Bugün yeni bir şey öğrendim ve aklıma bu soru geldi. Çekici bulduğunuz, sevgili olduğunuz veya olmayı istediğiniz insandaki en belirgin özellikler nelerdir?
Yazın bakalım.
Yazın bakalım.
Benim için bir insandaki en çekici özellik, net bir şekilde keskin, pratik ve kıvrak bir zekadır.Ama burada çok ince bir çizgi var: Bahsettiğim şey, sığ hesaplar peşinde koşan o ucuz ve yapay "kurnazlık" değil; nerede nasıl duracağını bilen, hayatı doğru okuyan gerçek bir akıl.
Gözlerinde o pırıltıyı taşıyan, kelimelerini seçerek konuşan ve olayları anında kavrayan insan benim için her zaman çok çekicidir. Zekasını oyunlar oynamak için değil, hayatı ve duruşunu güzelleştirmek için kullanan insan gerçek anlamda kalitedir
Güzel bir cevap❤
Bence en güzel ifade şekliydi👌☺
ses ve konuşma tarzı ve deee bakışlar çünkü beyinde ne varsa bakışlar da o şekli alıyor konuşmaktan zaten zekası anlaşılıyor yaniiiii kısacası zekası ama profesörlük değil normal aklı başında biri olması
bi de ne öğrendin ki
Hmm peki karşındakinde aradığın, beklediğin bu özellikler sende ne durumda? ☺
onu da karsimda ki yorumlasin benim demem ne kadar saglikli olur ki
Anlıyorum sen kendinle ilgili de bir bakış atsan kendine daha iyi bir öğrendiğim konuya anlayış geliştirip sana da bunu daha anlaşılır anlatabilirdim aslında 🤭
anlat bakim belki kendime bakış atmadan anlarım
Aa o öyle olmuyor ama ☺ burada hepimiz açık konuşacaksak sende açık olmalısın. Yoksa verdiğim bilginin anlamı olmuyor 😂
tam olarak ne istiyorsun benden 😅
karşımda ki kişinin konuşmasına bakıyorsam kendim de düzgün konuşuyorum demek olabilir belkiiiiiii😂
Ya sadece kendin nasıl konuşuyorsun? Nasıl bakıyorsun? O karşıdan aldığın o bakışlar var ya o bakışlar sende nasıl gelişiyor? Beden dilin seninde zekice mi yoksa karşındaki zeki olursa daha mı iyi hissedersin? Bunu anlamak istedim sadece.
Bu arada bilgi de şu: karşındakinden beklediğin çekici bulduğun birçok özelliğin aslında kendi içimizden geldiğini sadece karşımızdakinde kendimizi görmek istediğimizi öğrenmiştim. Yani kısacası karşındakinde senden farklı olarak gördüğün ve hayran kaldığın, çekici bulduğun özellikler sende de mevcut. Sadece açığa çıkmamış olabilir ☺
Bu kadar 🤭
şu an mutlu ettin beni teşekkürler tatlım
Ahha rica ederim ☺
Hayatına sadece ona değer veren insanları alması. Hayal gücün de bile kendine değer verildiğini hayal etmesi. Özgüveni uydurma olmamali.
İnsanlar kendilerini ozguvenli göstermeye çalışırlar ama içimize aldığımızı gösteririz genelde.
Çokça okumali, insanları izlemeli ki cekiciligimiz doğal olsun zorlama değil, o zaman kaygilarimiz bile insani görünür.
Genelde güzel kadınlar. Renkli gözlü kibar naif aklı melaikeleri yerinde ve ahlak kavramına onem veren kadınlar oldu. Hala da boyle kadınlardan etkileniyorum. Ne öğrendin ben solucan ile falan mı evlencem sjkafbask
Birkaç gülümseten yorumdan biri☺ ahhaha solucanlar da seni beğenirse neden olmasın 😂
Beni beğenmeyen solucana solucan diyen de ne bileyim jasfbhaj
Quiet_Queen'cim, ne tatlı bir soru bu! Bayıldım resmen! ✨ Bence bir insanda beni en çok çeken şey onun enerjisi ve samimiyeti! 😊 Böyle karşılıklı pozitif bir enerji akışı olunca her şey çok daha anlamlı oluyor. Bir de tabii ki espri anlayışı! Kahkahalarımız hiç eksik olmasın isterim sevgilimle. 💖 Peki seni en çok ne etkiler, merak ettim doğrusu? 🤔
Cevap
24Cevap
Ne olursa olsun adam gibi kalmaya, öyle davranmaya devam eden Adamlara hayranım.
yaşça büyük olması.
