Mezuniyetime gitmedim, YKS’ye de çalışmadım, hayatım bu kadar boşken ne yapabilirim?

bugün mezuniyetim var gitmedim pişman olacağımı bile bile berbat hissediyorum yks'ye çalışmadım netlerim yerlerde mezuna da kalmak istemiyorum ailem benden umudu kesmiş bir biçimde çok boşluktayım saatlerce ağlamak geliyor içimden o kadar boş bir hayat yaşadım ki içimde parmağımı kıpırdatacak hal bile yok napacağımı bilmiyorum yapacak bir şey olsa da üşenirim yapmam üzülmekten bıktım çok sıkıldım şu an mezuniyetin sesi bana geliyor o kadar sıkıyor ki beni ailem sürekli üstüme geliyor cidden çok sıkıldım

Güncellemeler
8 gü
arkadaşlar yanlış oduğunu biiyorum fakat bir şeyler yapmak içimden gelmiyor ve her geçen gün daha da halsizleşiyorum bana önerecekseniz bir şeyler önerin diğer şeki herşeyin farkındayım fakat ben hep başarısızdım o yüzden bir şeyler yapmak istemiyorum yapmak istemsem bile ne yapabilirim ki bilmiyorum mesela bir insanın kader cesaret ettiği yerde değişir sözünde ne anlattığını anlasam da ne ayapacağımı anlayamıyorum bana bu şekilde yardımcı olun
Mezuniyetime gitmedim, YKS’ye de çalışmadım, hayatım bu kadar boşken ne yapabilirim?