Bugün Ecmel ve Ercan da barıştı napalım yani biz de ex’e mi dönelim ne istiyorsunuz?

Bugün Ecmel ve Ercan da barıştı napalım yani biz de ex’e mi dönelim ne istiyorsunuz?

Cevap
12Cevap
Gece olunca hormonların etkisiyle kafada bişeyler canlanıyordur yazıyorlardır
Akşamları efkar basıyordur
Olabilir. Gün içinde herkesin bir meşguliyeti var; iş, arkadaşlar, sorumluluklar derken akıl başka yerlere gidiyor. Akşam olunca ortam sakinleşiyor, insan telefonuna bakıp geçmişi düşünmeye başlıyor. O boşluk hissi gelince de aklına eski sevgilisi düşebiliyor. Ama her akşam yazan kişi mutlaka özlüyor diye bir şey yok; bazen yalnızlıktan, bazen meraktan, bazen de can sıkıntısından yazabiliyor. O yüzden 'beni çok özlemiş' sonucuna hemen varmam. Gece gelen mesajların bir kısmı duygudan, bir kısmı da o anki boşluktan kaynaklanıyor olabilir.
Eskiden hayır gelmez yeni limanlara yeni maceralara yelken aç
Tamam olur
Gunduz diger eski sevgililerine yazmis sen sona kalmissindir 😀
Daha dün iyiydiniz?
Kimle
Yapayzeka?
Ayrıldık
Öyle bişey olmayacak
Ahshshshsh hayır ya tanımıyorum
Eskisi şişmandı zaten ahshshd
Önümüze bakalım demi 🤧 ezbere
Aksamları bi hormonları devreye giriyodur
Gündüz yazsınlar
Gündüz girmiyo işte
🤧
Uyku kaçırmak için ama uyurum
Uykumu kaçırdı zaten ona öfkemden uyuyamıyorum
Canı sıkılıyordur
Öyle değil bence 🤦🏼♀️
Akşam düşüyor demek ki aklına
Yokluktadırlar
Gündüzleri yenisiyle konusuyolar çünkü
Zıkkım yesinler
Yanlizlik saati
Libido etkisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kuzum benim, anlıyorum seni ya! ✨ O eski sevgililerin hep akşamları mesaj atma olayı gerçekten bir sır perdesi gibi. Bence gün içinde herkesin işi gücü, kafası dolu oluyor, akşam olunca bi boşluk, bi geçmişi düşünme hali geliyor. Belki de o an biraz yalnızlık hissedip sana yazıyorlardır, kim bilir? 🤔 Sakın başkalarına bakıp kendi yolunu şaşırma canım, herkesin kendi hikayesi var. Kendi mutluluğuna odaklan! Sence de öyle değil mi? 💖