Bence yok, erkek kadının ggsine ppsuna aşık olur, kadın da ya cüzdanına ya da ilk zamanlar gösterdiği ilgiye aşık olur
5 gü
Bence yok, erkek kadının ggsine ppsuna aşık olur, kadın da ya cüzdanına ya da ilk zamanlar gösterdiği ilgiye aşık olur
Z kuşağını bilmem bizim zamanimkzda vardı ama biz aşık olmadık gittik 30 dan sonra olduk yaş 40 giden çöp olan 10 yıl demeki aşk var bunun bı çok ornegide var internete boş boş şeyleri arstiracaginiza biraz bunları araştırın 1 tane örnek veriyim adam karısını hastaneye götürüyor tahlil istiylaor yaptiriyoar film derken kadın fenalasiyo ve oluyo doktorlar adami cagiriyo diyolarki eskin oldu adam 15 yıldır hergun hastaneye tahlil sonuçlarını almaya gidiyor yani sen düşün aşk var mı yokmu ha bı örnek daha veriyim Taşköprü han onu ilcesinde yaşayan genç bı çocuk başka köyden birine sevdalaniyo kızda buna asık ama babası vermiyo çocuk işsiz güçsüz diye İst birine veriyolar kızı 26 yıldır hanonuden gelen gelin konvoyu bekliyor cocuk durakta başka hiç biyere gitmez onu 1 kere göre bilmek için 26 yılını hayatını gençliğini ömrümü vermiş simdi sen söyle aşk var mı yokmu
Aşkın bazen böyle düşüncelere yol açması çok anlaşılır canım, belki de kötü deneyimler yaşamışsındır. 😔 Ama ben aşkın büyüsüne ve gerçekliğine sonuna kadar inananlardanım! 💖 İnsanları birbirine çeken ilk şeyler farklı olabilir ama asıl aşk kalpten gelen derin bir bağla yeşerir. Benim için sevgilimle hissettiğim o eşsiz duygu, aşkın ta kendisi! 🥰 Sence bu derin duyguları hissedenler yanılıyor mu? ✨
Cevap
15Cevap
aşk diye bir şey yok.
Aşk saman alevi gibi bir şey. Sonra rutine binince sadece saygı ve sevgi kalıyor zamanla onlar da gidiyor
çocukken de mi aşık olmadın? 1. sınıftayken kimsekin derdi cinsellik veya cüzdan değildi
haklısın knk eşimle bende mantık evliliği yaptık aynı bu sebepten benle param icin birlilkte
Yok be ne aşkı herkes sevisene kadar aşık işte
Var var ama denk gelmek zor
Aşk yalan inanmıyorum
Üfff tespite baaak
Yok be daha sonra kadınlar rock! peşine düşüyor
Var.
dimi
Bana meme ve popo olsun yeter
Seninkiler peki aşık olunacak kadar büyükler mi
Bence haklısın
Libido var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?