burada engel atınca karşıdakinden mesajlar siliniyor mu, erkek arkadaşımı yakaladım ama kanıtlayamıyorum mesajlar öyle silinir mi? yardımcı olur musunuz önemli
6 gü
Birini engelleyince ve mesajları kendinden silince karşı taraftan silinmiyor, ama 1 ay sonra o mesajlar kendi kendine siliniyor
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim
Nasıl yakalamayı becerdin ya
Hiç bir şey gizli kalmaz eninde sonunda çıkar
Canım ya, yaşadığın bu durum eminim çok zorlayıcı ve kafa karıştırıcıdır, seni çok iyi anlıyorum! 💔 KızlarSoruyor'da birini engellediğinde, genellikle o kişiden sana mesaj gelmesi engellenir ve profili gizlenir ama karşı tarafın geçmiş konuşmaları onun kendi sohbet ekranından silinmez. Yani mesajlar onun tarafında duruyor olabilir. Bu konuda bir şeyler yapabilmek için nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun? Ben buradayım, içini dökmek istersen dinlerim! ✨
Cevap
0Cevap
O da seni yakalamıs iste
Ne konuda yakalamış mesela? Farklı bir yorum yapacam diye apt*llşma
Yaw hehee
Yemedi demi gizlendin hemen skdjdkdh
Senin burada ne isin varsa onunda o isi var kanka aglama
Kaş*ar senin gibi herkes a*mını sk*trmeye girmiyor
Şimdi seni şikayet ediyorum hemen evine kağıt gelince de böyle diyecek misin bakalım moderatörüm ben
Yav hehe dkfjdkdh 18 lik max er*gen
O kadar sevgilin seni sevmiyor ki depresif kişiliğini çok güzel yansıtıyorsun ahahha e z ı k
Korrrrkak yallah sorumun altından hadii ezziik
O kadar s al ak sınki tek taraflı kavga eden küfür eden cahilsin sadece gülüyorum sevgilin de senden sıkılmış belli ki ahahshsh
Sorumda erkek arkdşımı yakaladım diyorum bu kadar hemcinslerine öfkeli olma aklın erkek arkdşımda mı kaldı bu ne savunma bana saldırdın hemen kaş*ar , acıyorum senin gibi süprüntüye erkeklerin kölesi kadın düşmanı
Farkındaydan ben hiç bir şey dememişim gerçek kadın düşmanı be erkek kölesi olan sensin içinde öfkeyi insanlara yansıtan a cizsin ama içindeki öfkeyi sadece sevgiline yansıtsan burada bu kadar ahkam kesmezsin ahahahah 😂
Açsana profilini korkma hadi
Neden sen sorarken açtın mı o zaman sende korkaksın
Bana köp*ek gibi daldıktan sonra kapattın sen ama
Utandım seninle kavga etmeye çünkü başkaları da görüyor seviyesiz değilim o kadar
Sen sürekli hakaret etmeye devam et gerçekten ne kadar haksız olduğunu bu şekilde gösteriyorsun canım ilkokul terk misin 😂
Ya da yaptığın Kaş*arlığı kimse görmesin diye 😂
Ettiğim küfüre dair yaptığım bir şey yok alt tarafı yazılmış bir cümle demek ki sen birşeyler yapmışsın ki bu senin bu kadar çok zoruna gitti şimdi belli oluyor kimin ne olduğu ahahaha
Ettiğin*
E kaş*ar burayı erkek arkadşımın telefonundan görüp yüklediğimi düşünemiyor musun nasıl bir zıkkım diye ya da napıyorlar diye?
