Eski sevgilisini 15 yıldır unutamayan erkek sevgilimden ayrılmalı mıyım?

Üç senedir birlikte olduğum kişinin, son bir yıl içinde öğrendiğim, eski sevgilisini unutamamış! Bir şeyler hep hissediyordum aslında mesela hüzünlü ayrılık özlem şarkıları, sürekli alkolle beslenen duygular ama en sonunda tesadüfen öğrendim kendisini on beş sene önce aldatmış gitmiş evlenmiş evli mutlu çocuklu hamile kadını bekliyormuş hala meğer bir umut!!! Kadının ne kadar karaktersiz olduğunu bildiği halde bu adamın canını yakan en büyük şey o kadının kocasının kollarında olması. Aldatmasını bile o kadar takmamış ve ben zaman zaman o evli seni hiç istememiş aldatmış dedikçe bana öfke kustu. Hatta geçen gün sen onun tırnağı olamazsın dedi, sonra öyle bir şey demedim diye inkar etti. Ben de evet sadakatsiz bir kadının tırnağı zaten olamam dedim. Kadının evli mutlu olmasına yoğun bir öfke var, on beş sene geçmiş ama dün ayrılmış gibi davranıyor. Defalarca terk ettim ama kendini acındırdı, inkar etti vs ama gerçeği biliyorum bu sevgi değil saf sevgi hiç değil büyük bir takıntı nasıl beni seçmez? Nasıl başkasının karısı olur takıntısı. Çünkü saf sevdi, mutlu olsun yeter der. Oysa burada büyük bir hırs var

Eski sevgilisini 15 yıldır unutamayan erkek sevgilimden ayrılmalı mıyım?