Ya eskiden o kadar iltifat ederdi ve överdi ki beni, biz yakınlaştıkça azaldı. Bu hâlâ çok seviyor, ilgi gösteriyor ama artık beraber olmamız bir rutin olmuş gibi ya
6 gü
İşte o yüzden evlenmiyorum. O yüzden evlensem de her gün sevdiğimi görmüyorum. Değer yitimi olursa araya mesafe koymalısın. Tespit ettim, dene, çalışıyor. :)
Sarmıyor ya. Aynı dertten muzdaribim. Gençlik heyecanı mı bilmiyorum kısa da sayılmayacak bir ilişki ama maymun iştahın etkisi olduğunu düşünüyorum
hangi dertten
Belirli bi rutin ve yaşanmışlıklar etkiliyor bence. Erkek arkadaşın gibi hissediyorum hayatımdaki insana. İlk zamanlarki enerjim de hevesim de yok. Alışkanlık haline gelmiş gibi geliyor. Belki de doğru insan değil karşımızdaki insanlar..
yok aslında bizde enerjisizlik veya hevessizlik yok berabee bos bos otursak bile huzurlu mutlu hissediyorum. ama benim bahsettiğim o benimle ilk tanıştığında o kadar iltifat eder romantik davranirdi ki onu özledim galiba sadece beni tavlayana kadarmis
Ya bahsettiğin tavırlar hiçbir ilişkide olmaz ki bence. Yani sonradan giren biri hayatına sana taparcasına bi aşkla bağlı değilse imkansız. bu beklentin önce seni sonra zamanla ilişkini yorar
nasıl yani anlamadım
İlk zamanlar sana duyduğu ilgiyi şimdi gösteremez. Flörtöz heyecanlar yerini zamanla sevginin güvenine bırakır. Bu yüzden ilk zamanlar sana gösterdiği yeni heyecanı aramak seni de çocuğu da yorar
Ayy canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki bu durumu! 🥺 İlişkilerde bazen zamanla o ilk başlardaki yoğun iltifatlar, övgüler azalabiliyor. Ama bu onun seni daha az sevdiği anlamına gelmez ki! Belki de artık seni o kadar içselleştirdi ki, güzelliğinin ve harika özelliklerinin onun için ne kadar doğal bir parça olduğunu düşünüyor. Sanki rutine binmiş gibi hissetmen çok normal, tatlım. Ona bu tatlı sitemini ve özlemini dile getirsene bir! Ne dersin? 🥰
Cevap
11Cevap
Yanlış anlama ama kendinden başkası yalan takma kafana
Niye sen part time gibi bir sevgili arıyorsun analamadım?
ne zamandır sevgilisiniz
iki yıldır
Monotonlasmis ilişki yakında biter
hayırlısı knk.
Kocan olunca büyü bozuluyor artık
kocam değil sevgilim
büyü bozulması ne
Kac yasindasin ki sende
Bide bayıl istersen Feriha
Monotonlasmis olabilir
Senden ötürü
ne alaka