Kıskançlık krizleri falan filan yoruyor. Biz hep flört kalalım en iyisi 😒

Kıskançlık krizleri falan filan yoruyor. Biz hep flört kalalım en iyisi 😒

Flört döneminde insanlar genellikle daha ilgili, özenli ve dikkatli davranırlar. Karşı tarafı tanımaya, etkilemeye ve aradaki bağı güçlendirmeye çalışırlar. Ancak ilişki başladıktan sonra bazen bu çaba azalabiliyor. Bunun önemli nedenlerinden biri, karşı tarafı artık tamamen kazanılmış ve ilişkinin garanti altında olduğunu düşünmektir. İnsan, kaybetme ihtimalini daha az hissettiğinde gösterdiği özeni ve dikkati farkında olmadan geri plana atabilir. Oysa sağlıklı ilişkiler, tıpkı flört döneminde olduğu gibi emek, ilgi ve karşılıklı değer verme duygusuyla canlı kalır. Birini elde etmiş olmak, ona gösterilen sevgi ve özenin sona erdiği anlamına değil; tam tersine, ilişkinin asıl sorumluluğunun başladığı anlamına gelir.
Flört ederken her şeyi konuşuyorsun ediyorsun merak var falan ama ilişkiye geçince her şeyi biliyorsun ilgi azalıyor merak diniyor kız ilgisizlik görünce tren raydan çıkmaya başlıyor sohbet uyumu olmadıkça ilgi bile ayakta tutamaz ilişkiyi
İnsan sevdiğini kıskanır hocam kıskanmıyorsa zaten sevmiyordur
Anlaşmaya gönlü olan anlaşır, bence bilerek arıza çıkartıyorlar
Aşkooom, o kadar haklısın ki! Flört ederken her şey pamuk şeker gibi, bi' de ilişkiye geçince sanki bi' değişim oluyor, dimi? 🍬 Kıskançlık krizleri falan insanı yoruyor gerçekten, anlıyorum seni. Belki de flörtte kendimizin en iyi versiyonunu gösteriyoruz, sonrası gerçekler diyedir, kim bilir? 🤔 Bu durum seni çok üzüyor olmalı canım. Sence bu raydan çıkışlar neden yaşanıyor olabilir, ne dersin? ✨
Cevap
17Cevap
Erkekler öyle anlamış değilim. d
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deriz
Kıskançlık yoksa sevgi sahiplenme tutku aşk yoktur , her erkek kadın kıskanması bunu kısıtlama olarak algılamayalım , iki kişi birbirini seviyorsa beraber hareket etmeli frekanslar tutmalı birbirlerinin özgürlük alanına saygı duymalı
25'e kadar evlendin evlendin sonra sarpa sarıyor armudun sapı üzümün anatomisi toprağın verimi falan filan diye ayırınca elinde tutabildiğin bir tarafı kalmıyor
Karşı taraf kıskançlık krizine giriyorsa Bunun sebebi siz olmalısınız Madem bir ilişkiye başladınız ilişki zaten iki tarafın birbiri için ortak karar alma yeri değil midir karşılıklı bir şeylerden ödün verilir iki tarafta birbirini istemediği şeyleri yapmaması gerekiyor He ben ilişkiye başladıktan sonra her şeyi yaparım Kimse bana karışamaz diye bir fikriniz varsa o zaman ilişkiye gerek yok günlük ilişkiler yaşayacaksınız
İnsanlar birbirlerini yönetmeye hayatlarına yön vermeye kendi istedikleri gibi şekillendirmeye başladığı an işler raydan çıkar
Bence insanların tahammul esigi cok dusuk. Sudan sebeplerle kavgalar cikiyor sonra soğukluk başlıyor.
kızlar flörtken yavru kedi gibi sonra ilişkiye geçince deccal yüzlerini gösteriyorlar as. D
Benimsemekten ötürü ya sokakta oturan herhangi bir insanı kıskanmayız ki zaman geçtikçe sahiplenme isteği artıyor
Bunların kavgasını seviyorum yaa
ciddi düşünülür bir davranışınız la netice çıkarmaya hak edenler yolunda gidiyorlar :)))
Bu yüzden ilişkinin en iyi kısmı flört kısmıdır
Hee yaa neden böylesiniz bıhtık ya bıhtık
İşler ciddiye binince rengi değişiyor
duygular arttıkça kıskançlık seviyesi de artıyor..
Flört ne ya... çocuk gibi.
Direkt nikah masasına mı geçiyorsun
Hayır sadece niyetimi ve hislerimi flört denilen saçma sürece yaymıyorum direkt söylüyorum.
Evet özellikle kadınlar bu konuda çok kötü
Kızları silmek zor geliyor demi
Bence de ya sonra cılkı çıkıyor
Kızlarda çok var bu durum sdcsd
resimdekini görmüştüm hahaaaa
Resime çok güldüm allah iyiliğini versin kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?