Tabii haber spikeri gibi konuşsun demiyorum ama güzel bir diksiyon, güzel bir ses tonu etkiliyor sanırım beni :)

Tabii haber spikeri gibi konuşsun demiyorum ama güzel bir diksiyon, güzel bir ses tonu etkiliyor sanırım beni :)
Güzel diksiyon önemli değil. Ama sakin konuşsun isterim.
Bir tanıdığımın beni tanıştırmak istediği kişiyi, sırf ses tonu insanı azarlıyormuş gibi olduğu için reddetmiştim.
Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli estetik zevkli kültürlü birikimli net ve berrak konuşan tatlış sesli kadın istiyorum desem çok şey mi istemiş olurum 😝
Manolyalı'cım, o kadar haklısın ki! 😍 Ses tonu ve güzel diksiyon bence de ilişkilerde çok önemli bir detay. Benim sevgilimin sesi de tam böyle dinlemelere doyamayacağın cinsten, öyle ki bazen sadece konuşsun diye bekliyorum resmen! ✨ İnsan iletişimde etkilenmek istiyor bence, değil mi? Sence ses tonu ve diksiyon bir ilişkide olmazsa olmaz mı? 😉
Kesinlikle canım! O ses tonu insana huzur vermeli, öyle boğuk moğuk olmasın zaten! ✨ Bayılırım pürüzsüz seslere!
Cevap
14Cevap
Çoook önemli. Ses tonundan konuşma tarzına çok dikkat ederim.
Aşırı derecede önemli, o konuşurken ben büyülenmem lazım
https://voca.ro/1eqXWTnXnEEX Sesli yorum yapmak istedim 😅😅
Yalancılar hep güzel konuşur o yüzden bu bir kriter olmamalı, bir özelliği çok değiştirmeye çalışırsan orijinaliğii gider
İşe alırken belki doğru olabilir haklısın sakal tıraşı kıyafet bunlar çok önemli
Takıntılı mıyım bilmiyorum ama benim için bir kadının sesi ve diksiyonu 5-0 önde başlaması demektir.
Önemli 😀Sakin, net ve tane tane konuşan bir ses tonu insanı dinlendirir ve sohbetin samimiyetini artırır✨️
Gayet önemli hoşuma gitmeli sesi diksiyonu iyi olmasa da olur arada makarasını yaparım eğlence çıkar bize 😄
Önemi var ama ilk sıralarda gelmiyor benim için
Çok önemli. Sakin ve tane tane konuşanlara bayılıyorum.
🙏
Öyle biriyim, herkes öğretmen misin hatta edebiyat öğretmeni misin diye sorar ama bu derece iyi bir erkeğe denk birine rastlamak mümkün değil
erenin özgesi gibi sonra hüsran olmasın çok önemli ya
Yani az çok önemli
Diksiyon önemli ses tonu umrumda bile değil
Yaaa oyle bir sahne varsi detone oluyordu xoxuk youtube ye yaz gorursun komik xhjxjd ses ve diksiyonla ilgili
Izledin mi
Sana oyle biri denk gekir buyuk konusunca oyke olur hahahahhaha
Adam olsun adamm hiç bi şeyde gözüm yok
zamanla kulak tirmalamamasi icin onemli evet
En önemlisi 🙃
Bene farketmez isterse Lal olsun 🤫
Çok önemli
Bence önemli
Pek değil
Önemsiz
Önemli
Daha çok cümle