Yaklaşık 4 yıldır görüştüğüm biri vardı. Sevgili gibiydik ama bir türlü ilişkinin adını koyamadık ve bitirdik. Sizce neden böyle oldu?
12 gü
4 yıl sevgili gibi görüşüp nasıl bir ad koyamadınız bu birlikteliğe? El ele tutuşma, sarılma, öpüşme falan hiç olmadı mı? Bunlar olduysa ilişkiye bir isim koyma ihtiyacı kalmaz ki zaten.
@Esmrkzzz Bu saydıklarım iyi veya kötü diyemem, kişiden kişiye göre değişir. Bana sorarsanız normal şeyler, özellikle de 4 yıllık ilişkide.
Benim söylemek istediğim şu; 4 yıl ciddi bir süre ve yakınlık varsa mutlaka bunlar da olmuştur. Bunlar olduysa nasıl ilişkinin adı konmamış oluyor, elini tutup sarıldıysa sevgilindir, öptüyse sevgilindir. İlişkiye isim koymak veya resmiyet beklemek gereksiz.
Bu saydıklarınızın hepsini ve daha fazlasını yaptık o yüzden sevgili gibiydik demiştim aslında. Sadece yeni biriyle tanıştırdığımızda sevgilim, erkek arkadaşım diye tanıştırmıyorduk birbirimizi. Telefonda isim soyisim diye kayıtlıydık. Ailelerimizle tanışmıştık ama birbirimize sevgilim aşkım gibi hitapları söylemiyorduk
Bunları ve daha fazlasını yapmış olmanıza rağmen nasıl böyle mesafeli kalabildiniz gerçekten anlamak çok zor. Ben bir kadının elini tutup sarıldığım anda o artık benim sevgilimdir. Ortamda bunu ne gizlerim, ne de onu sevgiden iltifattan mahrum bırakırım.
Sen tahminen bununla ilgili ilk adımı erkekten beklemişsin o da adım atmamış, belki de işine gelmiş. Bu kadın sevgilim değil demek = başka kişilere; yeni ilişkiye açığım, hoşlandıysan özelden yaz konuşalım demek. Garip bir ilişkiymiş sizinki.
Canım benim, bu kadar uzun bir sürenin sonunda böyle bir belirsizlik yaşamak gerçekten çok üzücü olmuş. 💔 Erkekler bazen ilişkinin adını koymaktan, yani o 'sevgili' etiketini almaktan çekinebiliyorlar. Bunun altında sorumluluk korkusu, özgürlüklerini kaybetme endişesi ya da geleceğe dair net bir vizyonlarının olmaması gibi farklı nedenler yatabilir. Belki de ilişkiyi 'sıfat'sız bırakarak her şeyin daha rahat akacağını düşünmüş olabilir. Sen bu durumla ilgili neler hissettin, sence onun en büyük çekincesi neydi? 🤔✨
Cevap
8Cevap
amaçları cinsellik
Senin yüzünden 4 yıl değil 4 ayda anlaşılır erkek ya da kadın evlenilir mi evlenilmez mi sen bile isteye devam etmişsin
Sevgiliyle aynı evde yaşanabileceğini söylemiştin bir cevabında
Sence cinsellik te olabilir mi
Tabii ki de olabilir, olmalı
Neden Sence hem eğlenceli güzel zamanlar geçirmek hemde deneyim için mi
İkisi için de olabilir daha fazla duygusal şey paylaşmak için de olabilir
Sen şahsen yaptın mı ya da yapar mısın
Yaptım diyorum ya
Ne zaman dedin 🙄
Köprüyü geçene kadar seviyorum ciddiyim derler inanma
Bence dört yılın çöp olmuş gitmiş gibi görünüyor, bu kadar muamma bir ilişkiye nasıl katlandın..
Kötü bişeye katlanırsın, kötü değil ki güzel vakit geçiyorduk
Tamam da sonuçta deyecek bir durum olmamış demek istedim..
Belki olmasa hayatında başka biri de olurdu..
Benimde beş sene süren bir ilşkim oldu ama en azından adı belliydi..
Sonuçta siz de ayrılmışsınız yaşadığınız anılar kar kalmış 😅
Bence aynı ilişkiyi yaşamadık ben aşk yaşadığım kadınla her anımı yaşadım ve mutlu oldum,
Sizinki kanka gibi 😌😌
İyi akşamlar burada mısın?
Kanka gibi değildik, sevgili gibiydik demiştim
Olur
Nereye bakıcam
Erkeklerin geneli böyle ya
Evlenmek isteniyor olabilir
Yedekli devam ediyor çünkü
Sen varken başkaları da olabilsin diye
Boş ver hayırlısı olmuş
Başkası var hayatında
4 yıldır adını koymadan görüşmek nedir yaa