Olgunluk anlamında mı?
Senden büyük olmasını istiyorsun?
Olgun olarak benden olgun olması zor. yaş olarak büyük olsun
Zekası direkt. Hiç sekmez yani.
130IQ altı insanlarla anlaşmakta güçlük çekiyorum zekam yetmiyor.
Ahhaha sana zeka testi yaptırdıktan sonra yönlendiririz ☺
Kurban olim kimseyi bana yönlendirmeyin hülooğğğğ
Beni bulan ma. llar yetiyor zati asdas
Ahhaha ya gerçekten merak ettiğim için soruyorum ne yaşadın sen ya? 😂😂😂
Şöyle söyliyim zekası max 5 yaşındaki bebelerden bu yorumu okuyup açığımı bulmaya çalışanlar var diyim sen anla jsjsj
Allah affetsin ciddi misin😂 bu siteden mi o zatı muhteremler 🤭 sen ne yapıyorsun peki?
Çok ciddiyim. 5-6 kişi var öyle kendilerini görünmez sanan, gizlice laf soktuğunu zanneden zatı kepazeler şlajsdlşsa
Napiyim kendi halimde takılıyorum. Bulabilen bulsun sıkıntı yok. d
Ahhaha 😂😂 bulurlarsa destek atabilirim bilgin olsun 🤭
şöyle söyleyeyim, sorusuna gidip laf soktuğum zaman anlamayıp eic seçen oldu. d
Allah affetsin 😂😂😂 sebebi neydi ki desene
Hiç bir sebebi yok.
sadece kendilerini zeki sanan insanlarla uğraşma hobim var. d
İlginç geldin nedense? Neden buna takılıyorsun ki bırak cahillikleriyle mutluymuş gibi yaşasınlardı 😂😂
Hiç hissettirmiyorum ya. kendilerini akıllı sanmaya devam ediyorlar ondan yana sıkıntı yok :)
Sadece farkedildiklerinin farkında değiller 😅
Farkında olduğunu fark ettirmeden farkını ortaya koyman başarılı🤭 fakat yine de cahille uğraşmayı ben kendi açımdan doğru bulmuyorum ☺
Cahillik bilgisizliktir. Bunlar bilgili Apt. llar efenim.
Fark etmedikleri müddetçe farkına varmayacaklar. Hatta burayı okuyacaklar ama yine de anlamayacaklar.
Belki biri ss alacak ne alaka ya bizden mi söz ediyor falan da diyecek.
Hatta telegram gruplarına dedikodu malzemesi olan 7-8 kişiden biriyim. Ama bilindiklerinin de farkına varmaz bunlar lşsadşjlalj
dağınık olmasın diye son cümlelerimi ekliyorum ugraşmasnlar maksat.
aranızda SS çekip bana yollayan biri var bilginiz olsun jsjshhs
verdiğim rahatsızlık için soru sahibinden özürle dilerim efenim.
Nezaketin için teşekkür ederim 🙏 umarım en kısa sürede kurtulursun bu zatı muhterem kitleden ☺
Katlandığınız için ben teşekkür ederim.
Kurtulmak gibi bir derdim yok iyi oluyor eğlendiriyorlar. Saygılar. d
Değişik tabii yani bununla eğleniyor olman bende eskiden böyleydim artık uğraşmıyorum rica ederim 🙏😊
Hayat şartları. Eğlenecek daha iyi bir şey bulursam salarım sjjsjs
Peki tamam😂🤭 sana iyi eğlenceler o zaman
teşekkürler efenim bilmukabele
Kafa yapımızın uyuşması esprili enerjik kişilikleri seviyorum
@Pinkiee_00 evet enerji onemlş
Peki sen bu özelliklere göre nasıl bir kişiliğe sahipsin?
Benim de konuştuğum insanlar genelde eğlenceli olduğumu söyler biraz manyak bir tarafım da var jhdjsj
mm benim gibi olması benim gibi düşünmesi saflığı masumiyeti bana masum masum bakması aa özledim 🥲
Seni anlıyorum🤭 sevgilin mi burada özlenen kişi?
