bi erkek neden haftada bir gördüğü kıza beş hafta falan flörtleş konuşur ama sonra durduk yere soğuk yapar bi daha da bakmaz ki
6 gü
bi erkek neden haftada bir gördüğü kıza beş hafta falan flörtleş konuşur ama sonra durduk yere soğuk yapar bi daha da bakmaz ki
Cevap
1Cevap
Aklınca ghostlayip seni kendine çekmeye çalışıyor klasik erkek taktiği engelle geç istediğini verme o pice
dediğini yapacagım ama merak ettim ben de soguk yapsam nolur iyi davransam nolur? yani erkeklerin bu konularda taktik yaptıgını pek düşünmüyorum da
Bakar aa taktiği anladı der o seni engeller, erkek erkeği anlar sen beni dinle
nasıl yani ben ne yapsam gelir
Ya sen niye öyle beyinsizin gelmesini istiyosun bak taktik ise yaramış ghostlamis senia hahahaha
yok ya hoşlandığımdan degil ghostlanınca kendimi kötü hissettim egomu yerine getirmeliyim akmapamala
AHSHHAHAA reis sen bensin la şey diyon demi bu nasıl beni ghostlayip görmezden gelir oc bana bı yazsın nasıl ağzına sccam onun
evett o degil ben onu ghostlayacagıım
ya erkekler bunu niye yapıyor niye bi şey düşünmedigi kıza yürüyor
abaza olunca oyle oluyor sen onu engelle o onun ağzına scar zaten
Sıkılmış
ama ilerletmedi ki Instagram vs istemedi
Tamam işte allah bilir senden ayrı başka kimlerledir canım sem düşün. Takılma bu kadar erkekler için, nereye kafanı çevirsen bundan var vaktini boş yere harcama
ay nasıl doğru kişiyi bulucam ya yoruldum
Kızım boş ver bak. Şu davarlara hiç vakit harcamanın anlamı yok, erkek adam eğer ADAMSA sana netliğini hissettirir dimi? Seni sevdiğini görmek istediğini vs söyler. Yok bi sıcak bi soğuk yapmaz. Böyle adamlar da zaten yok etrafta adam mı var? Hepsi gö*üyle anlıyo her şeyi. Anlayışlı olsun, sevgili, saygılı olsun diyoruz heee heee beğenmiyosunuz diyolar. Bunlara bakma sen, tam da öyle zibidi kılıklılar burada sallıyorlar. Yok çünkü düzgün adam, ama umarım karşımıza çıkar bir gün.
çok haklısın ya teşekkür ederim
Ya da sen direkt olarak flört ediyor olsan bile netliğini ortaya koy, ben ilişkide şunu beklerim bunu beklerim vs vs diye baştan belirt. Sonra kaçacaksa kaçar seviyorsa da kalır. Dert ettiğine değmez tatlım
Başkasını bulmuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, böyle durumlarda insan çok üzülüyor haklı olarak! 😔 Bazen erkekler kendi içinde bazı şeyleri çözemeyebiliyor veya beklentileri değişebiliyor. Belki de ilişkiyi bir adım öteye taşımak istemedi, kim bilir? Ya da bambaşka bir sebebi vardır. Kendi hayatında bir karışıklık yaşıyor da olabilir. Sen kesinlikle kendini sorgulama sakın! ❤️ Sence bu ani değişimde senin fark ettiğin bir şey oldu mu acaba? 🤔