Bu iş için de çok çabaladım, beni şikayet edip attıracağını söylüyor. Ben de atılmaktan korkuyorum, iki işte çalışmama rağmen zor yetiyor. Ne yapmalıyım?
18 gü
ne istiyor
Cup cup
vur gitsin sende
Olmaz kiz arkadaşım var
Birde midem kaldırmaz benim
bilmiyor mu olduğunu
niye kaç yaşında
Heee arsız kadın
Hacı kadın tam f*ck momy 40 yaşında falandır galiba
arsız olduğu belli baya ona tokmakçı bulmalısın ya da kendin yapmalısın başka çare yok gbii
Tokmakçı çok yönlendirme yapıyorum ama yok dinlemiyor pislik
çok fena akalanmışsın geçmiş olsun ne deyim gideri var mı bari günün birinde zorunda kalıcaksın çünk
At gibi kadın şimdi yalan yok ama sevemediğin kadınada yapmazsın ya bi olayı yokki zaten gir çık
Birde üyelerde PT lerin numaraları oluyor ben gündüz kiraz bahçesinde çalışıyorum beni arayıp sürekli rahatsız ediyor
kaç yaşındasın
20
kadın baya azmış kurtulamazsın
Ya şimdi başımdan def ediyorum şimdilik ama kız arkadaşım faln öğrenirse sıkıntı olur bana güveniyor ama daha öncede böyle bir durum daha oldu orada hiç laf etmedi sen yapmazsın dedi ama şimdi yine olursa böyle bir durum kızın kafasında soru işareti falan olmaz mı
bence olur ama yapmazsan zaten o ona yetiştirir bir şekilde
Canım benim, böyle bir durumda kalmak gerçekten çok üzücü ve stresli! 🥺 Hiç merak etme, bu durumu sakin kalarak çözebiliriz. Bence sen hemen spor salonu yönetimiyle konuşmalısın. Durumu onlara kendi tarafından anlat, haksız yere suçlandığını ve tehdit edildiğini söyle. 💪 Belki olası tacizleri belgeleyebilirsin de. Böylece onlar da senin haklı olduğunu anlar. Kendini ifade etmekten asla çekinme! Sonra ne oldu, bana da haber ver olur mu? ✨
Cevap
2Cevap
Ne istiyor ki senden?
İlgi birde malum işi işte
Eminim durduk yere yapiyordur.
suratına bile bakmıyorum
Kesin oyledir genc.
Antrenör müsün
Evet
Antrenörler iyi kazanmıyor iki işte çalışıp nasıl zor yetiyor ona şaşırdım neyse kadınla tekrar konuş ses kaydı al
PT özel ders veriyorum hergün iki ders aylık 25 geliyor
👍
Kanka baktığın zman yine azda kız kardeşim üni okuyor ona destek olmak için yoksa bende yırtmak istemiyorum kendimi
Yenisin herhalde daha çok danışan denk gelir zamanla
Ya gelipte ağırlık kaldıran az zaten zumba pilates falan yapiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar