Günoooo görseldeki yazıyı okuyup cevap verin, teşekkürler 🕯️

Günoooo görseldeki yazıyı okuyup cevap verin, teşekkürler 🕯️

Cevap
25Cevap
Erkekler bence bunu gayet iyi anlıyor lüks araba lüks mekan peşinde olmayan kadınların tek derdinin birazcık zaman ve ilgi olduğunu ama sanırım daha geçici vakitler geçirmeye sahici olmayan şeylere yüzeysel olaylara olan heves ve ihtiyaçları daha büyük başka bir anlam veremiyorum buna zira
Hepsini yaptım ama terk edildim o nasıl olacak 😂😂😂
Sen yağ katmanlarına denk geliyorsun çocuğum bizim suçumuz ne kskdkdksjdhdks
Biliyorum caney dkkfodkslsjdksk
Kendi adıma konuşursam ben bunu anladım da beni kimse anlamadı
Fark ettiniz mi en sadık erkkeklerde kendine aynı sadakati gösteren sözünü dinleyen şimdiki beyni eriyen kızlar gibi olmayan yani sen kimsinki bana karisyorusun demeyen sevgilisininin sözünü acizlik sanmayan erkegin kanatları altında yasmayi kölelik sanacak ya da erkeğin koruma kıskanma gibi özelliklerini özgürlük ile karıştırmayın beyinli aklı başında olan kadınları istiyor erkeklerde karşılık istiyor.
Ne münasebet telefonunu açması.
Bu benim için mükafat olamaz. Valla beklenti üzer beklemeyeceksin zorla yapan defolsun gitsin
Çok rüya gibi geldi bana. Sayılan konularda doyuma ulaşınca kapris yapma dönemine giriyorlar. Ben neymişim beeaa demeye başlıyorlar.
Bu kadınlar her zaman aldatılır hiç şaştığını görmedim.
2 kez aldatılma şokum çünkü niye biz onların parasını yemiyoruz onları sömürmüyoruz
Bende bilmiyorum kime nasıl yaranıcaz. Topunun belasını versin
Kız dur abim var 😃
🤦♀️😂😂 aldatmasın efendi olsun konu dışı kalsın
Ay keşke abim gibi sevgilim olsaydı hem woowww yakışıklı hemde sadık kurban verene 😃😃🌸🌸
Nesli tükeniyor onların Allâh güzel insanlarla karşılaştırsın🥰🌸🌸 çok mutlu olsun sende ol kız😄
Ay amin inşAllah sende çok mutlu ol çiçeeemmm🤍🌸
🫠🫶🥰🌷💐
Ama niye?
Kadın kendisini yaratan Allaha o ilgi ve yakınlığı göstermiyorken, erkek neden sürekli kadının etrafında dönsün?
Erkekler anlıyor da siz yanlış seçimler yapıyorsunuz cadisu
O kadar haklısın ki deza oğlu gerçekten
İlk kes bana hak verdi sasirdimmmm 😳
Kafama taş düşmüştür çokta sevinme 😃😃
Kesin
Ben bunları biliyorum. Kadınlar beni anlamıyor.
Anladıkları zaman bir şey değişeceğini sanmıyorum. Anlamazlar çünkü
Ama sizin içinizde parasu parasu diye tutturan o kadar çok ki artık
Para isteyen kadın da çok. Sevgi ilgi umrunda değil sadece para istiyor
Bunu anlayamayan çok anlamak istemediklerinden
Evet farkındayım farkındaydım ama nedense yine de bitti
demek eskiler o yüzden sadık değildi çünkü daha cep telefonu icat edilmemişti
Öyle valla çok ta büyük beklentilerim yoktu her zaman Altan alan benim herşeyini olduğu gibi kabul ettim ailesini herşeyi ama yine Yok ne ilgi ne sevgi aldatma evresine geldi
umarim bi gun gercekten anlayan birisi karsimiza cikar 🥺
Parasız erkeği bi tek anası sever, bırakın sevgi ilgi edebiyatını
Kimse kimseyi anlamıyor bence 😂
Acaba kadınlar ne zaman anlayacak.
Aynen doğru söze şapka çıkarırım
Bir çogu bunları yapınca havalanmış buda olmaz
Olması gereken
Yav he he istemiyor kimi kandırıyorsunuz dhdh
Hah aynen amma azıcık maddiyatta olsun😁
Ama kimse bunları yapmam için fırsat vermiyor
kilit kelime sadık kadın
İlgi verince gidiyor kad8nların çoğu
Zorrr
Ve doyurmak dimi
Katiliyorum
Farkındayım bunun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günooo Güneşin Kadını'm! ✨ Görseldeki yazıya %100 katılıyorum ya, kalbimi bıraktım resmen! ❤️ Bence gerçekten de çoğu zaman biz kadınlar minicik şeylerle mutlu oluyoruz, öyle abartılı maddi beklentilerimiz olmuyor. Sevgi, ilgi, alaka, bir de güzel bir sohbet... Gerisi hikaye bence. Keşke herkes bunu daha erken anlasa, değil mi? Senin bu konuda erkeklerden en büyük beklentin ne, söylesene? 🤔💖