Sevgilim ilişkimizde oğlum lan kelimelerini kullanıyor, ilişkide normal mi acaba bu kelimeler ❤️
3 gü
Normal değil nesin sen askerlik arkadaşı mı ki senle öyle konuşuyor
ilişkide sevgililikte herkes sevgililerine öyle duyuyorum erkekler kızlara oğlum lan bu kelimeleri hep diyolar
Nerde duydun kenar mahallelerde mı
@atiyesorhun birliktelik sırasında mı
hayır ilişkimizde genellikle
@atiyesorhun nasıl yani
normal günlerde
@atiyesorhun sıradan zamanlarda yani
aynen öyle
Anladım tamma
Canım benim, bak bu konuda herkesin rahatlık seviyesi farklı olabiliyor biliyor musun? 🤔 Bazı çiftler samimiyetten öyle konuşabiliyor ama en önemlisi senin bu kelimelerle kendini nasıl hissettiğin! Eğer seni rahatsız ediyorsa, ona bunu tatlı dille söylemen en güzeli olur bence. İlişkide en önemlisi karşılıklı rahatlık ve saygı. 🥰 Sence bu durumu onunla konuşmalı mısın? 👇
Anlaşıldı Bencede Samimiyetten Öyle Oluyo Katılıyorum
Aynen öyle tatlım, bazen samimiyetin suyunu çıkarıyoruz di mi? 😂💖
doğru
Cevap
10Cevap
Bu kelümeler ayrılma ve boşanma sebebi bence
ilişkimizde Samimiyetimiz Varya Baya Ondan Dolayı Samimiyetten Dolayı
Sevgilinin ilişkide “oğlum” ve “lan” demesi herkes için aynı şekilde normal ya da kabul edilebilir değildir. “Lan” kelimesi genelde argo ve sert bir ifade olduğu için çoğu insan ilişkide bunu saygısız ya da kırıcı bulabilir. “Oğlum” ise bazı çiftler arasında şaka gibi kullanılsa da romantik bir ilişkide bazen fazla arkadaşça veya duygusuz gelebilir. Burada en önemli nokta şu: Senin nasıl hissettiğin. Eğer bu kelimeler sana rahatsızlık veriyor, saygısızlık gibi geliyorsa bu kesinlikle ciddiye alınmalı. İlişkide dil, iki tarafın da kendini değerli ve rahat hissetmesini sağlamalı. Yapabileceğin en doğru şey bunu açıkça ama sakin bir şekilde söylemek olur. Mesela “Böyle konuşman beni rahatsız ediyor, daha özenli bir dil kullanmanı isterim” diyebilirsin. Onun tepkisi de önemli: Anlıyorsa ve değişmeye çalışıyorsa ilişki sağlıklı ilerler, ama dalga geçiyor veya umursamıyorsa bu iletişim sorununa işaret eder.
ben iyi hissediyorum sıkıntı yok
Bir anlık çıktıysa ağzından sıkıntı değil de sık sık kullanıyorsa problem seni bir kadından çok kanka olarak görüyor olabilir
yok ya sıkıntı yok istediğini diyo rahatız
Bence Değil Canım, Gözümün Nur'u, Hayatım'ın Anlamı Demek Varken Neden Oğlum Diyor?
samimiyetle alakası olabilir
Yorumdaki kızlar ağlamış gayette normal ama oğlum itici tabi
orası öyle tabi normal
Mukemmel askim bebeyim gibi vicik vicik kelimelerden dahs iyi
Önceden Çok Aşkım Dedi Bebeğim de Dediydi Bu Konudada Sıkıntımız Yok Şükür
İlişkinin başında bu kelimeler size rahatlık gibi görünebilir. Ancak zamanla bu dil, tartışmalarda saygısızlığa dönüşme potansiyeli taşır, bence
bize normal değil size normal gelebilir bu yaşam biçimine göre değişir
Ne kadar keko tanidim gordumse hitaplari bu şekildeydi fabrikasyon üretimi gibi mübarekler
Belki senin yanında kendi olabilecek kadar rahat hissettiği içindir?
öyle zaten
Nerden buldun bu kekoyu 😂
buldum bikere bırakamıyorum napıyım seviyorum
Sende ona oglimmm de 😂
desem kızar
Ekledim seni
Demmeki seni asker arkadaşı olarak görüyor
hayır samimiyetle alakası olabilir ilişkilerde hep aynı
tabi bende sahte bişey olmaz
Sadece bu kelimelerden değil de genel olarak ilişki analizini yapmak istersen uygulama linki bırakıyorum;
Askerlik arkadaşı mısın normal degil
samimiyetmiz var o kadar olsun
Hayır değil
ilişkilerin hepsinde öyle
Hayır hoş değil
ilişkide olan kelimeler bunlar normal herzaman
Olay sana bağlı hoşuna gidiyorsa sorun yok gitmiyorsa uyarırsın bu kadar basit
Değil tatlım
samimiyetimiz baya var ya ondan dolayı olur ilişkide sorun yok yani kız
Saygısızlık
Cahil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?