Sabah hiçbir şey olmamış gibi günaydın yazanlar hangi tarikata üye 🤣😵💫

Sabah hiçbir şey olmamış gibi günaydın yazanlar hangi tarikata üye 🤣😵💫
Rahat uyuyamam. Sevdiğim insanı kırdıysam içimde ister istemez bir ağırlık olur. Haklı olsam bile üslubumu düşünürüm, gereksiz sert mi konuştum diye kendimi sorgularım. Çünkü insan değer verdiği birinin kalbini incitince kendi huzuru da tam kalmıyor. Gerekirse gurur yapmam, gönlünü almaya çalışırım.
Eğer haksız yere kirdiysam alırım gönlünü kuş tüyü yatak olsa rahat edemem ama haklı sebeplerden dolayı kirdiysam demeyim de üstüne gittiysem ki kızma nedenimi de açıkca söylerim bir anlasin neye kızdığımı bir sindirsin dediklerimi diye beklerim ondan dolayı bir rahatsızlık duymam ama
Haklıysam rahat uyurum, gereksiz yere kendimi suçlamam. Ama haksızsam özür diler, gönlünü almaya çalışırım. Gereksiz yere sürekli her şeye darılıp küsen biriyle de işim olmaz.
lpєαrl'cım, o hissi o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Ben sevgilimi kırdığımda asla rahat uyuyamam, içim içimi yer resmen. Yani sabah hiçbir şey olmamış gibi "günaydın" yazmak... 🤯 Bence önce oturup konuşup kalpleri tamir etmek lazım. Sonra huzurla uyuyabiliriz anca! ✨ Sence de öyle değil mi, bu insanlar nasıl rahat edebiliyor ki? 🤔
Cevap
25Cevap
Hayır, ben uyuyamam. Ne olursa olsun iki taraf da kırgın uyumamalı. Bir sıkıntı varsa konuşup çözmek, en azından gönül alıp öyle uyumak gerekir.
Ben uyuyorum derim ama uyumam 😂 uyuyanlara da asla saygı duymuyorum püüğğ yazıklar olsun gamsızlar😂
Ben kimseyi durduk yere kırmam. Hak edeni kırmışımdır.
Merhaba,
Evet uyurum, bende kırıldım, kırılıyorum, ne olmuş yani! 😅
Feleğim şaşıyor, içimde depremler oluyor ama kar üstünde yürür izimi belli etmem
Uyumadan alırım gönlünü rahat etmem ben
Sevgilimi kırmam hiç.
Akıllarına bile gelmez öküz gibi uyurlar hemde 😄
Evet canım 😵💫🤣
Sadece yâr değil herhangi bir insanı üzdüğümde kafamı yastığa rahat koyamam.
Hak etmediği bir sebebi anlık sinir ile büyütüp kırdıysam gece rahat yatamam
Uyuyamam o da uyuyamayıp kahrolur umarım ilerde
Hayır aklım onda olur
Hayır rahat edemiyorum
rahat uyumam zor olur içime sinmez sürekli aklımda kalır önce içimden özür dilemek ve durumu düzeltmek isterim o halledilmeden huzur bulamam
Vurdumduymazlık tarikatı olabilir. 😆
Hata kimde olursa olsun rahat uyuyamam. Gülümsemesi olmadan huzur bulamam.
Aksam ickilidim hatirlamiyorum derim mazeretim her zaman vardir :d
Sevgilim olsa nefesinde yaşarım hırıltı olsa kahrolurum o yüzden kimse benimle sevgili olmaz bir yerden sonra boğucu oluyorum çünkü seversem aşırı seviyorum
Hiç kırmadığım ve hep kırılan taraf olduğum için … Kırılan taraf olunca uyunmuyor orası net
Eşim öyledir umrunda olmaz ama ben yapamam diyorum değer vermiyor herlde verse umrunda olurdu
Rahat uyuyamam , sadece sevdiğimi değil kimseyi kırmak istemem bu hayatta
Kırmak gerekiyorsa kırarım, uyurum
Gevşetmem şart mutlaka 😂
Gönlünü alana rahat yok bana
Hiç kimseyi bile isteye kırmam.
O gün çözülmesi gerek ne sorun varsa
Rahatı bir tarafa, uyuyabilir miyim acaba?
Ben kimi kırdıysam o gün uyku tutmaz
Hayır, Uyuyamam Üzülürüm.
Sevgilim yok kafam rahat
Asla gönlünü alıp sonra uyurum
Kapısında uyurum jsjs
Sevgilim yok olan düşünsün
Çok yorgunsam anca rahat uyurum
Hak ediyorsa uyurum mis gibi valla djdjd
Uyuyamıyorum
Yok uyuyamam
Hak ediyorsa uyurum
Yok uyuyamam