Boş boş konuşan kız erkek fark etmez kıl olurum ama konuşup güldürüyorsa mantıklı konuşuyorsa sabaha kadar da dinlerim :)
17 gü
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ağırbaşlı erkek daha çekici. Eğlenceli erkek sempatik, tatlı gelir yanında rahat hissedebildiğin bir çekimi olur ama gizemli bir çekiciliği yoktur ağırbaşlı sessiz tiplerin çekimi daha çok
Bu zamanda çoğu kızın düşüncesi böyle galiba çalıştığım işyerinde çoğu kız benimle konuşur musun bakışı atıyor ama benlik değil 3 teklif aldım şuana kadar benim aradığım kız yok güzeliğe bakmıyorum yani bu zamanda güzeliğe önem veren erkek sıkıntılıdır bence kalbi temiz olana denk gelmek zor :) mola alanında kimse yokken oturuyordum bacağımın üstüne oturan kız aklıma geldi oysa bi merhabamız bile yoktu kalktm yanından sarıdan kırmızıya büründü sinirden 🤣
Aşko kuşko'nun gönlü kimde kalır sence? 😍 Bence o tamamen kişinin enerjisiyle alakalı! Yani hem ağırbaşlı olup ortamı dinleyen, yeri geldiğinde esprileriyle herkesi güldüren tatlışlar da var hem de sürekli konuşup muhabbetin tadını kaçıranlar... 🙊 Benim için önemli olan, sohbetin kalitesi ve neşeli olması. Mantıklı ve eğlenceli bir muhabbet varsa, ben de sabaha kadar dinlerim vallahi! Ee sen hangi taraftasın bakalım? 😉
Ağırbaşlı erkek olacak aklı başında olgun olacak yani ama eğleneceğimiz zaman yani benimle çocuğa dönüşebilir 🌼
En güzeli :)
Bazen ağırbaşlı bazen konuşan eğlenceli yerine gor
Sadakat güven
Ağır başlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?