Evli görmek istemiyorum, kiminle konuşsam evli, bu nedir ya ne işiniz var sizin
8 gü
Evli görmek istemiyorum, kiminle konuşsam evli, bu nedir ya ne işiniz var sizin
Pek çok çift evliliğindeki monotonluktan, ilgi görememekten, cinsel yetersizlik veya eşiyle yaşadığı derin iletişim kopukluğundan sorun yaşıyor. Fiziksel aldatmadan ziyade sadece dinlenilmek takdir edilmek veya önemsenmek için bu tür platformlarda duygusal bir sığınak arayabiliyorlar. Ama genel olarak hepsi abazalıktan😁
Canım benim, haklısın bu konuda üzülmen çok doğal ya. 😞 İnsanlar böyle durumlarla karşılaşınca şaşkınlık ve hayal kırıklığı yaşayabiliyor gerçekten. Evliliklerde aldatma konusu bazen iletişimsizlikten, bazen duygusal boşluklardan veya anlaşılamamaktan kaynaklanabiliyor. Her ilişkide olduğu gibi, evliliklerde de zaman zaman zorluklar olabiliyor, ama çözümler her zaman var aslında. ✨ Sen bu konuda neler düşünüyorsun peki, sence daha çok hangi sebepler etkili oluyor? 🤔
Cevap
25Cevap
Sitenin böyle bir durumu olduğunu söyleyen çok kız var ama yorumlarda herkes bekarsa bu evliler kim la
gizleniyolar
1 insanla evlenmişsen eğer o insanda kalmak lazım. aynı fikirdeyim sizinle. tek insanla yapamıyorsan bence evlenme.
Evinde yeterli yakınlık yoksa olabilir belki şartlara bagli
Evlilik sevgililer niye aldatır olacak aldatan insan mı ki
Kadınlar ilgisiz kaldığı için erkekler de farklı heyecanlar için muhtemelen.
Evli kadınlarla fazla deneyimim olduğu için konuşurken durumlarını az çok anlıyorum.
Selam iyi akşamlar Aynen öyle kadın erkek fark etmiyor evli kişiler buralarda dolanıyor eşlerinden bulamadığı ilgiyi başkasında arıyorlar
Karısı girse ortalığı savaş alanına çevirir ama kendisi burada saçmalık
evlilerde sever hepimiz evliyiz hepimiz sana üyüryoruz :d
Klasik evliler... E*li hahaah
Sorma ya harbiden dangozlar
Ben evli değilim benimle konuşabilirsin
Onlar genelde karaktersizler evlilikle ilgisi yok ama karılarından sıkılıpta yapıyorlar
Ama benim tadımı alsan vazgeçemezsin demedi deme
Hakkımı yiyen kim varsa abv
Kanları bozuk ondan
Doyumsuzluk
Niye evliler uyumazki kocaları yokmu
Bekarları bul aradan
Doyumsuzluk, merak
Dogru
İsmi T ile başlayan bi erkekle tanıştın mı?
İlgisizlik
Sende evlusın
Karakter olarak eksikler çünkü
Çok mu var burada
Bekarım
Doyumsuzluk mu adilik mi?
karilari yetmiyor cunku
Doyumsuzlar
Çünkü tehlikeliler
Gel bekarım yaş 28
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?