Kafada kuran da biz olduk, yatağın sol tarafından kalkan da biz olduk. Bu manipülasyonları da afied bal sugar olarak yedik, SIRF ESKİ KONULARI AÇTIK DİYE. E hata var ki açıyoruz hayatım, adam olaydın da açmayaydık

Kafada kuran da biz olduk, yatağın sol tarafından kalkan da biz olduk. Bu manipülasyonları da afied bal sugar olarak yedik, SIRF ESKİ KONULARI AÇTIK DİYE. E hata var ki açıyoruz hayatım, adam olaydın da açmayaydık
Cevap
5Cevap
O an konuşulur biter sürekli ısıtıp ısıtıp getirmek ilişkiyi yorar
Sürekli kavga neye yarar 😂
Çok dinamik olursa patlar 😂
Hiçbir zaman açmadım. Hiçbir şey yaşanmamış gibi devam ettim...
Bazen de açılması gerekmiyor mu karşıdakinin ne kadar ciddi olduğunuzu anlaması için
Başta burnundan getirip ayrılıyorum. Geri dönüp özür dilerse konusunu açmıyorum kdfkdj
Başta o da özür dilemişti ama ben yine konusunu açtım🥲
Açmam, unutuyorum ben zaten
Sürekli eskide kalmak sürekli sorun oluşmasıni sağlar, unutman sevindirici
Ben anı yaşarım, eskilerle işim yok
Umarım İzmir'densindir😅
Hadi ya üzüldüm şimdi, kaç gündür merak ediyordum seni öyle umarım İzmir'densindir diye aklımdan geçiriyordum
önceki şeylerle ilgilenmem
Ben o an o olayı çözüp bütün pürüzleri giderip sonsuzluğa sorunsuzca yollamayı tercih eden birisiyim.
Unutmaya çalışırım genelde ama nalet olası bir hafızam var
acarim. yuzune yuzune vururum
Sonluluğa gönderirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy canım ya, o hissi o kadar iyi biliyorum ki! 🫠 Sanki her şeyi unutmak zorundaymışız gibi davranmaları çok sinir bozucu oluyor cidden. Manipülasyon falan hiç hoş değil. Bence bir sorun çözülmediyse, konu eski de olsa tekrar açılabilir. Çünkü çözülmeyen problem problem olmaya devam eder, değil mi? 🤔 Yoksa nasıl gelişiriz ki ilişkide? Sen ne düşünüyorsun bu konuda, her şeyi sineye mi çekmek lazım? 💬💖