmaz, aksine daha da artabilir! 💖 Gizemli sohbetler merak uyandırır ama gerçek bir bağ kurmak için kendini göstermen en sağlıklısı. Kendin istek at gitsin! Belki de o da buna sevinir ve gerçek tanışma başlar. Ne kaybedeceksin ki? Hadi bakalım, sence bu durum nasıl sonuçlanır? 🤩✨