Bir erkek bir anda neden yakınlaşmak ister?

Yıllardır arkadaşım olan bir çocuk var. Her zaman için arkadaş gözüyle baktım ve asla aksini düşünmedim hatta geçmişte ona kız ayarlamaya bile çalıştım. Geçmişte böyle bana karşı özel bir ilgi vs. hissettirmedi veya ben anlamadım bilmiyorum. Birkaç yıl evvel tartışmıştık engellemiştim. Sonra niye tartıştığımızı bile hatırlamadığım için engeli kaldırdım o da tekrar mesaj attı.
Her neyse arkadaşlığımıza kaldığımız yerden devam ediyorduk ama bu çocuk neredeyse her gün buluşmak istemeye başladı. Sonra şakayla karışık senle evleneceğim vs. demeye başladı. Hiçbirini ciddiye almadım çünkü her zaman espri yapan biri. Geçenlerde beni çocukluk arkadaşı olan bir kızla tanıştırdı o kızın evine gittik. Niye böyle bir şey yaptı anlamadım. Ara sıra iltifatlar etmeye başladı. Ellerin ne yumuşak deyip o bahaneyle ellerime dokunmaya başladı falan derken… Birkaç gün önce bir parkta buluştuk sohbet muhabbet saatler geçti sonra çok üşüdük arabaya oturalım dedik. Şarkı falan dinliyorduk derken öyle veya böyle yakınlaşma yaşadık. İlk başta istemedim ama sonra karşı koyamadım ben de istedim. Bana çok saçma geldiği için sonunda ağladım dedim biz arkadaşız ne yaptık falan. Engellemeyeceksin beni değil mi dedi. Ben de bir daha asla böyle bir şey yapmayacağına yemin edersen tamam dedim öyle anlaştık.
Dün bir kafede buluştuk sohbet muhabbet ettik, beni sürekli birilerinden vs. kıskandığını hissettim. Şakayla karışık evlilik muhabbeti açtı. Evlenirsek şurada otururuz bilmem ne dedi. Ciddi mi şaka mı yapıyor amacı ne anlamıyorum. Sevgili miyiz desek değiliz öyle olsa aşkım vs. deriz. Arkadaşsak niye bu çocuk beni kıskanıyor ve evleneceğim seninle deyip duruyor. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım anlamıyorum. Bu çocuğun amacı ne arkadaşlar?

Bir erkek bir anda neden yakınlaşmak ister?