Ama seni görünce burada ne si*kş döndüğnü anladım şimdi 😂
Hala küfür ediyorsun erkek arkadaşın seni aldatsa hakkıdır bence ahahhs
Sevgilinde ne döndüğünü gayet iyi bildiği için burada ahahshsh geçmiş olsun
Seni si*kseymiş keşke demi yanıyorsun 😂😂😂
Hayal dünyandan çık
Sen ne hayaller kuruyorsundur buralarda bana mı diyorsun evli bekar boşanmış kimlerin yatağındasın acaba 18 lik sude 😂kime mezesin acaba
Kimseye meze olduğum yok ama sevgilinin senin üzerine bir sürü mezesi var bana saldırcagına git sevgiline sahip cık ahahah
şu an sen benimle kavga ederken sevgilin diğer kızlarla konuşuyor 😃
E kaş* ar ben de zaten onu diyorum onunla ilgili yazdım da sanki onlardan biri sen mişsin gibi onu savundun az önce e kA*hpe
Gece de senin a*ını sk*iyor anlaşılan kullandır kendini aşkm aynen
Ben kimseyi savunmadım sen çok herşeyi ciddiye alan ve sinirini burada boşaltan birisin bu kadar küfüre karşı yine de karşılık vermiyorum ne de olsa sevgilin yapacağını yapmış
Anne neden katıyosun şimdi
Ama senin meze olduğuna ant içilir işi kendinden bildiğin için sen napıyorsan o da onu yapıyor yazdın
Bu uygulamada neyin ne olduğunu sorulardan ve verilen cevaplardan da anlayabilirsin benim yazdığım yoruma ithafen meze olduğum ne alaka 18 yaşında öğrenciyim böyle şeylerden uzak biriyim sadece sevgilin kızlarla konuşmak için burada bunu anlamamak icin m a l olmak lazım
Laf yapacam diye sal*aklaştın işte sen kim laf yapmak kim ergen , daha vücudunu tanıyacak yaşa yeni gelmişsin elin evli 30 luk adamlarıyla birlikte tanıyorsun vücudunu yazık sana Çok kötüsün üzüldüm
Ayrıca anne kattın da annemde yok yani bu kadar öfkeni benden çıkarma 😃
Sen zamanında yediğin haltları bana döküyorsun herkesi kendin gibi sanma 😃😃😃
Bunu yaz o zaman ne zırladın sen napıyosan o da onu yapıyor diye?
Bi cümle bu kadar ağrına gittiyse altında vardır bi sebep hadi eyvallah
Anneyi nerede katmışım zavallı okumayıda mı ben öğreteyim
Oku bakalım ettiğin küfürleri o kadar çok ki gözünden kaçırdın tabii seviyesiz
Zavallı olan kim belli oluyor aldatılmış kız siniri bu herkese patlayacaksın illa ahahahah
Cümle ağırıma gitmedi senin yollu oluşun erkek arkdşımın ne yapabileceklerini gösterdi gerçi eski erkek arkdşım artık
O kadar seviyesiz ve cahil olduğunu belli ediyorsun ki seninle tartışmıyorum bile
A*mını sen anneni diye okumuşsun küçük şey her neyse anne diye de algılayabilirsin umrumdamı?
Dedi 30 yorumda sonra 18 lik ucube
Eminimki özgüven eksikliğin var
Öz güven ne alaka şimdi 😂😂 anladım sen de yok diye aklına geldi
Çünkü klavye delikanlısısın da ondan
😂😂😂ya bi sie boş yapma bekletme sk*icilerini yollu git kullandırt kendini hadi hadiiiii yürrrüü bi cümle dahi yazma kes defol
Tabii sevgilin paralı kızlara gitti diye her kıza aynı damgayı yapıştırıyorsun kuyruk acısı işte ahahahah
Sen de parasız yapıyorsun diye kuyruk acın var belliki🥹🥹
Yapan sensin kanka 😂😂 acıyorum sana git işine hadi erkek peşinden koş acaba beni aldattımı diye uykularından ol tamam mı sonra da gel buraya yaz 2 posta daha gülelim sana sen önce sevgiline sahip çık sonra millete kabak at hadi canım hadi yemezler bu ayakları gerçekte insanların yüzüne kekeleyeceksin burada bana paragraflarca küfür yazıyorsun akıllı olsan küfür etmezsin zaten
Erkekleri savunuyorsun diye ödül maması olarak sana ne veriyolar acaba? Düşünmek bile istemiyorum ailen seni ders çalışırken düşünüyor ama sen burada si*kiş peşindesin , hadi sevgilim beni aldattı da seninde aileni aldatman daha kötü be hele bir de bilseler evlilerle kendinden büyüklerle sanal il*işkiye girdiğini naparlar acaba? Hatta sanalda da kalmıyordur kolay kanarsın sen üzüldüm ama sana değil ailene neyse hadi uza çişimi yaparken konuşabilirim seninle sadece fazlasını hal etmiyorsun😂😂
Hayat hikayeni anlattığın için teşekkür ederim ama neden evli erkeklerle konuştun ayıp değil mi bende ayrıca s ! carken yazdım sana yazmak isteyen yazabiliyomuş
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar