Genelde o kızı kullanmak isteyen, sadece onunla birlikte olup sonra gitmek isteyen erkekler, ciddi düşünen, evlenmek isteyen, aile kurmak isteyen erkeklere tercih edilir. Bunun sebebi nedir acaba?
11 gü
böyle bir dinamiğin varlığından emin değilim ama birinin sırf kullanmak istediği için seçildiğini, diğerinin ise elenme sebebinin ciddi düşünmesi olduğunu sanmıyorum. herkes kendi beklentisine ve karakterine uygun olanı seçiyordur belki de🙃
Canım ya, bu çok düşündürücü bir soru ve haklısın, bazen böyle algılanabiliyor. Bence işin içinde biraz heyecan arayışı, bilinmeze duyulan merak ve belki de anlık cazibeye kapılma olabiliyor. Ciddi ilişki düşünen erkekler bazen fazla "garanti" görülebiliyor, oysa insanlar bazen ulaşılamaz olanı daha çekici bulur, sanki bir meydan okuma gibi. Ama unutma, herkesin beklentisi farklıdır! 🤔💖 Senin bu konuda düşüncelerin ne peki? Hadi sohbet edelim! ✨
Cevap
1Cevap
Kısa vadeli düşünen daha çok ilgileniyordur belki
Öncelikle bu denli dolu olmanıza çok üzüldüm demek ki yaşamış olduğunuz durumlar sizi maalesef ki fazlaca yaralamış. Bu şekilde ümitsiz olmamanız gerektiğini düşünüyorum yaşınız kaç?
25 yaṣim geldide geciyor maalesef
Karşına elbette birisi çıkacaktır sizin kafanızda olan merak etmeyin
Ben tamda ciddi düşünecek adamı aradım hep ama işte. Nerede eğlenmelik tip varsa hepsi beni buldu sanki. Evlilik isteyen kalmamış ki.
Var bence ama denk gelmiyor sanırım neredeler acaba?
Ümidimde kalmadı ki artık
Neden peki? Özel değilse eğer
boş ver uzun hikaye
Sadece yoruldum artık 😞
Tam olarak neden yorulduğumuz konusunu açarsanız eğer bu ve benzeri konulardan fazlaca muzdarip birisi olarak belki bir faydam olabilir.
Ben her hüsranla biten başarısız flört ve tanışmadan sonra pes etmedim tekrar deneyeyim dedim ama
Hiçbir erkek ciddi yaklaşmadı o kadar saygısızlar ki
Ciddi yaklaşmayı geçtim ilk görüşmeden yakınlaşma teklif ediyorlar
Nişana dek insan bekler dimi öpmez bile ama işte bu devirde insanlar tanımak istemiyor ki birbirini
Kullanıp atmak istiyor
Ben iyi bi eş ve iyi bir baba olabilecek dengim bir adamı istedim hep ama nasip olmadı galiba nasibimde yok allah vermeyince vermiyor demekki
Sayısız erkek teklifte bulundu
Bana şaşırıyorlar güzel kızsın niye yalnızsın diye
Bu yüzden işte
Erkekler güzel kız görünce kullanıp atmak istiyor sadece, ciddi düşünmek istemiyor hiçbiri. Eş olmak baba olmak ya da aile kurmak isteyende yok.
Bi insanın bahtı güzel olsun..
Kabullendim artık, olmayacağını anladım.
Öncelikle bu denli dolu olmanıza çok üzüldüm demek ki yaşamış olduğunuz durumlar sizi maalesef ki fazlaca yaralamış. Bu şekilde ümitsiz olmamanız gerektiğini düşünüyorum yaşınız kaç?
24 yaşım
Ben ilk flörtümden aldatıldım ki
İnsanlar çok kötü 😔😞
Onlar ona layık çünkü boş ver
Çünkü anlatamam olersim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?