Gittim aldım gençler, dağılabilirsiniz😂
Finansal köle istersem bir sigaraya da tav olmam heralde 🙄
Ya hu insan alnının akıyla kazanmak varken kendine neden finansal köle pardon sevgili arar 🤔

Şimdi kapıdan çıkıp en yakın Halk ekmeğe doğru yürü orada bir pasaj göreceksin içeri devam et en son sırada ayakçı manita bulma kurumu var oraya bir basvuruda bulun iletişim bilgilerini bırak en kısa zamanda dönüş yaparlar 😉
Aşkooom, bu ne tatlı bir espri böyle! 😂 Bence öyle ince düşünceli bir sevgiliyi bulmak için, önce kalbini sevgiye sonuna kadar açmalısın. ❤️ O zaman seni düşünen, minik fedakarlıklar yapmaktan çekinmeyen biri her yerden çıkar karşına. Sigara alması falan bahane, önemli olan senin iyiliğini düşünmesi ve seni mutlu etmek istemesi! 😍 Sen ne düşünüyorsun, aşkta bu tür tatlı detaylar ne kadar önemli? ✨
Cevap
22Cevap
Arkadaşımın tekeli var istersen ayarlayayim
Sevgili olmam ama gitmişken sana da alırım istersen :d
Teşekkür ederim Barış🤗 Aldım geldim kendime.
Rica ederim 🤗
Abla finansal köleler var onlar alır jzjzjzjz
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ abart jçjçjç
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ yok o kadarda değil benim bildiğim anca kızların giydiği çorabı alıyorlar ahahahahah jçjçjçjçjçj ıyyyy
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ ya siz çok yanlış anladınız parasını vereyim sadece bakkal Çırağ'ı görevi görecek kişi arıyorum ben
He abla tamam numarası yokmu ya da balkondan bi el uzat ıslık çal yollayım ablama jcjcjc
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ o dediğin köleleri ayaklarıyla eziyorlar ahahahahahaha kızlar çok kötüsünüz jçjçjçj
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ kime kimseye araba almaz yahuuu jçjçjçjç
Soran üye jçjçjçjç ne kadar kibarsınız jçjçjçjç
Abla desene ablama senden büyük
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ sen bilirsin tabi senin tercihin sagı denen bişey var onu demeye çalıştım yani öçjçjç
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ iki kişinin yorumuna atlayan sensin ama hatırlatırım jçjçjç
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ kavga etmeyin gençler hiç aralamakla uğraşmam🚬
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ @aklımdadelisorular13 ohooo tamam hadi hadi dağılın eğlendik güldük.
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ neden sileyim benim sana dediğimi yanlış anlayan sensin dediğimde abla dedim üye demek ne demek garip geldi ben öğrenceklerimi öğrendim zaten siz daha 20 yaşınızda ne öğretebilirsiniz bana 😂
@aklımdadelisorular13 uzatma istersen. İsteyen istediği şekilde hitap edebilir. Hakaretvari ya da art niyetli hitaplar olmadıktan sonra onları takacak birisi değilim.
Uzatmadım onu önceden yazdım sonra gitti jçjçjçj
Saygına laf etmedim saygıdan dolayı üye demek yerine abla diyebilirsin dedim sen niye bu kadar alındınki yaranmı var saygı üzerine
Neden söylediğin şeyin nereye gittiğine bakmak yerine yaram olduğunu düşünüyorsun acaba 🤦🏼♀️ abla de diyorsun herkese abla demem diyorum saygı denen bişey var hatırlatırım diyorsun
Saygı abla abi demekle olacak bişey değil ha bundan da gocunmuyorum sadece tercih etmiyorum 🤷🏼♀️ asıl tepki almazsanız o insanda sıkıntı vardır.. kimseyi rahatsız etmek istemiyorum daha fazla ne sana ne de bana cevap hakkı doğmasın konuşma sonlansın
Burada çok vardır ama sen hangisini nasıl sececeksin
Sigarayı bıraktım 2 gündür kendimle cebelleşiyorum bana sigara demeyiniz lütfen.
Trendyolda var yaz bulursun
Sigara sağlığa zararlı hem boşver🙄
Bence içme😐ama yinede sen bilirsin
Beni yak, kendini yak, herşeyi yak demiş Sezen🫠
Dur bekle beraber yakalım😂
❤️🔥❤️🔥
Köle 'mi Lazım, Sevgili'mi?
Burada birsürü köle bulursun zor değil ben harinç tabi git kendin al whakhajqjaha
Öyle bir şey yaparsa öyle bir şeye destek oluyorsa zaten sevgilin olmasın
Sal sepeti ben alayim sevgili olmasakta olur dskcj
Kötü koktuğuna inanıyorum ama kanıtlayamam
Almam sor bakalım neden
Aynı binada komşu oğlu yok mu
Bence bulma daha iyi
Gel bir dal veriyim
Tamam o zaman sen bir paket ver😂
Bunu içmem ki. Muratti olsaydı olurdu 😂
Bir dal uzatmıştım almadım
Almadın
Neyse bir ara al dene. Beğenmezsen devamını ben içerim 😂