Kekoların yanındaki kızların Boğaziçi mezunu gibi durduğuna bakmayın, o kızlar da keko. Sadece kadınlar sosyoekonomik statüsü ne olursa olsun güzel görünmeyi beceriyor
Twitter kullanmıyorum ki senin fikrin sandım. Ama buraya eklemiş olsan da sonuçta bu bilinmedik bir denklemi çözmek değil yani aklı ve gözü olan bunu görüp bu cümleyi kurabilir ya da evet ya doğru ben de paylaşıp insanlarla bu konu hakkında konuşmak istiyorum diyebilir sjdjd sanki coca colanın gizli formülünü paylaşmışsın gibi ne atar gider yapmışlar amaan
Bide gizliden sordum. Açık hesap olsa engel basaçaklar. Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum. Bu durumu karşı cinsten birinin de fark edip hak vermesi hoşuma gitti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sen de taktın ya , şu keko kadar olup kiz bulamamissin eziklik duygun var kardeşim git tedavi ol sanane miletten
Bu evlilik dışı ilişkiler ne zamandan beri başarı sayılıyor?
Bunun gibiler birer günah bataklğı olmuş.
Bide özenecek miyim
Boğaziçi Üniversitesi'ne giren öğrencilerin matah olduğunu zannetmiyorum.
Kardeş ben terim bilmiyorum. Matah ne
@NostaljikBirFilm kuzemimin kızı Boğaziçi mezunu ve şu anda Nürnberg'te bir üniversitede profesör
Sende takıntılı birisin bence kendine çeki düzen ver milleti elestirecegine
Güzel bi sevap işlemiş adamcağız 😀
Sanmıyorum
Nolduuuu hangi kız seni üzdü kekoo?
Helal lo bu işi çözmüşsün
asagilayinca rahatladin mi bari :)
Bu kız güzel değil ya abartiyorsun sen
xten tweet calmayalım ya
Az işim var, sonra tekrar yerine koyacam
Böyle at hırsızlarında ne bulurlar
Takma ya onda onların slklığı kızların
Detay çok doğru
Neden tweet çaldın demeyen biri çıktı nihayetinde
Twitter kullanmıyorum ki senin fikrin sandım. Ama buraya eklemiş olsan da sonuçta bu bilinmedik bir denklemi çözmek değil yani aklı ve gözü olan bunu görüp bu cümleyi kurabilir ya da evet ya doğru ben de paylaşıp insanlarla bu konu hakkında konuşmak istiyorum diyebilir sjdjd sanki coca colanın gizli formülünü paylaşmışsın gibi ne atar gider yapmışlar amaan
Bide gizliden sordum. Açık hesap olsa engel basaçaklar.
Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum.
Bu durumu karşı cinsten birinin de fark edip hak vermesi hoşuma gitti
Kekolar da insandır.
Neden tvit çaldın
Çalma değil. Yer değiştirme
Katılıyorum
Butun kizlwr krko