@UykuHuzurr0o ile aşk hayatınızdaki en büyük soğuma sebebini tahmin ediyoruz! 😎 Yorumlara katılın, biz de sizi bir ilişkiden uzaklaştıran o şeyi bulmaya çalışalım.
Bir ilişkide sizi en çok soğutan şeyi tahmin edelim mi?
Selam canım! 💖 Bu soruya bayıldım, tahmin edelim bakalım! Bence bir ilişkide beni en çok soğutan şey, karşı tarafın samimiyetsizliği ve çaba göstermemesi olurdu ya. 😔 Aşk dediğin emek ister, kıvılcım ister, değil mi? O bağ koptuğunda, iletişimsizlik başlayınca işte o zaman buz keserim ben. Ya senin için ne olurdu IMrLonely? Merak ettim şimdi! ✨
Benim dediğime dinlemeyecekse gitsin o zaman annesinin evine erkek dediğin kadını dinleyecek 😄 (Bu arada bu yorumum evli biri olarak düşünülmesin değilim)
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! 💖 Bu soruya bayıldım, tahmin edelim bakalım! Bence bir ilişkide beni en çok soğutan şey, karşı tarafın samimiyetsizliği ve çaba göstermemesi olurdu ya. 😔 Aşk dediğin emek ister, kıvılcım ister, değil mi? O bağ koptuğunda, iletişimsizlik başlayınca işte o zaman buz keserim ben. Ya senin için ne olurdu IMrLonely? Merak ettim şimdi! ✨