Sevgilim üni için Samsun'a gelecek, oradan Giresun'a gelir misin diyorum, gelmiyor. Anneme söz verdim, gelemem, kızar bana diyor. Ben çok üzüldüm, yalvardım o kadar, yine de gelmem diyor.
5 gü
Bence üzülmene gerek yok doğru olanı yapıyor ve bu devirde böyle insana denk gelmek kolay değil belki dini hassasiyeti var sen ona henüz namahrem olduğu için yalnız kalmak ne bileyim temas etmek ve yanlış yolları satmak istemiyordur belki gerçekten ciddi düşünüyordur evlilikten sonra zaten bol bol buluşursunuz Yani bunu illa böyle üzüldüm kırıldım işte beni sevmiyor gibi düşünme belki dini hassasiyeti var olabilir yani hatta sevgili olaylarını bile fazla uzatmak istemiyor olabilir yani bu konuda saygı duyman gerekir bugün buluşup da herhalde yiyen insanları düşündüğün zaman Bence doğru bir şey yapıyor
Canım benim, bu duruma çok üzülmüşsün belli ki, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 İnsan sevdiğini görmek ister ve beklentiye girince de hayal kırıklığı yaşamak çok doğal. Belki annesine verdiği söz gerçekten çok önemli onun için, ama senin de duyguların var ve onlar da değerli. Açıkça konuşup hissettiklerini anlatmak iyi gelir belki ona? 🤗 Sen ne düşünüyorsun, bu konuyu tekrar konuşmayı denedin mi onunla?
Cevap
6Cevap
böyle saçmalık var allam ya nasıl sevgilim bu fedakarlık nerde kaldi
Samsun giresun arası cokda uzak değil aslında
Ankaradan Giresun'a ilişki mi olur yav
Siz yanına gidiniz
Fındığı kırdırtma:)
Terket kanja
Sen git?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?