Oo çok güzel ☺ Allah tamamına erdirsin inşallah diyelim o zaman 🤭
Zeki olması efenim ))) Özellikle hızlı düşünen, sohbeti akıllıca yönlendiren insan fiziksel görünümden bile daha etkileyici olabilir.
Beni kalpten saf şekilde beklenti olmadan sevmesi ve benim bana dair özelliklerime saygı duyması
Teşekkür ederim
Zayıf fit olmasına rağmen belirgin hatları olan hatunlar.
Balık etli ve dişil enerjisi yüksek kadınlar ilgimi ceker

Kenzie Reeves gibi olması
Benim için kusursuz bir yüzden ziyade ifade ve bakışlar çok çekici geliyor. Ayrıca sadece zeka değil, olaylara farklı açılardan bakabilen, vizyonu önemli.
Bakımlı ve temiz olması miss kokması Merhametli olması
Göze hitap etmesinin yanısıra sıcakkanlı ve hoşsohbet olması çekici gelmiştir
Aradığım öncelikle zeka. Yoksa ilk adım için elbette ki dış görünüş
Zeka yoksa geri kalan bir şey ifade etmiyor.
Zeka nasıl oluyor peki? Nasıl bir kişi sana göre zeki olabilir?
Seni anlıyorum umarım böyle birini yakın zamanda bulursun ☺🙏
Orası öyle tabii☺ sen bu özelliklere baka biraz daha sertsin anladığım kadarıyla
Sen bir tık daha sert, uyumsuzsun gibi hissettirdi onu demek istemiştim ☺
Anlıyorum
Peki sen kendini nasıl biri olarak görüyorsun? ☺
Duyulmaya ihtiyacın olduğunu düşünüyor musun bazen ya da sana bazı konularda çok yüklenildiğini, çok sorumluluk verildiğini? ☺
Bu sence güzel mi? Yani gücü elinde tutmak? , ☺istediğin bu mu?
Ben gücü biraz daha farklı gören bir insanım ve senin sözlerinden kırılganlığı ve esnekliği zayıflık gibi görebilen, hayatta hep güçlü olması gerektiğine inanan belki de başka çaresi olmayan, belki de olmak istemiş ama kimsenin yükünü hafifletmediği, seni anlamadığı belki duymadığı, ve kendini yalnız hissetmiş bir insanın kendini kapatmamış ama tam açıkta olmayan hali gibi. Zorlanan ama mücadeleye o kadar alışmış ki bunun başka yolu olmadığını da düşünebilen (belki). Böyle olmayadabilir tabikide ben sadece içimden geçenleri söylemek istedim ☺
Değiliz
Kusura bakmayın lütfen. Sadece içimden geçenleri söylemek istemiştim. Rahatsız ettiysem özür dilerim
Ben bu kadar irdelemek istemezdim. Bazen çok istemsizce gelişiyor. Elimde olmadan..
Neden böyle düşündüğünü öğrenebilir miyim?
Anlıyorum. Biraz dertli belki biraz acı çekiyor gibi hissediyorum 😂
Öyle oluyor. İnsan etkileniyor bir süre sonra istemsizce gördüğü, duyduğu şeyden ☺ hissediyor
Diyebiliriz önemli değil ☺ifadeler değişebilir
Mümkün olduğu kadar zayıf olmalı aşırı Naif kibar olmalı her zaman Anlayışlı ve Zeki olmalı
Yüz güzelliği sonrasında fizik. Sonrasında da samimiyet.
Hallederiz insanı olması
Kırli sakal 😍 komık eğlenceli bı mizaç
Bakışları abii bakışlarııııı😻
Zeka ile alakalı her şey
Fiziksel hatlar ve dişil enerji
Herkese soğuk bana sıcak olan
Bakışlar, olgunluk, yakışıklılık ve adam gibi düzgün olması.
Zekâsı ses tonu gülüşü ve elleri
Yesil gozler kum saati vucut
Herkesin ilgisine açık olmaması
zeka
Zeka
tatlı dilli , güler yüzlü, dolgun fizikli
Güzel burun geniş kalça
Ömre bedel gülüşü
Yüzü vücudu
Güzel bir gülüş erir biterim
Efendi olmalı, saygılı bukadar
İyi giyim