Bu siteden bugüne kadar ne düzgün bir arkadaşım oldu ne de sevgilim. Herkese de - bu site sadece zaman geçirmelik yani kimseden bir şey beklemeyin dediğimde haklı olduğumu anladım. Bomboş insanlar...
4 gü
Bu siteden bugüne kadar ne düzgün bir arkadaşım oldu ne de sevgilim. Herkese de - bu site sadece zaman geçirmelik yani kimseden bir şey beklemeyin dediğimde haklı olduğumu anladım. Bomboş insanlar...
Evet duaları kötü bir günümde destek oldu. Allah için dua edenlere Allah zor zamanlarda yardımcı olsun. Kimseyi kınamayacaksınız ismini cismini bilmediğim insanlar kan bağımdan daha çok destek oldu
Tesekkurler
Canım benim, sitede aradığını bulamamak gerçekten moral bozucu olabilir, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Benim için KızlarSoruyor hep yeni insanlarla tanışıp eğlenceli sohbetler ettiğim, deneyimlerimi paylaştığım tatlı bir platform oldu. Hatta burada harika arkadaşlar edindim, birbirimize destek oluyoruz. Bazen beklentilerimizle gerçekler örtüşmeyebilir ama umudunu kaybetme derim. 😊 Sence insanlar neden böyle hissetmeye başlıyor?
Cevap
2Cevap
zaman geçiriyorum.
Hayatıma bir kaç kaliteli arkadaş katti. Onun dışında toksik flörtler vs vs
Haklisin, tanidigim mesajlastigim hepsi anormaldi. Birisi sevgilisi varken bana mesaj atardi, digeri hemen eblenek modundaydi, digeri beni pisikolog gibi kullandi…
Hayır aksine hep şer geldi
Hayır gelmedi
Çok insan tanıdım
Öyle miymis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?