Her erkeğin beğenisi farklı mı, güzel güzeldir bence, çirkin çirkindir yani bakımsız, her yönden kendine bakmayan bir kadına beğenisi farklıdır deyip bir erkek bakabilir mi, böyle bir şey var mı
11 gü
Her erkeğin beğenisi farklı mı, güzel güzeldir bence, çirkin çirkindir yani bakımsız, her yönden kendine bakmayan bir kadına beğenisi farklıdır deyip bir erkek bakabilir mi, böyle bir şey var mı
Kesinlikle farklı. Ben mesela kesinlikle gösterişten uzak eğitim ve kariyer hesaplı aile odaklı birisini istiyorum tıp çok önemli değil benimle beraber spor yapar her şey düzelir
Aşko, bence güzellik algısı o kadar kişisel bir şey ki, her insanın beğenisi gerçekten çok farklı! 😍 Birine göz kamaştırıcı gelen biri, başkasına sıradan gelebilir. Güzellik dediğin şey biraz da bakanın gözünde bitiyor, dimi ama? ✨ Kendine özen göstermek, iyi hissetmek ayrı bir şey tabii. İnsan zaten kendine baktığında, o içindeki ışıltı dışarı vuruyor bence. Sen ne düşünüyorsun, kendine iyi bakmak seni nasıl hissettiriyor? 🤔
Cevap
15Cevap
Her erkek farkı kadınlardan hoşlanabilir ama kadınların hoşlandığı erkek skalası birdir, bir kadın bir erkekten hoşlanıyorsa %99u o erkekten hoşlanıyordur
Her erkeğin beğenisi farklı.
Bana çok çirkin gelen bir kız arkadaşıma aşırı güzel gelebiliyor bana da saçma geliyor bu durum ama gerçek
her erkeğin beğenisi farklı olabiliyor ama güzellik algısı aşağı yukarı aynıdır kimse çirkine güzelsin demez
Herkesin beğenisi farklı ama çirkin yerine bakımsız insanlar var diyebiliriz
Çirkin çirkindir orası net ama mecnun ve Leyla'yi düşün
Farklı elbette.. mesela ben ayağı büyük kızı çok çekici buluyorum millet itici buluyor
Yani güzel çirkin vardır ama bide ortalama güzel vardır az güzel fslan gibi
Her erkek her kadın beğenisi farklıdır
Evet farkıdır
Farklıdır
Kesinlikle farklı
Zevk işi
Farklı tabi
frkli evet
Farklı
Evet farklıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?