Aşk İlişkileri 1 gü Doktorla evlenmek için güzelmi olmak gerek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Doktorlar güzel kadınlarla mı evleniyor sizce Güncellemeler23 sa başka bilen Doktorla evlenmek için güzelmi olmak gerek? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 gü Doktorlari bu kadar gözünüzde büyütmeyin hepsi sapık 0 6 Yorumla Soran 1 gü nerden bılıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 gü Bilirim ben canım Yorumla Üyeyok7 23 sa Doğru dedin hdjdjd Yorumla Cevap sahibi 23 sa E tabikiii Yorumla Cevap sahibi 23 sa Bu arada taş gibisiniz ya bsjaa Yorumla Cevap sahibi 23 sa ben biliyom beni dinle iste Yorumla
Üyeyok7 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 23 sa Eski sevgilim doktordu 0 4 Yorumla Soran 23 sa nasıl ınsanlar doktorlar Yorumla Üyeyok7 23 sa Normal senin benim gibi insan iki gözü iki bacağı var. Ama ona denk olmak zorundasın bence yoksa sadece takılmak için konuşur seninle Yorumla Soran 23 sa nıye cok yuksektenmı bakıyorlar ınsanlara Yorumla Üyeyok7 23 sa Eski sevgilim öyle değildi. Ama egolu olanları var evet Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 23 sa Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Denge şart 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Doktorlari bu kadar gözünüzde büyütmeyin hepsi sapık
nerden bılıyorsun
Bilirim ben canım
Doğru dedin hdjdjd
E tabikiii
Bu arada taş gibisiniz ya bsjaa
ben biliyom beni dinle iste
Eski sevgilim doktordu
nasıl ınsanlar doktorlar
Normal senin benim gibi insan iki gözü iki bacağı var. Ama ona denk olmak zorundasın bence yoksa sadece takılmak için konuşur seninle
nıye cok yuksektenmı bakıyorlar ınsanlara
Eski sevgilim öyle değildi. Ama egolu olanları var evet
Denge şart
Yo doktorlar çok mu yakışıklı, zenginler sadexe
Evstt
Hasta olmak lazim