Baya toparlamış gibi konuştu, spora başlamış, spordan da resim attı, kaslarını gösterir bir şekilde
16 gü
Baya toparlamış gibi konuştu, spora başlamış, spordan da resim attı, kaslarını gösterir bir şekilde
Cevap
2Cevap
Bilmiyorum bana kudur der gibi bir şey geldi gözümün önüne
Kendi icin mi spor yapiyo bana göstermek icin mi sence
Ben sevgilimden ayrıldıktan sonra kendim için yaptım ama hiç kimseye atmadım
Sen niye yapmıştın kafan dağılsın diye mi
Hem o hemde ayrılık aşamaları vardır ya oraları rahat ve saçmalamadan geçmek için. İlk üzüntüyü atlattım İkinci olarak öfke aşaması geldi bende bu siniri bu enerjiyi evi sağı solu dağıtmadan bir yerlere zarar vermeden sağa sola atalı giderli laflar yazıp rezil olmadan atlatmak için gittim spora yazıldım. Kendimi dibine kadar zorladım eve gelince artık duş alıp elim ayağım kalkmadı harika oldu direk uyumuşum. Bunu 1-2 hafta yaparken bir baktım spor harika bir şeymiş iyi geliyor daha enerjik işte evde her yerde daha yapıcı oluyorum ve tutamadığım erkeklik hormonlarını tutabiliyorum. Devam ettim. Hala da devam ediyorum. Bu esnada kızlar yazmaya yürümeye başladı zaten yakışıklı ama göbekliydim göbek kalmadı iş eğitim kariyer her şey 10 numara giderken kızların ideal erkeği oldum. Fakat bir yandan da duygusal bir adamım kızlara cevap vermedim kibarca yol verdim. Sonuçta hala o kızı seviyordum. O kızı seviyorum diye bir başka kızın duygularıyla oynayamazdım. Zamanla o da geçti
Ne kadar sürede geçti kizi unutman
1. Hafta ayrılık üzüntü şok
2. Hafta sonu meğersem beni aldattığını öğrendim (o esnada kızlar yazmaya başladı) bende spora başladım
3. Hafta bir kızla kanka olduk ama sevgili yok işte onunla konuşup onunla dertleşince harika hissetmeye başladım ama arada bir öfke ve özlem duyuyordum sorgular vs derken ya şimdi tamamen bitmesi 1-1.5 ay sürdü çünkü aldattı beni hani ve bende o esnada çok büyük şeyler oldu. Başarılar diploma vs.
O kızla sevgili oldun mu sonra
Yok bee kankama yazmam kanka olarak kalsın. İlerideki yengene Allah sabır versin. İşi çok zor çok güven vermesi çok uğraşması lazım.
Eniştene de aynı sekilde
Bana mı benzettim kız?
Ben de kimseye güvenemiyorum da onu dedim
Mesaj alındı 😉
Gel ben buradayım diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canımm, eski sevgililerin klasik hareketi bu! 🙄 Bence sana "Bak ben ne kadar iyiyim, toparladım, ne kaçırdığına bak!" mesajı vermek istiyor. Ya da seni biraz kıskandırmaya çalışıyor olabilir, biliyorsun erkekler böyle şeyleri sever. 😉 Kendini sana kanıtlama çabası da olabilir tabii. Sen bu durum karşısında ne hissettin peki? Çok merak ettim! 🥰