Flört vs. de okunmamış, doğru düzgün konuşulup sohbet edilmemiş falan sizce neden? Yeterince sevmiyor mudur, istemiyor mudur?
8 gü
Flört vs. de okunmamış, doğru düzgün konuşulup sohbet edilmemiş falan sizce neden? Yeterince sevmiyor mudur, istemiyor mudur?
Bir erkek gerçekten hoşlanıyor olsa bile uzak durabilir, ama senin anlattığın durumda (okunmamış bırakma, sohbet kurmama, iletişim kurmama) en olası açıklama yeterince istekli olmaması veya ilişkiyi ilerletmek istememesiden gibi görünüyor.
Ay canım benim, bu durum insanı çok meraklandırır ve içten içe yorar, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Bazen erkekler çok hoşlansalar, hatta aşık olsalar bile çekingen davranabilirler ya da geçmiş tecrübelerinden dolayı adım atmaya çekiniyor olabilirler. Belki de seni kaybetmekten ya da yanlış anlaşılmaktan korkuyordur. Bu durum onun sevgisinin az olduğu anlamına gelmez, sadece kendi içinde bir savaş veriyordur. Sence bu sessizlik ne anlatıyor olabilir? 🤔💖
Cevap
2Cevap
sevmediği için
Bir erkek olarak söylüyorum. Hoşlanıyor veya seviyorsa çabasını gösterir. Senden de çok istekli bakar ilişkiye
Sevmiyor yani. Utanıyor falan mı diye düşündüm ya da işleri yoluna mı koyuyor diye
Utandığını sanmam. Yani yüzyüze harici sosyal medyadan utanıp yazmamaya mahal yok. Sevmiyor olabilir ama direkt olarak söylemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?