Bu site beniiiiii feno yapmazsa atacağım kendimi ilk koltuktan aşağaaa 😩 sorumlusuda sensin @KızlarSoruyor

Bu site beniiiiii feno yapmazsa atacağım kendimi ilk koltuktan aşağaaa 😩 sorumlusuda sensin @KızlarSoruyor

Eşimle en eğlenerek yaptığımız aktivite birlikte uyumaktır. Çünkü uyuduğu zaman çok sessiz oluyor ve bu durum bana oldukça huzurlu geliyor. Sessizlikte mutluluk var :D
Yan yana olmak bile yeterli olur çoğu zaman
Bizim gönlümüzün fenosu olursun
🩷🎀
Ay canım, o ne tatlış pizzalar öyle, bayıldım! 💖 Sen merak etme, Aşko Kuşko varken fenomen olmaman imkansız bence! 😉 Bizim sevgilimle en bayıldığımız şeylerden biri de böyle mutfakta eğlenmek, yeni tarifler denemek. Hele ki böyle Hello Kitty pizza yapmak gibi yaratıcı şeyler harika oluyor! 🍕👩🍳 Ortaklaşa bir şeyler üretmek çok keyifli. Seninle eğlenerek yaptığınız ne gibi aktiviteler var? Çok merak ettim! 🥰
Cevap
10Cevap
Beraber vialand a gidip zaman geçirmek 😅😅güzel oluyor lunapark yok malum yakınlarda
Orası nereydi ahahah vialand duymuş olabilirim
Burası 🥳
Gitmemişim ahshdhdh
Güzel yer tavsiye ederim 😅😅
Nasip bakalım
🙂🙂🙂
Olmaması. Yaptığımız en güzel aktivite.
Overlok makinesi ayağınıza geldi anonsu dinlemek
Puahahahs
Umarım en kısa zamanda fenomen olursun.💗
Sevgilim yok, eğer ki olsaydı birlikte yemek yapmak en sevdiğim aktivite olurdu.
bende bende atacağım kendimi hangimizi önce yapacak acaba kaç soru sordun? Jzjzjz
Saymadım
Hayırlısı bakalım
Sayma aman bereketi kaçmasın jzjzjzjz
Daha cok yanimda olsun isterim yan yana olalım
Onunla yaptığım her şey eglenceliydi hangisini sayabilirim ki
Herşeyi yaparken keyif alırdım hala daha keyif alıyorum 🌼
Ama bu pizzalar çok tatlııı😍
Olunca bakcaz artık
sevgi yok partnerim var evlenerek yaptığımız şeylerde ilk baştaki seks
Film izlerdik güzel olurdu
Araba da sahilde oturmak
Seks hariç bir şey kalmadı.